hepsinin sonucu aynı evet. ayısığının gördüğü bir kac detay gerçekten beni cok sasırttı cunku genel atıp tutabileceği bir sey değildi bu bizim ilişkimizi bilse bu anca bu kadar olur dedim dinlerken. mesela demiş ki, ilk baslarda sana oldukca yakın sonra zaman zaman icine kapanık ve uzak davranmıs bu zamanlarda olduğu gibi atarlanıp ağzına ederek devam edersen yine aynı sonucu alırsın, veya geçmiş icin demiş ki sana karsı öfkesi var sana böyle böyle demiş ama tamamen vicdan yaptırmak icin, gerçekle en ufak bir ilgisi yok söylediklerinin. bunlar beni cok sasırttı. cünkü gercekten bu dedikleri yaşanmıştı Eski falını dinledim subat ayında benimki için sarısın bir kız var kahve telvelerinde onunla devam edecekler bir süre demiş.Benim tanısacağım kişiyi bilmiş ismindeki harfleri söylemiş onunla flört edeceksiniz 1-2 hafta icinde tanıscaksınız demiş o ayın sonunda tanışmışız. Biz koptuk sonra onun dediği gibi olmadı zaten sadece tanısacağımızı söylemişti falın sonunda ama eski sevgilimin hayatındaki kişi kişi sarısın.
Ama bu bir öneri değil tabi. cünkü enerji meselesi. Yeşilcingene daha genel bakar mesela tavsiye ve gelecek kahinatı üzerine, kesin bir zaman vermekten kacınır ama hep söylerim daha benim hiç ayrılığım olmadan nasıl davranmam gerektiğini ya da o zamanki gibi davranırsam sonucun nasıl olacağını yesilcingene bana tarihleriyle söylemişti o zaman yeni kesfetmiştim fal olayını asla inanmadım hiç bir dediğine. Hatta 2018 yılında fal baktırmısım eski bir falında 5 vade icerisinde büyük bir tartısma olacak ve riskli aman bu vadeye dikkat demiş. dikkat ettim bizim tartısma 2019 mayısta patlamış. Çok seviyorum kendisini hiç bir falı cıkmasa da bile bunu derdim cünkü cok emek veriyor, keza geysu da öyle.
Anı mesela enerjiniz uyuyorsa kitap gibi okur. Coğu kez teyit etmişimdir anlık söylediklerinin doğru olduğunu.
Eski sevgilimle bir ara barısmıstık yesilcingenenin fallarını ve geysununkileri okutmustum tam bir ruh hastası olduğum icin, geysuya ağzı açık kalmıştı bu kadın beni kamerayla izliyormu demişti hiç unutmuyorum :))