- 21 Nisan 2015
- 1.627
- 1.473
- 133
- 38
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #13.041
şu an çevrimiçiAdam sadece bir kişi alıp meşgule alıyor kendini, yakalayamadım
ahaha cevrimiçi yazdım mesgule almısAdam sadece bir kişi alıp meşgule alıyor kendini, yakalayamadım
bende öyle bekliyorum ondaAdam sadece bir kişi alıp meşgule alıyor kendini, yakalayamadım
Şu an bekleyen sensin değil mi? Biraz önce başkasıydı sanırım.yollamayı basardım gelince yazarım
aynen bide sectigim kartların çoğu tersŞu an bekleyen sensin değil mi? Biraz önce başkasıydı sanırım.
Hangilerine baktırdınız ?
Kızlar selam o sitede heralde on kişiye su, tarot, katina baktırdım Mart ayının sonuna geldik hiçbirinin ne dedikleri oldu ne de vadesi tuttu zaten uygulamayı çoktan sildim geçtim
Noldu cıkmadı mı bunlarMelek Kara, Kıvanç Karahanlı, Zeliş Can, Derin hisler, Firuze Şanlı, İda Dağhan, Dudu Nur, Sibel Avcı, Nesibe Tekbaşer, Milan Cansın, Gül Demir, Işılay, Eylül Sayar, Akın Kurt
Bu kadar kişi yanılmış olmamalıydı
yok cnm takibe al bencemelisa donukuk çevrimiçi olmuyor ya iki gündğr bekliyorum . Ne zaman olur bileniniz var mı ? Şu gün giriyo girmiyor diye
canım ben baktırdım senden sonra ama fazla olumlu geldi gibi. tarihler çıkarsa haber veririm.baska cesura baktıran oldu mu ?
bende attım şimdicanım ben baktırdım senden sonra ama fazla olumlu geldi gibi. tarihler çıkarsa haber veririm.
katılıyorum 16 dakika bakmış ve kötü diyemem iyiydi geçmişi bilmiş anı teğet edemiyorum şuan. ama çok bayık konusmus biraz zaman zaman konudan kopuyosun ama özverili bakmışbegendim bakımını güzel yorumlamış karakterini fln bildi sadece cümleleri çok uzatıyo o biraz baydı beni
su baktırdım benCesura baktıranlar ne falı baktırdı? Bide ben canlı fal hiç baktirmadım o nasıl oluyor bilen var mı?
Teşekkür ederimsu baktırdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?