- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #8.101
Falcı Hüma var ben memnunum ondan.Tavsiye ederim.Onun fallarını ben de çok beğenmiştim hatırlarsın. Kişiyi resmen tanıyor gibi konuşmuştu bana da. Ama ah işte o yüzüğü Venüs de göremedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Falcı Hüma var ben memnunum ondan.Tavsiye ederim.Onun fallarını ben de çok beğenmiştim hatırlarsın. Kişiyi resmen tanıyor gibi konuşmuştu bana da. Ama ah işte o yüzüğü Venüs de göremedi
Ne reklam yaptınız yaFalcı Hüma var ben memnunum ondan.Tavsiye ederim.
Herkes her reklamı yapmış bu mu gözünüze battı.Ne reklam yaptınız ya
Herkes her reklamı yapmış bu mu gözünüze battı.
Ne kadar zekisin.
Teşekkürler canımNe kadar zekisin.
Herkes baktırdığı falları yazıyor, senin gibi reklam yapmıyor.Herkes her reklamı yapmış bu mu gözünüze battı.
Aynen bunlar durup durup nerden çıkıyorlar yaaNe reklam yaptınız ya
Ne kadar ön yargılı bir yermiş.Kendi kendinize atıp tutuyorsunuz.Ne reklamı, numara mi var? Link mi var.Ben baktırdım ona onu paylaştım.Üzerime gelinincede dalga geçtim.Hic biriniz bilemediniz yani.Aman daha fazla yazıp prim vermeyin bosverin
Reklam olması için iletişim bilgisi verilir, link verilir filan.Konusmak için konuşuyorsunuz.Ön yargılar tavan maşallah.Aman daha fazla yazıp prim vermeyin bosverin
Arkadaşım öncekinde cevap vermişsin. Uzamasın diye yazmadım bi sey. Derdin nedir? Tamam reklam yapmıyosun tamam tamam.Reklam olması için iletişim bilgisi verilir, link verilir filan.Konusmak için konuşuyorsunuz.Ön yargılar tavan maşallah.
Şimdiye kadar buraya gelen hiç bir reklamcı ne numara verdi ne link mademön yargılı bir yer sizi dışarı alalımNe kadar ön yargılı bir yermiş.Kendi kendinize atıp tutuyorsunuz.Ne reklamı, numara mi var? Link mi var.Ben baktırdım ona onu paylaştım.Üzerime gelinincede dalga geçtim.Hic biriniz bilemediniz yani.
dün üye olmuşsunuz ve her başlığa falcı hüma bence çok basarılı demişsiniz. sizce çok mu ön yargılıyız? bir düşünün!!Ne kadar ön yargılı bir yermiş.Kendi kendinize atıp tutuyorsunuz.Ne reklamı, numara mi var? Link mi var.Ben baktırdım ona onu paylaştım.Üzerime gelinincede dalga geçtim.Hic biriniz bilemediniz yani.
Haha oyle mi yapmis bari biraz profesyonelce yapin kandirma isleminizidün üye olmuşsunuz ve her başlığa falcı hüma bence çok basarılı demişsiniz. sizce çok mu ön yargılıyız? bir düşünün!!