- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.521
Oradaki Katie Vise, ,Rosetta Stone gibi uyduruk isimleri olan falcilar acikcasi isimleri gibi uyduruk fallar bakiyorlar. Bana da bu soyledigim iki yorumcu promosyon falima bakmisti ikisi de kotuydu. Katie Vise 15 dk'da destan yazip gondermis zaten hisleri olan bu kadar kisa surede fala yogunlasip da yazamaz, belirli kaliplari var sanirim sordugun soruya gore o kaliplardan kullanip ortaya karisik bir yorum gonderiyorlar. Tabi ki bana uyan hicbir sey yoktu ikisinde de.kızlar promosyon falım vardı samatha grey e denk geldi. Hiç nokta atışı harf tarih olmayan dümdüz komşu teyze falıydı haberiniz olsun.
aynen öyle ve ben özellikle soru sormadan ne söyleyeceklerini merak ediyorum falcıların ama başarısız hissiz olanlar kendilerini ele veriyor :) Mesela taliaya da detay vermedim ama kadın söyledi çoğu şeyi.. Neyse böyle böyle elenecekler :)Oradaki Katie Vise, ,Rosetta Stone gibi uyduruk isimleri olan falcilar acikcasi isimleri gibi uyduruk fallar bakiyorlar. Bana da bu soyledigim iki yorumcu promosyon falima bakmisti ikisi de kotuydu. Katie Vise 15 dk'da destan yazip gondermis zaten hisleri olan bu kadar kisa surede fala yogunlasip da yazamaz, belirli kaliplari var sanirim sordugun soruya gore o kaliplardan kullanip ortaya karisik bir yorum gonderiyorlar. Tabi ki bana uyan hicbir sey yoktu ikisinde de.
Kesinlikle Talia anda super, beni sasirtiyor bazen nasil bu kadar biliyor diyeaynen öyle ve ben özellikle soru sormadan ne söyleyeceklerini merak ediyorum falcıların ama başarısız hissiz olanlar kendilerini ele veriyor :) Mesela taliaya da detay vermedim ama kadın söyledi çoğu şeyi.. Neyse böyle böyle elenecekler :)
Ya yakın gelecek çıktı mı peki hiçKesinlikle Talia anda super, beni sasirtiyor bazen nasil bu kadar biliyor diye
Ben iki defa baktırdım canım gelecek çıkmadı...Ya yakın gelecek çıktı mı peki hiç
Hadi yaaa :s neyse anlık durumlar için baktırılabilirBen iki defa baktırdım canım gelecek çıkmadı...
Bende baktırdım çıkmadı. Dedikleri olmadı bile. Bir de çok emin konuşuyordu ama maalesef...Ben iki defa baktırdım canım gelecek çıkmadı...
Üzüldüm..Bende baktırdım çıkmadı. Dedikleri olmadı bile. Bir de çok emin konuşuyordu ama maalesef...
Ben öncelerden ayın 15 i ile 20si arasında baktırmıştım. İlk geldiği zamanlar. Bana dediki hayatına yeni biri girecek, bu sevdiğin adam gelmiş mi gelmemiş mi umrunda olmayacak dedi. Keşke öyle olsaydıÜzüldüm..
Ben ocak ayinda baktirmistim, falinin hepsi komple ciktiYa yakın gelecek çıktı mı peki hiç
Ya yakın gelecek çıktı mı peki hiç
Talia sana eski erkek arkadasinin kizdan ayrilacagini soyledi degil mi? Bir de gecen gun forumda yazmistin, Talia'nin soyledigi bir seye 1 hafta daha var diye, bugunku gelismeyle o soyledigi cikmis mi sayiliyor, ayri bir ongoru muydu?Ben ocak ayinda baktirmistim, falinin hepsi komple cikti
Benimkiler niye böyle çıkmıyor ya offEvet yakin gelecekte soyledigi tarihlerde gelisme yasadim. Ilk falinda Ocak'ta baktigi falda hatta Mayis'ta bir gelisme olacak demisti ve tam da Mayis'ta soyledigi yasadim. Sadece ikinci fali biraz kotuydu bana. Sanirim havasinda degildi, o zaman soyledikleri pek olmadi.
5-6 defa baktirdim ben ona her ay baktiriyorum ve o ikinci fali haric butun fallari tutarli, genel olarak da soylediklerini yasadim. Mesela karsi tarafla buyuk bir kavga ettigimizde fal atmistim ve kesin bir sekilde bu ksiinin bana yazarak benden ozur dileyecegini soylemisti, hic ihtimal vermiyordum cunku karsi taraf asla boyle bir karakterde degil ki tartismada kendi hakli oldugunu dusunuyordu ama sonra geldi ve aynen didigi gibi ozur diledi. Yakin gelecekte karsi tarafin nasil davranacagi vs bunlar cikiyor zaten, yanilmadi bu konularda ama benim durumum icin bir de benim kararimin cok etkili oldugunu soyluyor, gercekten de oyle ya hic cevap vermeyip butun iletisimimi kesecegim ya da bu sekilde devam edecegim o da bu sekilde soyledi zaten.
Bir de iliski disinda verdigi vadeler var, Agustos doneminden itibaren 5 ay icinde bazi degisikliklerden bahsetti ve kesin konustugu gelecekle ilgili bir ongorusu var, bu ongorusu benim kararima bagli bir sey olmadigi icin bunu zamani gelince ogrenebilirim cikip cikmayacagini. O da kisa bir vade degil, 6 ay icinde baslayacak ve 1 seneyi asacak bir zaman diliminde belli olacak.
Ben Talia’ya 24 haziran’da atmisim. Vadesi temmuzun sonuna kadar. Evet, ayrilacagini soyledi. Bugunku gelismeyle ongorusu cikti diyemem ama ufak bir gelisme oldu, hic beklemiyordum. zaten gecen de yazmistim tum fallarim patladi diye.Talia sana eski erkek arkadasinin kizdan ayrilacagini soyledi degil mi? Bir de gecen gun forumda yazmistin, Talia'nin soyledigi bir seye 1 hafta daha var diye, bugunku gelismeyle o soyledigi cikmis mi sayiliyor, ayri bir ongoru muydu?
Ay ne güzel çoğu çıkmış, sevindim senin adına :) ya uzak geleceği bilemiyorum ama bence yakın gelecek çıkar gibi. Ve sınavım var 1hafta sonra onu sordum ağustos Eylül gibi iyi sonuçlanacak göreceksin dedi bakalımEvet yakin gelecekte soyledigi tarihlerde gelisme yasadim. Ilk falinda Ocak'ta baktigi falda hatta Mayis'ta bir gelisme olacak demisti ve tam da Mayis'ta soyledigi yasadim. Sadece ikinci fali biraz kotuydu bana. Sanirim havasinda degildi, o zaman soyledikleri pek olmadi.
5-6 defa baktirdim ben ona her ay baktiriyorum ve o ikinci fali haric butun fallari tutarli, genel olarak da soylediklerini yasadim. Mesela karsi tarafla buyuk bir kavga ettigimizde fal atmistim ve kesin bir sekilde bu ksiinin bana yazarak benden ozur dileyecegini soylemisti, hic ihtimal vermiyordum cunku karsi taraf asla boyle bir karakterde degil ki tartismada kendi hakli oldugunu dusunuyordu ama sonra geldi ve aynen didigi gibi ozur diledi. Yakin gelecekte karsi tarafin nasil davranacagi vs bunlar cikiyor zaten, yanilmadi bu konularda ama benim durumum icin bir de benim kararimin cok etkili oldugunu soyluyor, gercekten de oyle ya hic cevap vermeyip butun iletisimimi kesecegim ya da bu sekilde devam edecegim o da bu sekilde soyledi zaten.
Bir de iliski disinda verdigi vadeler var, Agustos doneminden itibaren 5 ay icinde bazi degisikliklerden bahsetti ve kesin konustugu gelecekle ilgili bir ongorusu var, bu ongorusu benim kararima bagli bir sey olmadigi icin bunu zamani gelince ogrenebilirim cikip cikmayacagini. O da kisa bir vade degil, 6 ay icinde baslayacak ve 1 seneyi asacak bir zaman diliminde belli olacak.
Ay ne güzel çoğu çıkmış, sevindim senin adına :) ya uzak geleceği bilemiyorum ama bence yakın gelecek çıkar gibi. Ve sınavım var 1hafta sonra onu sordum ağustos Eylül gibi iyi sonuçlanacak göreceksin dedi bakalım
Evet, memnunum enerjimiz uydugu icin. Ben zaten anlik ve yakin gelecegi merak ediyorum daha cok, cok uzak vade bilmiyorum hicbir falci o kadar iyi degil 1-2 sene sonrayi bilecek kadar. Tabi cikadabilir bilemem. Hatta bana 1 sene gibi bir vade verdigi icin, ben kart fallari 6 aya kadar bilgi veriyor diye biliyorum demistim, oyle bir sey yok, o yorumcunun gucuyle ve hissiyatiyla alakali demisti. Bakalim, olursa unutmam yazarim mutlaka :)
Senin icin de kisa bir vade var olumlu bir ongoruyse gerceklesir umarim.