- 16 Aralık 2012
- 232
- 180
- Konu Sahibi geceninkralicesi
süpersin, indirim bombaymış, doğru dürüst duyurmamışlar, sen yazmasan haberim olmayacaktı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim :)süpersin, indirim bombaymış, doğru dürüst duyurmamışlar, sen yazmasan haberim olmayacaktı.
Buğra geleceği tutturdu mu acaba sizde? :)Merhaba,Fal sepetinde 2,5 yıldır çeşitli yorumculara fallar baktirdim.Hepsinin farklı özellikleri var.Örnegin Alex inanılmaz derecede doğru karakter analizi yapiyor.Yani iyi tanıyorum sandığınız kişilerin bile gerçek yüzlerini gösteriyor.Buğra mantıklı ve tutarlı yorumlar yapiyor.Demir de karakter analizinde ve anlık durumda cok iyi.Ama en çok dediklerini bir bir yaşadığım yorumcu ise Medyum Zeus.Tek geçerim.Tamamen hisleriyle bakıyor.Ayısigina da bir kez baktirdim ve o da gecmis ve anlık durumda cok cok iyi .Son dönem Duygu Aura da benden 5 yıldız aldı. Bana baktiklari fali çıkmayanlar ise Denis,yağmur ve yağmur sothis oldu.Soylediklerinin tam tersini yasadim.
Buğra nin gelecek icin söylediklerinin yüzde 90 'ı çıktı sadece bir konuda tam tersi oldu.Buğra geleceği tutturdu mu acaba sizde? :)
Çook teşekkür ederiim :))Buğra nin gelecek icin söylediklerinin yüzde 90 'ı çıktı sadece bir konuda tam tersi oldu.
Rica ederim :) Buğra nin ifade tarzı cok hızlı ve lafı dolandırarak anlatıyor .Yani dinlerken "sadede gel lütfen " diyesim oldu :) aynı şeyi Nefise de yapiyor.Çook teşekkür ederiim :))
Rica ederim :) Buğra nin ifade tarzı cok hızlı ve lafı dolandırarak anlatıyor .Yani dinlerken "sadede gel lütfen " diyesim oldu :) aynı şeyi Nefise de yapiyor.
İlk falında anı çok az bilmişti, sonra gelişme yaşayıp aynı soru ile gidince konuyu bildiği için fal bakmak yerine akıl vermişti. Soru kısmında bunu söyleyince de özür dilemişti ama yorumu düzeltmedi. Tekrar da gitmedim kendisine. Umarım sizde çıkar.Merhaba, alexe baktıranlar dedikleri çıkıyor mu acaba karakter analizleri gerçekten doğru mu? Olumsuz konuşması canımı sıkmıştı da kesin dediği gibi midir diye merak ediyorum :)
İlk falında anı çok az bilmişti, sonra gelişme yaşayıp aynı soru ile gidince konuyu bildiği için fal bakmak yerine akıl vermişti. Soru kısmında bunu söyleyince de özür dilemişti ama yorumu düzeltmedi. Tekrar da gitmedim kendisine. Umarım sizde çıkar.
Kart falıysa forumda anlayan arkadaşlar var onlara sorabilirsin Ben anlamadığım için yardım edemem. Bende an'la ilgili tek bildiği de başka bir kadın oldu ve doğru çıktı. Çıkınca yeniden gittim, bu defa da mantık cevabı verdi. Umarım sende yanılır ya çok takılma ama, korktuğunu çekme hayatınaAnladım teşekkür ederim. Ama umarım bana çıkmaz çünkü erkek arkadaşımın başka kızlarla flörtleştiğini söylemişti:) Ben zaten şüpheci biriyim iyice canım sıkıldı. İnanmalı mıyım bilmiyorum o yüzden baktıranlardan akıl almak istedim
Kart falıysa forumda anlayan arkadaşlar var onlara sorabilirsin Ben anlamadığım için yardım edemem. Bende an'la ilgili tek bildiği de başka bir kadın oldu ve doğru çıktı. Çıkınca yeniden gittim, bu defa da mantık cevabı verdi. Umarım sende yanılır ya çok takılma ama, korktuğunu çekme hayatına
İnşallah en kısa zamanda çıkar ama çok takılma bence. Kendine zarar verirsin. Sen yine de forumda bir yaz istersen belki birisi açılım yapıp rahatlatır seniHaklısın benim ki kahve falıydı yapacak bişey yok artık öyle bir şey varsa inşallah karşıma çıkar ne diyim
İnşallah en kısa zamanda çıkar ama çok takılma bence. Kendine zarar verirsin. Sen yine de forumda bir yaz istersen belki birisi açılım yapıp rahatlatır seni
Dua edeceğim senin için...Peki çok teşekkür ederim