- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 208
- 35
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #13.021
Sence melisanın varlığı varmi bana var gibi geldi.Ben Fal sepetinde kimseyi önermiyorum artik. Merak ettim, bazen Melisa biliyor ama o da her zaman bilmiyor.
Kesinlikle yokSence melisanın varlığı varmi bana var gibi geldi.
Melisa 3 . Kişiyi gördü mü ya da fal sepeti harici önerdiğiniz var mı ? Aslında ben kişinin bana ilgisi olduğunu hissediyorum ama yine de itiraf etmedi yani bilinmiyor. bilmiyorum süreç nasıl ilerler bi de falcılara güvenip işleyişi bozunca daha farklı sonuçlar , olmaması gereken şeyler olabiliyo yanlış yönlendirebiliyolarBen Fal sepetinde kimseyi önermiyorum artik. Merak ettim, bazen Melisa biliyor ama o da her zaman bilmiyor.
Özelden yazmak istiyorum ama nasil yaziliyor bilmiyorumMelisa 3 . Kişiyi gördü mü ya da fal sepeti harici önerdiğiniz var mı ? Aslında ben kişinin bana ilgisi olduğunu hissediyorum ama yine de itiraf etmedi yani bilinmiyor. bilmiyorum süreç nasıl ilerler bi de falcılara güvenip işleyişi bozunca daha farklı sonuçlar , olmaması gereken şeyler olabiliyo yanlış yönlendirebiliyolar
Ben yazdım geldi miÖzelden yazmak istiyorum ama nasil yaziliyor bilmiyorum
Hangilerine baktırdınız ?Kızlar selam o sitede heralde on kişiye su, tarot, katina baktırdım Mart ayının sonuna geldik hiçbirinin ne dedikleri oldu ne de vadesi tuttu zaten uygulamayı çoktan sildim geçtim
berbat. öyle uydurdu öyle salladı ki, dedim kendisine. enerjimiz tutmamıştır, kusura bakma falan dedi.Alin toprak nasıl?
Duygu Aura’ya baktırıdm beğenmedim falların hepsi saçmalık.Kızlar bazı yorumcularda Yıldızname falında %50 indirim varmış. Oradaki isimlerden önerisi olan var mı?
Melisa donukuk’a baktırıp bitirmeyi düşünüyorum, merak ettim yorumunu . Kim atıyor atmıyor adım .kim seviyo zamanla meydana çıkar zatenMelisa donukuk’un online olduğu bir saat dilimi var mı ? Dünden beri bekliyorum
buse40 koduyla 1 hafta %40 indirim varmışindirim yok mu hiç?
aa saol bakayım kaca duscekbuse40 koduyla 1 hafta %40 indirim varmış
hazır indirim varken denemek lazımKızlar, Cesur Şeyhoğlu diye yeni biri gelmiş puanı 5 yorumları iyi. Hiç baktıran oldu mu? Kısa sürede bu başarı merak ettim.
Adam sadece bir kişi alıp meşgule alıyor kendini, yakalayamadımhazır indirim varken denemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?