Kızlar merhaba iyice vadelerin geçmesini bekledim yazmak için. Falcı nezo,Fulya nas,naz derin,Zeus,Melisa, Zülal Şen patladı bende. Ve daha birçoğu. Beril bana olumsuz konuşmuştu ama şöyle demişti pişman olup geri gelecek sen istemeyeceksin demişti. Beş hafta vermişti vadesi geçti kimse pişman olmadı. Yeni biri olacak Eylül ayında demiş bı de onu bekliycem tam anlamıyla patladı diyemem. Alex in dediği bir şeyi yaşadım ben açıkçası. Ama geri gelecek, inadını kıracak vs demişti. İki üç ayı var demişti 1.5 ay geçti şimdilik bir şey yok. Yani bu ikisi için kesin konuşamıyorum. Liya için ise şunu diyebilirim kendisi bana olumlu konuştu ama bir soru sordum kendisine cevabı bariz olan çok alakasız bir şey söyledi. Duygu aura da olumsuz konusmustu bu kişiyle olmaz demişti iki ay içinde yeni biri demişti ama,yeni biri yok. Tayinle alakalı da bilememiş çünkü kendisine baktirdiktan sonra olmayacağı kesinleşti tayinin. Duygu olacak demişti. Demir zaten fiyasko bana göre aşırı pembeci paranıza yazık etmeyin bence. Didar evren çok kısa bakıyor açıkçası onun falindan bir şey anlamadım. Burcu karen, zümrüt safir, özgür can hediye fallarima bakmislardi gerçekten çok kötüydü. Hediye olduğu için mi özensizlerdi bilmiyorum. Aklıma gelenler bunlar şimdilik. Derin hisler ve beril yeni biri için Eylül demiş çok kesin konuşmuşlar. Bı de Alex in vadesi bekliyor hala. Onun dışında tamamı patladı diyebilirim. Ha bı de Sezen yıldız tam bir polyanna. Tabi ki hiçbiri çıkmadı vadesi de doldu.