• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Buraya yazmıştım elena ilk falda iyiydi, çıktı ama ikincide kötüydü diye. İki fal arasında 3-4 gün vardı ve ilk falda uzun ilişki insanı falan dediği adam için ikinci falda asla ilişki yurutemez, tek gecelik iliski adamı, devamlı aklı fikri başkalarında demisti. ben de "hayırdır?" diye sormuştum ve "ben kişileri karıştırdım kusura bakmayın" demiş anında falı iade etmişti.
sonraki süreçte ilk fali çıkınca bugün tekrar attım ve kendisi benim olumsuzu kaldıramayan biri olduğumu öne sürerek size daha bakmayacağım dedi 😂😂

Yani, elena kendi hatası bile olsa bildiğiniz kin tutup daha sonra asla bakmiyor. Ben de sayesinde falsepeti üyeliğimi kapadım. Bu bataktan çıkmamı sağladığı için sağ olsun 😁

Kızlar selam ben fal sepeti kullanmadım Birgül diye falcım vardı ona baktırıyordum bu fal sepeti nasıl kim iyi işle alakalı bir kaç bişey var ya fal sepeti ya da birgülü arayacağım yine

Buraya yazmıştım elena ilk falda iyiydi, çıktı ama ikincide kötüydü diye. İki fal arasında 3-4 gün vardı ve ilk falda uzun ilişki insanı falan dediği adam için ikinci falda asla ilişki yurutemez, tek gecelik iliski adamı, devamlı aklı fikri başkalarında demisti. ben de "hayırdır?" diye sormuştum ve "ben kişileri karıştırdım kusura bakmayın" demiş anında falı iade etmişti.
sonraki süreçte ilk fali çıkınca bugün tekrar attım ve kendisi benim olumsuzu kaldıramayan biri olduğumu öne sürerek size daha bakmayacağım dedi 😂😂

Yani, elena kendi hatası bile olsa bildiğiniz kin tutup daha sonra asla bakmiyor. Ben de sayesinde falsepeti üyeliğimi kapadım. Bu bataktan çıkmamı sağladığı için sağ olsun 😁
Sallapat falcılar kadar itici bir şey yok bende bir iş yeri açmak istiyorum malesef ki en azından olur mu hayırlı mı tedirginliklerim var ama bu yorumdan sonra kendi falcımdan şaşmasam mı diyorum oooffff zaten heyecanlıyım

Arkadaşlar 682 sayfa olduğu için okuyamadım şimdi hangisi iyi bakıyor hangisi kötü bakıyor özet geçecek ya da isim verecek olan var mı :D

Back