Fal Sepeti Deneyimleri

birbirinizi düşünüyorsunuz u çok kişiye söylemiş. Bana bağ ya da rüya demedi ama dediği tanıdıklarım cikti.
Bana ruyasinda göruyor olabilir demisti. Sonradan teyid ettim, yok rüyamda görmedim hic demisti eski erkek arkadasim. Birde bana Duygu cok daha olgun birinden sizin hakkinizda fikir soruyor demisti bir kac kez. Öyle bir seyde yok tabiki.

Bana ruyasinda göruyor olabilir demisti. Sonradan teyid ettim, yok rüyamda görmedim hic demisti eski erkek arkadasim. Birde bana Duygu cok daha olgun birinden sizin hakkinizda fikir soruyor demisti bir kac kez. Öyle bir seyde yok tabiki.
Elenayı denediniz mi

duygu deniz bana da aranızda kadersel bi bağ var demişti ve olumluydu ,çıkmamıştı. Yani herkese aynı şeyleri söylüyolar çünkü gerçekten bildikleri ya da hissettikleri bişey yok
Aslında bir kadının duymak istediklerini söylüyorlar

Evet denemistim bir kez, fazla detayli bulmamistim. Yanliz sonuc onun soyledigi gibi olmustu. Bir dusuncen varsa bu evlilik olmasin demisti cunku su hic kimildamiyor demisti. Tamamen koptuk zaten en sonunda
Evet anlikta çok iyi bana da vade verdi kesin söylediği şeyler var bekliyorum

Merhaba bir yolun varda falcı marsa baktıran var mı bana karşı aşırı olumsuz önyargılı beni suçlayan bir fal bakmış

Arkadaşlar Işılay Can ın vadesi doldu ve dediği şey olmadı Duygu Aura ya baktıran var mı? Deneyeyim mi?
denemeyin bence, bende dedikleri olmadı. benim ruh halimi fena anlatmadı ama zamanla düşününce aslında fal atankarın çoğu aynı ruh halinde olduğundan o an acaba diyorsunuz. gene de siz bilirsiniz, beğenenleri de vqr.

bu uygulamada iade alabilenleri tebrik ediyorum dun yanimda arkadasim duyguya baktirdi senin bir kadin olarak evlilik beklentin ve bu yondeki taleplerin sevgilini bunaltiyor dedi. evlilikten kacan kisi arkadasim, sevgilisi devamli evlenelim diyor sevgilin devamli gezmeye tozmaya para harciyor dedi adamin is yeri iflas etti depresyondan aylardir evden cikmiyor arkadasim her gun yaninda.
bunlar gibi alakasiz bir suru laf ve iade vermediler. fali incelemisler olumsuz bir sey gormemisler tutarliymis

Duygu deniz mi bunu diyen

o enerjileri karıstırıyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…