Fal Sepeti Deneyimleri

Ya bütün falcılar sözleşmiş gibi niye 2 ay dediler hep??? Zaten iki aya herşey değişir :) adamda unutulur.. çıkmayan falada kızılmaz hatta cunki daha iyisi gelmiştir bile ) işte o aşamadayim şu an. Ah kizlar ahh gelişmeleri bildircem... inanin biktim yaaa adamla çıkmaya başlar başlamaz doğum bilgileri ana adı öğrenip sinastri yada fal açtırmaktan ana ağladı anammm

Talia ya ben de fal baktırdım yalnız hiçbir şey hatırlamıyorum ilginç bir şekilde. Ama beş yıldız vermişim. Ses kaydı belli bir zaman sonra siliniyormuş ya dinleyebilseydim keşke. Yönetime yazmıştım tekrar falın geri dönüşü yokmuş. Çıkmış olabilir mi acaba içerik neydi

Harf soyledigini ilk kez duydum Talianın ilgincmis gercekten..Bana soyledigi yeni kisiler hic cikmadı..Katinada karistiriyor bence biraz,tarotta daha iyi sanki..Bir sürü erkek çıktı mesela katinada bana,onlari hem benim cevremde begenen erkekler hem sevgilimin erkek arkadaslari gibi soylemis karisikti baya katina..Ama tarotta daha net yorumluyor.

Kesinlikle, bana son iki falı Tatot’tu ve en net fallarıydı. Bende de Katina’da erkek kartları çıkınca bazen yeni kişi bazen kart anlamları alınır demiş hem yeni kişi demiş, karışmış orada.Yeni kişi söyleyen falcıların bende o yeni kişiler hiç çıkmıyor nedense, zaten dk başı yeni insanla tanışmıyoruz ki tam da fal baktırdıktan 2-3 ay sonra biri girsin.

Su falini denediniz mi peki hic?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…