- 21 Nisan 2015
- 1.627
- 1.473
- 133
- 38
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #13.621
gizem40 vardı bugun son yada bittiİndirim kuponu var mı kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gizem40 vardı bugun son yada bittiİndirim kuponu var mı kızlar
İnşallah bugün sondurgizem40 vardı bugun son yada bitti
Bitmiş çok üzüldüm((gizem40 vardı bugun son yada bitti
İlk fal kahve miydiElenanın ilk falı çıkmıştı. İkinciyi ilk falla yakın zamanda baktırdım bambaşka senaryo çizdi, ilk dedikleriyle tamamen çelişti ama dediğim gibi ilki çıktı ikinci fos. Tekrar baktırmaya gerek var mı dersiniz?
İlk fal kahve miydi
Ben de tarih erteliyor sürekli net olarak söylediği bir şey var büyük ihtimalle o gerçekleşmez ben de bekliyorum ama anlikta çok iyiikisi de kahveydi
Yenisi kim bilir ne zaman aktif olacak; bende kalan kredimi kullanıp üyeliğimi iptal edeceğim. Olacakların önüne geçiyor gibi hissetmeye başladım, keyfine zevkine baktırıyordum ama artık olumsuzları duymaktan sıtkım sıyrıldı.gizem40 vardı bugun son yada bitti
kodu var mı?Sitede /30 indirim var
2024YAZkodu var mı?
Sallapat falcılar kadar itici bir şey yok bende bir iş yeri açmak istiyorum malesef ki en azından olur mu hayırlı mı tedirginliklerim var ama bu yorumdan sonra kendi falcımdan şaşmasam mı diyorum oooffff zaten heyecanlıyımBuraya yazmıştım elena ilk falda iyiydi, çıktı ama ikincide kötüydü diye. İki fal arasında 3-4 gün vardı ve ilk falda uzun ilişki insanı falan dediği adam için ikinci falda asla ilişki yurutemez, tek gecelik iliski adamı, devamlı aklı fikri başkalarında demisti. ben de "hayırdır?" diye sormuştum ve "ben kişileri karıştırdım kusura bakmayın" demiş anında falı iade etmişti.
sonraki süreçte ilk fali çıkınca bugün tekrar attım ve kendisi benim olumsuzu kaldıramayan biri olduğumu öne sürerek size daha bakmayacağım dedi
Yani, elena kendi hatası bile olsa bildiğiniz kin tutup daha sonra asla bakmiyor. Ben de sayesinde falsepeti üyeliğimi kapadım. Bu bataktan çıkmamı sağladığı için sağ olsun