- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #9.521
Bana da olumlu konuşmuştu ama yakınından bile geçmediZülal şen e baktırdım bugün beğendim ben ama çıkmayan var mı acaba? Bana olumlu konuştu.
Yaa üzüldümBana da olumlu konuşmuştu ama yakınından bile geçmedi
Bana da cikmadi Zulal Sen. 2 yorum aldim kendisinden, hatta bir tanesinde gecmisten bir detayi gelecek gibi anlatti. Bu gecmis ve gelecek karistirmasi oluyor bazi falcilarda, tellwe Elifsucan gibi...Bana da olumlu konuşmuştu ama yakınından bile geçmedi
alex nasıldı acaba? methedildiği kadar var mı fiyatı da oldukça yüksekFal sepetinde kredim var lütfen bana birini önerebilir misinizAlex ve zülal şene baktırdım.
Ben Alex e uzun zamandır baktırıyorum yanıldığını hiç görmedim. Bana hep tuttu.alex nasıldı acaba? methedildiği kadar var mı fiyatı da oldukça yüksek
Alex i ben gecen sene beğendim sandım ama sonra verdigi tavsiyeleri uyguladığımda yanlış yaptığımı gordum. He benim hatam sonucta falci yani onu suclayamam. Pek tavsiye etmiyorum ben.alex nasıldı acaba? methedildiği kadar var mı fiyatı da oldukça yüksek
Falcı bile değil ovalla aytence baktı şimdi bana da tellwede de var fal sepetinde de varmış şans eseri sürpriz falcı olarak karşıma çıktı baya eski falcı o da
nasıl yaniFalcı bile değil o
İade aldığım biri iki üç cümle dışında hep aynı yerde dönüp durmuş benimle hiç alakası yoktu saçmalamis durmuşnasıl yani
6-7 ay önce baktırmıştım ilgiliydi söylediği çok spesifik bişey yoktu ama vadelerini bekliyorum ilgileniyo açıkçası sorularına falan yanıt veriyoBirşey için baktırmıştım da şimdi bir gelişme oldu. Böylelikle zülal şen bilememiş oldu. Alex, Rezzan abla ve cereninkahvesi bildi. Bu arada şimdi şöyle bir bakınca cereninkahvesi de bana bayağa tutmuş tellwedeki. Ona baktıran var mı?
hadi ya benim de pek içime sinmediİade aldığım biri iki üç cümle dışında hep aynı yerde dönüp durmuş benimle hiç alakası yoktu saçmalamis durmuş
Iade istesene...firuze şanlıya fal attım bende ama yorumlara bakınca aldanmışım sanırımsorduğum sorulara müstehzi şekilde güldü öyle şey olmaz dedi..saçma sapan şekilde uzatılmış bir fal yorumuydu
olumsuz yorum yaptım ben deIade istesene...
asudeyi beğendim orada bir tek. yoksa beklentilerim üst düzeyde değil zaten. binnazda kalıcam ben yine sanırım. ayda 4-5 falı geçmez baktırdığım o nedenle daha iyi ve enerjimin tuttuğu isimleri buldum sanki orada takılırım ben de :)Iade istesene...
Benim de kredim var fal sepetinde ama baktiracak yorumcu bulamiyorum; bircok adi gecen pahalilardan denedim ama yok yani.asudeyi beğendim orada bir tek. yoksa beklentilerim üst düzeyde değil zaten. binnazda kalıcam ben yine sanırım. ayda 4-5 falı geçmez baktırdığım o nedenle daha iyi ve enerjimin tuttuğu isimleri buldum sanki orada takılırım ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?