Fal Sepeti Deneyimleri

ben yazayım baya para harcadım oraya vusal diye biri ilk başta inandım sonra tekrar gönderdim fal ve farkettim ki bilemedi. ve son falı kopyala yapıştırdan ibaretti malesef.

ben yazayım baya para harcadım oraya vusal diye biri ilk başta inandım sonra tekrar gönderdim fal ve farkettim ki bilemedi. ve son falı kopyala yapıştırdan ibaretti malesef.

merhaba hangi falcı kötü demiştiniz ona göndermeyelim ? Vusal diye görmedim birisini, eski falcılardan mı acaba ?

Dün ayışığına fal attım yorumlara kanıp .. meğer kötü yorumları siliyorlarmış.. hiç beğenmedim başkası için çekmiş kaydı bana atmış sanki sıfır nokta atışı bi baktım yorumu yayınlamamış ya da silmişler.. resmen para tuzağı ya siteye mesaj attım ya mesajı tekrar yayınlayın ya da fal baktırmam baktırtmam diye biz de oo herkes iyi yazmış diye baktırıyoruz paramıza yazık yani çok sinirlendim resmen sallamış sallamış herkeste tutturabileceği şeyleri ben de tutmadı ama çıktı foyası

Merhaba Efsun zengin ben isterseniz deneyin beni sonra yorum atarsanız bana buradan kısaca kendimden bahsedeyim 16 yaşında rüyamda öğrendim ben tarotu bu konuda dürüst yorum yaparım pembe yalanlar bana göre değil oyuzden bazen duymak istediklerini soylemeyince 1 veriyorlar ama kendime güveniyorum :)) varsaniz varım canlar sevgi ile kal

Dün ayışığına fal attım yorumlara kanıp .. meğer kötü yorumları siliyorlarmış.. hiç beğenmedim başkası için çekmiş kaydı bana atmış sanki sıfır nokta atışı bi baktım yorumu yayınlamamış ya da silmişler.. resmen para tuzağı ya siteye mesaj attım ya mesajı tekrar yayınlayın ya da fal baktırmam baktırtmam diye biz de oo herkes iyi yazmış diye baktırıyoruz paramıza yazık yani çok sinirlendim resmen sallamış sallamış herkeste tutturabileceği şeyleri ben de tutmadı ama çıktı foyası
Fal sepetinde vallaha silmiyorlar benim 9 kötü yorumum var okuyabilirsin canım gayet dürüst çalışıyoruz ama küfürlü veya hareketliydi belki yorumlamiyorlardir

Merhaba Efsun zengin ben isterseniz deneyin beni sonra yorum atarsanız bana buradan kısaca kendimden bahsedeyim 16 yaşında rüyamda öğrendim ben tarotu bu konuda dürüst yorum yaparım pembe yalanlar bana göre değil oyuzden bazen duymak istediklerini soylemeyince 1 veriyorlar ama kendime güveniyorum :)) varsaniz varım canlar sevgi ile kal
Aleni bir reklam; Mune Mune

Fal sepetinde vallaha silmiyorlar benim 9 kötü yorumum var okuyabilirsin canım gayet dürüst çalışıyoruz ama küfürlü veya hareketliydi belki yorumlamiyorlardir
ben size de yorum attım 2 kere çok seviyorum sizi ama gerçekten siliyorlar kötü yorumları .. birkaç tane bırakıyorlar inandırıcı olsun diye ama çok kötü yorumları siliyorlar benim çok sevdiğim bir siteydi ama maalesef hayal kırıklığı yaşadım ..

Şu falsepeti ndeki yorumcuları neden gidip binnaz abla başlığında konuşuyorlar anlamıyorum. Orda hem yazı çok fazla hem de binnaz daki falcılar falan derken iyice karışıyor saçma sapan birşey oluyor, şu Gizem Venüs ü deneyen var mı mesela , tavsiye eden etmeyen ?

Bu sitede az ve öz şu kişinin dediği çıktı şu kişininki çıkmadı diyen var mı? Yorumları okurken çok kafam karıştı sanırım süreçler de tam bitmediğinden çok emin olan yok benim gibi :). Bir dönem yorum yapanlar da unutmuşlar konuyu artık 😬...

Bu sitede az ve öz şu kişinin dediği çıktı şu kişininki çıkmadı diyen var mı? Yorumları okurken çok kafam karıştı sanırım süreçler de tam bitmediğinden çok emin olan yok benim gibi :). Bir dönem yorum yapanlar da unutmuşlar konuyu artık 😬...
Buğra vardı bir dönem karışık konuşur ama geçmişte iyiydi. Üç fal mı ne attım çıkmadı.
Senanur yine öyle. Geçmiş ve an çok iyi ama gelecek yok.
Alex çok tatlı bence hisleride var ama yine çıkmadı.
Yağmur o da öyle boş bir kadın değil. Bir, iki görüşme tarihlerini bildi ama devamı olmadı.

Bence Sevgi Derman baya profesyonel gibi, benim elektriğim baya tuttu onunla
Gizem Venüs bana çok geç geri gönderdi o yüzden hoşuma gitmedi ama arkadaşım baktırdı ve şok oldu acayip şeyler bildi, direk tarihleri bile söylemiş
Birde yeni falcı var 2 gün önce denediğim Anette diye onunda çok iyi tespitleri var olumlu olumsuz herşeyi söylyor ve şu anda yeni falcı diye fiyatı düşük yakında artar büyük ihtimal.

X