- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #9.541
benim kalmadı kredim kullandım sadece fal barım dolmuş o kalmış. ama ben binnazı daha çok seviyorum sanırım :/Benim de kredim var fal sepetinde ama baktiracak yorumcu bulamiyorum; bircok adi gecen pahalilardan denedim ama yok yani.
Ne falı atmıştın canımElifsucana iki gün önce atmıştım geç baktı falıma. O bakana kadar bişey oldu ona söylemedğim ve onu bilmiş. Bana enerjisi tuttu o kadının.
Ben hep kahve atıyorum ona canım. Daha doğrusu herkese sadece kahve atıyorum.Ne falı atmıştın canım
Bana da öyle oldu cümleleri uzatmış durmuş tellwede bir kere yışdızname baktırmıştım cok begwnmistim simdi burada tekrar baktırdım baya berbattıİade aldığım biri iki üç cümle dışında hep aynı yerde dönüp durmuş benimle hiç alakası yoktu saçmalamis durmuş
Ben de bir falcı için iade istemiştim hatırlamıyorum şimdi kim olduğunu tellwe den mesaj geldi iadeye uygun görülmedi diyekızlar bişey sormak istiyorum ben de iade istedim ama verilmedi istemese vermeme hakkı var mı yani??
yanıtınız için teşekkür ederim ama ben fal sepeti için sormuştum tellwede çalıştım iade koşullarına uymadığı için etmemiş olabilirler müşterisi olarak iade aldığım da olmuştu ama bazen bir yıldız verince bile puanı düşmesin diye iade verenler var kişiden kişiye değişiyo birazBen de bir falcı için iade istemiştim hatırlamıyorum şimdi kim olduğunu tellwe den mesaj geldi iadeye uygun görülmedi diye
Aaa peki biliyor musun gercekten fal bakmayi?yanıtınız için teşekkür ederim ama ben fal sepeti için sormuştum tellwede çalıştım iade koşullarına uymadığı için etmemiş olabilirler müşterisi olarak iade aldığım da olmuştu ama bazen bir yıldız verince bile puanı düşmesin diye iade verenler var kişiden kişiye değişiyo biraz
kendime güvenirimAaa peki biliyor musun gercekten fal bakmayi?
Çıktı mı dedikleriKahin kraliçe denedim yorumları aktarırım sizlere de
ben baktırmadım ama bir arkadaşım atmıştı ona geçenlerde. 5 dklık bir yorum geldi bir de 6 saat beklettiDidar evren e baktıran var mı?
Kime baktırdıniz elifsucan miBana da öyle oldu cümleleri uzatmış durmuş tellwede bir kere yışdızname baktırmıştım cok begwnmistim simdi burada tekrar baktırdım baya berbattı
Ayten ceKime baktırdıniz elifsucan mi
Ben baktırmıştım geçen sene dedikleri çıkmadıDidar evren e baktıran var mı?
Ben bu yil baktirdim, vadesi 6. ay sonrasiydi ve geldigimiz nokta Aralik sonuDidar evren e baktıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?