- 1 Temmuz 2022
- 321
- 398
- 33
- 27
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #13.641
arkadasıma cıkmadı serüven bana da cıkmadı ama anlık iyi demişlerdiArkadaşlar bir yolun var falcı Mars ve telve de serüven in dedikleri çıkıyor mu ? Olumlu olumsuz yorumlarsanız sevinirim:)
Serüveni anlıkta çok beğenmiştim ben, hem kitap hem kahve falı baktırmıştım sonra dedikleri çıkmadı maalesef. Mars ı da beğenen çok ama bende anlıkta da bilememişti, geleceği de bilemedi.Arkadaşlar bir yolun var falcı Mars ve telve de serüven in dedikleri çıkıyor mu ? Olumlu olumsuz yorumlarsanız sevinirim:)
Ben ikisinide baktırdım Melek Hisli daha deneyimli geldi bana ama gelecek vadesine daha varArkadaşlar Amine ,yada Melek hisliden yorum alan oldu mu?
Teşekkür ediyorumBen ikisinide baktırdım Melek Hisli daha deneyimli geldi bana ama gelecek vadesine daha var
evet baktırmıştım o da normaldi hatta aklımda bile kalmamışTeşekkür ediyorumÇisem ‘e baktırdınız mı?
Ben de Sezgiyi beğendim, net bir yorumu olmuştu.Alya normaldi,Azrayı yakalarsam ona da baktıracağımkızlar astrocenter sezgi çok iyi anlık durumu okuyor ya. sizde de öyle oldu mu? yani hem alya hem azraya baktırdım ama sezgi çok daha nokta atısı kelimelerle tarif etti.
Birgülün dedikleri cikiOrmuKızlar selam ben fal sepeti kullanmadım Birgül diye falcım vardı ona baktırıyordum bu fal sepeti nasıl kim iyi işle alakalı bir kaç bişey var ya fal sepeti ya da birgülü arayacağım yine
Gelecekde dedigi cikiyormu bende baktirdim ama bilemedimkızlar astrocenter sezgi çok iyi anlık durumu okuyor ya. sizde de öyle oldu mu? yani hem alya hem azraya baktırdım ama sezgi çok daha nokta atısı kelimelerle tarif etti.
ahu yaldız mı? bana da iyi bakmış gibi geldi. ben de sorucaktım burada baktıran oldu mu diye. uyuz uyuz konuşuyor ama bilmiş birkaç şeyiahunun vadeler yaklaştığı için tekrar baktırdım. bir ay önce verdiği vadenin aynısını verdi. o arada ufak bazı gelişmeler olmuştu onları da yakalamış açılımda. memnun kaldım
İndirim bitti malesefindirim yok muydu gecende? bitti mi o?
ahu yaldız mı? bana da iyi bakmış gibi geldi. ben de sorucaktım burada baktıran oldu mu diye. uyuz uyuz konuşuyor ama bilmiş birkaç şeyi
benimde sonuca daha çok var gerci. o zamana kadar ohooyy. su uc bes ayı bilse yeter ara ara baktırırız. gecen zamanı tutturmuş da bidaha baktırayım diyorumbiliyor bence ve pembe tablocu değil. başkaları gibi olumsuz konuşma meraklısı da değil. olduğu gibi konuşuyor bence ama sonuç için henüz yorumum yok
ne baktırdın? Katina mıbiliyor bence ve pembe tablocu değil. başkaları gibi olumsuz konuşma meraklısı da değil. olduğu gibi konuşuyor bence ama sonuç için henüz yorumum yok
kahve ve katinane baktırdın? Katina mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?