Fal Sepeti Deneyimleri

Hayal gibi isimli falcı falımı havuzdan aldı aynı şeyleri 6dk boyunca gevelemiş durmuş o kadar sıkıcıydı ki kendisinden memnun kalan var mı, dediklerini yaşayan? gerçeklikten uzak ve çok klasik buldum

Arkadaşlar bir yolun var falcı Mars ve telve de serüven in dedikleri çıkıyor mu ? Olumlu olumsuz yorumlarsanız sevinirim:)
Serüveni anlıkta çok beğenmiştim ben, hem kitap hem kahve falı baktırmıştım sonra dedikleri çıkmadı maalesef. Mars ı da beğenen çok ama bende anlıkta da bilememişti, geleceği de bilemedi.

kızlar astrocenter sezgi çok iyi anlık durumu okuyor ya. sizde de öyle oldu mu? yani hem alya hem azraya baktırdım ama sezgi çok daha nokta atısı kelimelerle tarif etti.

kızlar astrocenter sezgi çok iyi anlık durumu okuyor ya. sizde de öyle oldu mu? yani hem alya hem azraya baktırdım ama sezgi çok daha nokta atısı kelimelerle tarif etti.
Ben de Sezgiyi beğendim, net bir yorumu olmuştu.Alya normaldi,Azrayı yakalarsam ona da baktıracağım

ahunun vadeler yaklaştığı için tekrar baktırdım. bir ay önce verdiği vadenin aynısını verdi. o arada ufak bazı gelişmeler olmuştu onları da yakalamış açılımda. memnun kaldım
ahu yaldız mı? bana da iyi bakmış gibi geldi. ben de sorucaktım burada baktıran oldu mu diye. uyuz uyuz konuşuyor ama bilmiş birkaç şeyi

biliyor bence ve pembe tablocu değil. başkaları gibi olumsuz konuşma meraklısı da değil. olduğu gibi konuşuyor bence ama sonuç için henüz yorumum yok
benimde sonuca daha çok var gerci. o zamana kadar ohooyy. su uc bes ayı bilse yeter ara ara baktırırız. gecen zamanı tutturmuş da bidaha baktırayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…