- 15 Şubat 2024
- 308
- 139
- 18
- 24
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #12.961
1050₺ yaniKızlar 10500 kredi istiyor ne demek o anlamadım ben ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1050₺ yaniKızlar 10500 kredi istiyor ne demek o anlamadım ben ya
Bana olumsuz konuşmuştu ve yeni birini görmüştü ama yeni biri olmadı açıkçası.Gül demir hep olumlu mu konuşuyor? Olumsuzsa da söylüyor mu?
Ohaaa bu fiyatları veriyor musunuz gerçekten1050₺ yani
Daha neler var bu ne ki peheeyyOhaaa bu fiyatları veriyor musunuz gerçekten
En fazla verdiğim fiyat 400₺ fazlasını vermem veren var bazen indirim oluyor hiç bulaşma derim xhxhOhaaa bu fiyatları veriyor musunuz gerçekten
İmkanım var ama onlara bu kadar para veremem sinirim bozulurEn fazla verdiğim fiyat 400₺ fazlasını vermem veren var bazen indirim oluyor hiç bulaşma derim xhxh
İmkanım var ama onlara bu kadar para veremem sinirim bozulur
Ben baktırmıştım ona cok kötüydüdemet geceye attım bir baya kişi vardı merak ettim
bana da yazmış şimdi biraz bekler misin sıradan dolayı diye bakalımBen baktırmıştım ona cok kötüydü
Ertesi güne bırakır kesin benim öyle yaptıbana da yazmış şimdi biraz bekler misin sıradan dolayı diye bakalım
Evet sonucu tatlıya bağlıyor kadersel birliktelik de kullanmış. Bir de bir falında şöyle yap diyor diğer falında tam tersini yap diyor o da kafa karıştırıcıduygunun fali tekrar sakince dinledim ve sonuc icin ihtimal vermedigim bir sey soylemis. sonucun cikmayacagini simdiden soyleyebilirim gidisat dogru olabilir ama sonuc kisminda patlayacagi kesin sayilir.
yanimda biri daha baktirdi o da duygu olumlu konusuyor deniyor tamam. peki cok kisiye ruh esi, kadersel birliktelik filan diyor mu onu merak ediyor.
Evet sonucu tatlıya bağlıyor kadersel birliktelik de kullanmış. Bir de bir falında şöyle yap diyor diğer falında tam tersini yap diyor o da kafa karıştırıcı
duygu deniz bana da aranızda kadersel bi bağ var demişti ve olumluydu ,çıkmamıştı. Yani herkese aynı şeyleri söylüyolar çünkü gerçekten bildikleri ya da hissettikleri bişey yoksonuç bende olumlu olsa bile duygunun dediği gibi olmaz. ayrı bir senaryo olmuş orası, planlarım arasında olmayan bir şey söyle
Bana vadesi çıkmamıştı dedikleri de çıkmadı dahaMelodi kuş nasıl arkadaşlar? Tavsiye eder misiniz?
Evet bana da zamaninda, aranizda bir bag var telepatik bilmem ne diye bir seyler var. Aksamlari ayni anda bir birinizi dusunuyor olabilirsiniz gibi seyler diyorduduygunun fali tekrar sakince dinledim ve sonuc icin ihtimal vermedigim bir sey soylemis. sonucun cikmayacagini simdiden soyleyebilirim gidisat dogru olabilir ama sonuc kisminda patlayacagi kesin sayilir.
yanimda biri daha baktirdi o da duygu olumlu konusuyor deniyor tamam. peki cok kisiye ruh esi, kadersel birliktelik filan diyor mu onu merak ediyor.
Evet bana da zamaninda, aranizda bir bag var telepatik bilmem ne diye bir seyler var. Aksamlari ayni anda bir birinizi dusunuyor olabilirsiniz gibi seyler diyordu