- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #13.761
Nesibe buyuk balon ama digerlerini bilmiyorum. Fiyatlari da cok yuksek yaAhu da duygu denizde nesibede elena da şişirilmiş bir balon
Ahu iyi anda beğendim.Ahuya baktirdiniz mi peki o nasildi?
gizem bende ve arkadaşımda nokta atışlı şeyler bildi acıkcası şaşırdık baya. şimdi de merak edip selimeye attım bakalımAhu’ya 2 kere baktırdım. İlk falı anda müthişti.
2 . falı idare ederdi.
Selime Geren’i burada görüp baktırdım. Çok tutarlı mantıklıydı anda doğru bildikleri de oldu.
Gizem Duru’yu hiç beğenmedim. Bir de Polina’ya baktırdım. Bana güzel şeyler görüyorum pembe tablo demezseniz yorumlayayım yoksa iade yapayım. Olumsuz görürsem de aynısı diyorum dedi. Çok hoşuma gitti açıkçası bu dediği. Onun falını da beğendim açıkçası. Vadelerine takılmıyorum hiçbirinin. Benim için anda iyi olması önemli daha çok.
Selime pembe sankigizem bende ve arkadaşımda nokta atışlı şeyler bildi acıkcası şaşırdık baya. şimdi de merak edip selimeye attım bakalım
Ben açıkçası sorunumla ilgili açıklayıcı bişey yazmadım. Öyle olunca benimle alakasız şeyler söyledi. Belki net soru sorsam iyi olabilirdigizem bende ve arkadaşımda nokta atışlı şeyler bildi acıkcası şaşırdık baya. şimdi de merak edip selimeye attım bakalım
Olumsuzdu benimAhu herkese olumlu konusup vade mi veriyor ya?
evet yani ciddi ilişki insanı demiş ama aslında değil korkuyo ilişki yürütmekten. onun dışında mantıklı yorum yapmaya calısmıs tam emin olamadımSelime pembe sanki
Bende çıktı hepSelime geren nasıl cikiyormu ????
Peki öneriniz var mı?Ahu da duygu denizde nesibede elena da şişirilmiş bir balon
çok klasik bakıyo o da bence komşu teyze gibi gerçekcen samimi konusur ama semboller üzerinden konusuyooylum genç çıkıyor mu peki?
Sanirim soru sormamak gerekiyor. Ben sadece kimin icin yorum istedigimi yazdim.Merhaba bayanlar Ahu’dan bende yorum aldım fakat benim sorduğum sorum üzerinden yapılmış bir yorumdu.Benim beklentim yüksekti.Kahve falı göndermiştim fakat kendisinin yaptığı sadece bir açılımla yorum yapmış.Ben daha fazla bir emek bekliyordum.Yorumumu dinleyincede çok yetersiz hissettim.Bence bu ücrete vasat bir faldı
Bundan sonra bende öyle yapacağımSanirim soru sormamak gerekiyor. Ben sadece kimin icin yorum istedigimi yazdim.
Ben de burada birinden tuyo almistimBundan sonra bende öyle yapacağım
evet ahuya bir cok kez baktırdım bazen iyiydi bazen tamamen soruma göre ilerledi soruya göre şekillenmeye çok müsaitSanirim soru sormamak gerekiyor. Ben sadece kimin icin yorum istedigimi yazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?