- Konu Sahibi geceninkralicesi
Dua edeceğim senin için...
Çok incesin, çok sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dua edeceğim senin için...
Alex değilde, izmirli katina bana olumsuz bir fal bakmıştı, moralim bozulnuştu benimde, kartlarda ne gördüysem onları soyledim demişti. maalesef bir kısmıda doğru çıkmıştı sonradan. Alex e Katina mı baktırmıştın ?Anladım teşekkür ederim. Ama umarım bana çıkmaz çünkü erkek arkadaşımın başka kızlarla flörtleştiğini söylemişti:) Ben zaten şüpheci biriyim iyice canım sıkıldı. İnanmalı mıyım bilmiyorum o yüzden baktıranlardan akıl almak istedim
Alex değilde, izmirli katina bana olumsuz bir fal bakmıştı, moralim bozulnuştu benimde, kartlarda ne gördüysem onları soyledim demişti. maalesef bir kısmıda doğru çıkmıştı sonradan. Alex e Katina mı baktırmıştın ?
bir zamanlar baya popüler bir Nesibe vardı, Nesibe Tekbaşer, ne oldu ona, artık pek görünmüyor ? bir haberi olan var mı ?
Fak sepetinden ilk defa fal baktiracan ask ile ilgili bugra mi yoksa firuzen mi? Firuzenin biosunu okudum baya etkileyici kafam karisti. Yardimci olursaniz sevinirim:)
Mrb fal sepetinde ben 1 d3fa fal baktirdim mısırli talia baktiran varmi burda ben memnun kaldim ama suan ki durumda gelecek icin verdigi vadelerden cikan var mi birde buğra hakkinda biraz bilgi verirmisiniz nasildir anlik durumda ve karsi taraf analizinde
Aa evet ben baktiran birinden ogrendimbaktirdimbirkac kisi daha baktirdi anlik guzeldi ama gelecek cikiyormu bilmiyorum. Hani burda konusu gecmistir demistimBuğra baya ayrıntılı yorumlar yapıyor, bazı sorulara baya net cevaplar veriyor. kaçamak yapmıyor yani. ben beğendim açıkçası. Fal dan sonra soru sorunca da geçiştirmiyor baya detaylı veriyor soruya cevap . Tek sıkıntısı bazen biraz geç gönderiyor falı
Mısırlı Talia yı denemedim hiç , yani falcı mı bu Mısırlı Talia? hiç denk gelmemişim daha önce. Şimdi de çevrimdışı gözüküyor
Mrb fal sepetinde ben 1 d3fa fal baktirdim mısırli talia baktiran varmi burda ben memnun kaldim ama suan ki durumda gelecek icin verdigi vadelerden cikan var mi birde buğra hakkinda biraz bilgi verirmisiniz nasildir anlik durumda ve karsi taraf analizinde
Mısırlı Talianın bana dedikleri çıkmadı, vadeler de tutmadı. Anlık da çok iyi değildi.
Buğranın dedikleri çıktı, anda da iyiydi.
Benim ücretsiz kahve fal hakkım vardi gönderdim,valentina almış havuzdan saçma bir yorum yaptı bana şöyleki mesela sordugunuz kişi evli hatta sizinde evli oldugunuzu düşünüyorum demiş başta.o an koptum zaten..baska öngörülerinide çok ciddiye almadım devamında.valla bana Buğra daha sevimli geliyor açıkçası
bu arada bu kız kim bilen var mı ? Valentina Wolf muş adı?
4-5 gün önce başlamış 100 ün üzerinde fal bakmış hemen ? gönderen var mı ? nasıl birden bu kadar ünlenmiş, olayı ne acaba?
Dedikleri çıkan oldu mu? Son durumlar nedirSonunda hem Mısırlı Talia yı hem de Valentina yı deneyebildim.
Valla ikiside beni baya şaşırttı, Mısırlı şu anla ilgili baya enteresan detaylar söyledi ve baya baya doğruydu çoğu söylediği. Gelecekle ilgili 3 sorum vardı 2 sine direk net cevaplar verdi, yakın zamanda doğru mu söyledi salladımı görebileceğim. Eğer dedikleri çıkarsa işte ozaman benim için efsane olacak
Valentina Wolf ise değişik bir falcı gibi, fotosu ismi ve fala bakış şekli birbiriyle tam tutmuyor ama oda çok nokta atışlar yaptı. Önerileride oldu, 2 tane de dua söyledi bana okumam için.. maneviyatı baya yüksek gibiydi. 2'si de 1 konuda aynı şeyleri söyledi, aileyle ilgili bir konuda olumlu sonuçlanıcak dediler, o konunun olumlu sonuçlanma ihtimali çok çok düşük ama dedikleri tutarsa süper birşey olur valla
Dedikleri çıkan oldu mu? Son durumlar nedir
Mrb fal sepetine şubat ayında sesli yorum almıştım ancak tekrar dinlemek istediğimde açılmadı sistemde 1 ay kalıyormuş bilmiyordum iletişime yazdım ancak sonuç alamadım bu kaydı tekrar bulmanın başka yolu var mı acaba biliyor musunuz yardımcı olabilir misiniz