- 1 Temmuz 2022
- 321
- 398
- 33
- 27
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #13.061
ben sevmemiştim cokkaya miraç nasıl kızlar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sevmemiştim cokkaya miraç nasıl kızlar ?
Ben baktırmıştım ama daha vadesi gelmedikaya miraç nasıl kızlar ?
Noldu cıkmadı mı bunlar
evet indrmdeki falcılara buse40 kodunuda kullanırsanz ekstra indirim oluyoKızlar 5 yorumcu da indirim varr gordunuz mu %40
Tüm falcılarda geçerli değil mi arkadaşlar melisa donukuk’un bakımı hakkında ne düşünüyorsunuz ? Baktıran var mı ?evet indrmdeki falcılara buse40 kodunuda kullanırsanz ekstra indirim oluyo
Gül Demir’e baktırdım ama 1 hafta oldu olmadı . O yüzden çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum. Anlık başarılı olabilir , mantıklı konuşuyor ,ufak tefek ben demeden bildiği şeyler oldu.Fulya Naz mi yoksa Gül Demir mi kizlar karardiz kaldim
ben çok baktırdım zamanında anda biliyo gibi gelmişti geleceği çıkmadı da. ama burda anda bile yanıldığı çok kişi olmuşMelisa donukuk hakkında deneyimi olan paylaşırsa sevinirim
senaryo çiziyp bi yerden sonra o benceDuygu denizin falı çıkıyor mu arkadaşlar
bana çıkmadı,zaten başkasının falına baktı bence hiçbir şey bilemedi.Duygu denizin falı çıkıyor mu arkadaşlar
ben çok baktırdım zamanında anda biliyo gibi gelmişti geleceği çıkmadı da. ama burda anda bile yanıldığı çok kişi olmuş
Ahahha Melissanin degil üc harflileri 6.hissi bile yok zamaninda cok baktirmistim baya kandirilmistim. Seviyor dedigi adam hayatimin en buyuk dusmani cikti Anda da salliyor bir seyler. Yorumlari bence esi dostu yaziyor.Kesinlikle yok
Bana ruh eşi olduğunuzı düşünüyorum filan dedi benim kişiye karşı hissettiklerimi o bana karşı hissediyormuş gibi söyledi yani hisleriniz birbirinize karşı aynı ruh eşisiniz dedi. Yine de inanmıyorum artık ben kimseye. Ama yani benim ona karşı duygularımı bildiyse bile zihnimi okumuş oluyor, hatları karıştırsa da .Ahahha Melissanin degil üc harflileri 6.hissi bile yok zamaninda cok baktirmistim baya kandirilmistim. Seviyor dedigi adam hayatimin en buyuk dusmani cikti Anda da salliyor bir seyler. Yorumlari bence esi dostu yaziyor.
Benim sorduğum kişiye karşı hissettiklerimi sanki o bana karşı hissediyormuş gibi anlattı. Dedikleri benim düşüncelerimd. Gerçekten bu kişi bana karşı aynı şeyleri düşünüyorsa aynıyızdır resmenbana çıkmadı,zaten başkasının falına baktı bence hiçbir şey bilemedi.