merhaba Erden hanima baktirdim su meshur bodrumlu, tatmin olamadim nasihat tarzinda biraz ohhh yada wouuw dedigim cok sey olmadi
unlulerin falcisi diye kendini tanitan Asli Yildiza su fali baktirdim ismi malum degil olanlar gelio bana transdayken sor dedi ama berbat bi faldi kac kardes oldumdan baskasini bilemedi
Yigit / arkadaslar ani cok iyi bildi ama gelecege dair tek bisi cikmadi aksine tersi oldu
Bakirkoy sutlu kahvedeki neslihan/ ani cok iyi bilio sok ediyo size ama 2 kes sans verip baktirdim bir yil arayla ikiside cikmadi
halkalidaki nermin/ kesinlikle kesinlikle barisicaksiniz darken adam baskasiyla cikmaya basladi ve digger kiside seni aricak darken o adamda baskasiyla sozlendi dusunun artik blokladim nermiini
matrak café Funda/ dediklerinin 5 de biri tutuyo 3 kez baktirdim uzun aralik falci bulamadigimdan
kurtulus arap melahat/ o da sadece an da iyi gelecekle ilgili sallio
medium sibel diye kendini adlandiran fal sitesinde calisan ezik insan/ bi seey bildigi yok salliyo
arkadaslar samimi soyluyorum fala yatirdigim paralarla ben bi araba alirdim o derece yazik valla
hayir kurumuna bagislasam sevaba gecerdim
ama bu bi utku ve vazgecemiyorum ve hala daha dedikleri bir bir cikan bi falci bulsam yine aricam
bade201919,
Dün 11:34 Şikayet Merhabalar, bu sitede birkaç kişiye fal baktırmıştım geçen yıl, uzun vadeli şeyler söylemişlerdi. Hepsini detaylı olarak analiz edip yazacağım buraya ve önümüzdeki günlerde tekrar baktıracağım. Bu aralar ihtiyacım var.
Geçen yıl baktırdığım falcılardan bahsedeyim;
Ayışığın: Nişanlımın bu yıl çalışmak için şehir dışından iş teklifi alıp şehir değiştireceğini bildi. Bana uyarıda bulundu nişanlının üzerine gitmemelisin diye, bu durumdan ben bahsettim ama çok üstünde durdu ve belki de dinleseydim bu kadar sık kavga etmezdim nişanlımla. 2019 yılının yaz aylarında evlilik için önemli bir adım görüyorum dedi. İlerde ilk ve ikinci çocukların erkek, sonuncusu kız olacak dedi, sen iki tane istiyorsun fakat nişanlın üç tane istiyor fakat kız olması için üçüncü bebeğiniz olacak dedi. İlki babasına benzeyecek, bu yüzden sen çok yorulacaksın dedi fakat diğerleri sana benzeyecek ama kız olan babacı olacak dedi. Bu sitede genel olarak benim en memnun kaldığım falcı oldu. İleride buraya bakarım bilmiş mi diye :)
Firuzen: Benim için istihareye yatmış ve iki tane kumral kız bebekleri su içinde beni kolayca doğum yaparken görmüş. Yanımda nişanlımda varmış, hep birlikte yüzmüşüz sonra. Birbirinden güzel, tatlı kız bebeklermiş, minicik elleri ve ayakları gözlerinin önünden gitmiyormuş :) Birbirinize şans getiriyorsunuz, ikinizin arası kötüyken ikinizin de işleri ters gidiyor dedi. Ve bir terapi uyguladı. Terapi ise şöyleydi; örneğin bugün yediğim yemek için şükrediyorum, güne bu sabah sağlıkla uyandığım için şükrediyorum, bu kadar hoş biri olduğum için şükrediyorum. Her gece yatmadan önce sesli bir şekilde söyle dedi.
Firuzen 2. Fal: Bu sıkıntı nedir böyle genç yaşında yapma böyle falan dedi, fakat enerjinde yükseliş görüyorum dedi devam et terapilere dedi ve başka bir yöntem daha ekledi. Olmasını istediğin şeyler sanki olmuş gibi dua et dedi, örneğin mutlu bir evliliğim olduğu için şükrediyorum, hamile olduğum için şükrediyorum, arabam olduğu için şükrediyorum tarzında. Yani bu kısımda ne istiyorsanız sanki olmuş gibi dua ediyorsunuz. Ne istersen elde debilecek bir güzelliktesin fakat aklın fikrin bu çocukta dedi, o aralar küstük barışacaksınız dedi ve dediği oldu. Senin masumiyetine bağlanmış dedi, bu da doğru. Bu yaz el ele kısa bir tatil görüyorum dedi ve dediği olmuştu geçen yıl baktırmıştım bu falları, geçen yıl 4 günlüğüne yakın bir yere gitmiştik nişanlımla. Başkaları sizi kıskanıyor dedi, gerçekten çok göze geldik. Bu falında daha çok memnun kaldım sanırım bu kartlarla seçilendi, ilk baktırdığım kahva falıydı.
Sezgi: Nişanlını çok kıskanıyorsun fakat bu normal çünkü çok seviyorsun ve kaybetme korkusu yaşıyorsun dedi. Nişanlın çok fazla baskılara gelemeyen birisi, çok fazla bunaltma çünkü uzaklaştırabilirsin dedi ve dediği oldu. Yaz sonunda iş bulacak dedi nişanlın dedi bu doğru fakat yaz başında da başka bir işte çalışmıştı. Maddi durumunuz orta derecede olacak ama çok mutlu bir yuvaya sahip olacaksınız dedi. Bu falı 2017'nin mart ayında baktırmıştım, evlilik olarak 3 yıl görmüş. 2 tane de çocuk görmüş. 2 çocuğumun arasını da 3 yıl olarak görmüş. Kafana çok şey takıyorsun ve bu da enerjinde düşmene sebepler oluyor dedi, bu dediği de doğru. Kıskanılıyormuşuz, nazara geliyormuşuz. Okulun bittikten 4 vakit sonra güzel bir iş gözüküyormuş bana. Bu arada bu fallarda kartlarla bakılan falmış.
Ceren Aydın: Kahve falı baktırmışım, önce onu söyleyeyim. Nişanlının sinirinin geçmesini beklemen gerekiyor demiş fakat hep ben olay sıcakken adımlar attım, küs olduğumu süre ve kavgalarımız arttı, keşke dinleseymişim
Genel olarak falcılar anlamış. Söylenmeyi bırak, her şeyin zamanla doğru bir şekilde ilerleyeceğini anla dedi. Duygusal anlamda sağlığına dikkat etmen oldukça önemli dedi. Birbiriyle çelişen kararların var dedi, bu yüzden karar vermekten kaçınıyorsun dedi. Doğru şeyleri biliyorsun fakat uygulayamıyorsun dedi. Okul hakkında 1 sene içinde özellikle hazirandan sonra sorunlarının biteceğini görüyorum dedi, gerçekten de bu haziranda okulum bitti. Eylül ayında evlilik tarihinizi alacağınızı görüyorum dedi, evlilik tarihi için Ekim'de adım attık ama istediklerimiz olmadı, hala evlenemedik. Nisan sonunda işe girecek dedi, Mayıs'ın ortasında işe girdi. Hemen hemen tarihler tuttu sayılabilir. Fakat yerini iş yerinde sağlamlaştıracak dedi, bu olmadı çünkü işten çıktı. 2017'nin Eylül ayında nişan, 2018'in Haziran ayında düğününüz olacak dedi fakat bu dediklerinin hiçbiri olmadı
Evlendikten 1,5 yıl sonra oğlunuz olacak, bu çocuktan 2 yıl sonra doğacak kızınız olacağını görüyorum dedi. Bu falcının konuşma tarzı, kibarlığı, cana yakınlığı çok güzel fakat dedikleri maalesef çıkmadı