- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #9.561
Vazgeçtim o zaman tamam 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Savunmak gibi olsun istemiyorum ama burada merkuru ilk ben önermiştim, uzun bir yazıyla. Önerdiğim diğer falcılar da vardı. İsim olmadan fal bakan kimi gördünüz şimdiye kadar? Keşke tarota inanmıyorsanız baktırmasaydınız. Bi de ucuz olmasına laf etmişsiniz. Yani baktırmadan söylüyor zaten fiyatı. Bana da heer söylediği çıkmadı ama bu eleştiriyi haklı bulamadım.Merkür kedisini beğenmedim Benin.nedenine gelince tarot bakıyormuş ben tarota inanmıyorum daha doğrusu eline kart alıp bakmakla bakılmaz..bunun çok güzel eğitimini verenler var ki onlarda pahalıdır.öncelikle kendisi verdiği randevunuz saatini unutmuştu bu ilk başta benim için eksi bir durumdur.bana istediklerimi söyleyip söylememesi açısından değil beğenmemem..tarot her kartta değişiyor yorum daha doğrusu doğru yorum önemli...
Ben boşandım bunu kartların vermesi gerekirdi ama söylemedi ve beni evlendirdi ..dahası daha yeni ayrıldığım kişiyi hayatıma soktu tekrar çıkardı tekrar soktu ve tekrar çıkardı...bilemiyorum.bana kalırsa kendisine sadece halihazırda ilişki yaşayanlar müracaat etsin,,,
Düşüncem bu yönde,öneren siz olabilirsinizSavunmak gibi olsun istemiyorum ama burada merkuru ilk ben önermiştim, uzun bir yazıyla. Önerdiğim diğer falcılar da vardı. İsim olmadan fal bakan kimi gördünüz şimdiye kadar? Keşke tarota inanmıyorsanız baktırmasaydınız. Bi de ucuz olmasına laf etmişsiniz. Yani baktırmadan söylüyor zaten fiyatı. Bana da heer söylediği çıkmadı ama bu eleştiriyi haklı bulamadım.
Bu arada savunmak gibi olmuş biraz,burada herkes yazıyor düşüncesini...bilmem benim içim randevu saatide önemli,en başta bu konuda özensizdi bence...velhasılı evlenip ayrılmış ve bir kız çocuğu sahibi olan beni çocuk sahibi olmak için evlilik istediğimi beyan etti...menapozda olan bana...başka sözüm yok .nihayetinde fal bu...Savunmak gibi olsun istemiyorum ama burada merkuru ilk ben önermiştim, uzun bir yazıyla. Önerdiğim diğer falcılar da vardı. İsim olmadan fal bakan kimi gördünüz şimdiye kadar? Keşke tarota inanmıyorsanız baktırmasaydınız. Bi de ucuz olmasına laf etmişsiniz. Yani baktırmadan söylüyor zaten fiyatı. Bana da heer söylediği çıkmadı ama bu eleştiriyi haklı bulamadım.
derin hislere baktırıyoeum ben çok memnunumMerhaba kızlar falsepeti Didar evren mi Derin hisler mi hangisini önerirsiniz baktiranlar yazabilir mi
Belli bir kredi kotasini doldurunca hediye kahve falı veriyo. Rastgele biri yorumluyorarkadaşlar promosyon fal ne demek? çok fazla promosyon fal baktırdım diyosunuz da pek bilmiyorum merak ettim.
kızlar burada beni bilen bilir coğu kisinin derdini de dinledim tavsiye de verdim fal tecrübelerimi de paylastım, coğu eski üye suan burada yok onlara selam olsun.
Bana anlık durumu bilen karsı tarafın düsünceleri olarak biri lazım? gelecek umrumda değil lütfen yetisin yardıma konu cok önemli
Nesibe tekbaşer falsepetinde mi binnazda mı?Bana göre Binnaz yorumcuları daha başarılı. En son baktırdığım Nesibe Tekbaşer’in yorumunu beğendim. Yakında olacak dediği şeyler olmaya başladı. Hiç ihtimal vermemiştim.
Fal sepetiNesibe tekbaşer falsepetinde mi binnazda mı?
offf onun yorumlarını da cok duyuyorum ama cok pahalı burada atıyo diyenleri de okudum cok kararsızımFal sepeti