- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #13.821
Ahunun vadesi çıktı mi sizde? Katinasi sekmez dediginiz süreç anlamında mi vade mi?sadece Ahu değil hepsi iade ediyor bende mars ates de yaşadim aynisini . Memnun kaldiklarım da Ahu ve Duygu. Ahunun katinası sekmedi bende . Duygu da anlikta iyi
Surec çıktı ani bir karsilasma gormustu ortak baglantilar sebebiyle vadesine daha vardı. Ortak arkadasin dogum gununde denk geldik.Ama oraya geleceğine ihtimal vermiyodum. Mesajla telefonla iletisim olmucak yuzyuze olacak demisti. Sallıyo dedim ilk baştaAhunun vadesi çıktı mi sizde? Katinasi sekmez dediginiz süreç anlamında mi vade mi?
Duygu deniz mi busadece Ahu değil hepsi iade ediyor bende mars ates de yaşadim aynisini . Memnun kaldiklarım da Ahu ve Duygu. Ahunun katinası sekmedi bende . Duygu da anlikta iyi
Kesinlikle sormayın ,ben böyle bir hata yaptım ve iade istedim.Çünkü sorularım üzerinden yorum yapmıştı.ahu ya soru soralim mi? sormayalim mi? kafam karisti
Evet kahveelenaya kahve mi baktirdiniz tarot mu? kac gundur bekliyorum ama online olmuyor
Nesibe ben de hic bilememisti ya seneler once baktirmistimBende sadece birkaç tane tutan Elena ve Nesibe oldu.Onun dışında bende yok.Son yenilerden vadesi tutan olursa buradan paylaşırım
Şuan online ben genelde kahve baktırdım elenaya tarotu beğenmedim kahvesi iyielenaya kahve mi baktirdiniz tarot mu? kac gundur bekliyorum ama online olmuyor
evet ama mesgul gözüküyor, meşgul olduğu icin de fal göndermek istediğimde kabul etmiyor sistem..Şuan online ben genelde kahve baktırdım elenaya tarotu beğenmedim kahvesi iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?