- 29 Temmuz 2011
- 605
- 675
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #7.441
Atma... açık açık çıkmadığını kendin yazmışsın işte.acaba dayanamayıp yine baktırsammı ayısıgına diyorum ama bu kadar dediğim seye rağmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atma... açık açık çıkmadığını kendin yazmışsın işte.acaba dayanamayıp yine baktırsammı ayısıgına diyorum ama bu kadar dediğim seye rağmen
Bana iş ile ilgili dediği çıkmıştı. Fal yorumunda çok net ifade etmemiş olabilme ihtimali var gibisinden yorumlamış ama soru kısmında tekrar sorduğumda daha net ve olumsuzdu cevabı. Ama ilişki konusunda dediğini yapmama rağmen olmamıştı oda ayrı. Valla bende ikinci defa baktırsamm mı diye kararsız kaldım, forumda sordum ama kimse dönmedi. Çoğunluk çıkmadı bana derse veya 4-3 gibi bir şey olursa baktırmayacağım ama :)Arkadaslar , burda sıklıkla adini duydugum ama hic baktirmadigim yesil cingeneyi gercekten tavsiye eder misiniz? Bir de şartli fal ne demek? Yesil cingeneye sartli gönderdim vs gibi ibarelerle okuyorum .Aydinlatirsaniz sevinirim.
Ben baktırdım kendisine bende mail hesabı ve facebook hesabı da var isterseniz özel mesaj atabilirim. Ben dürüst biri olduğunu düşünüyorum( fal çıkar veya çıkmaz en azından kendi hissettiğini yazmıştır diye düşünüyorum). Bunu niye yazdın dersen ben çoğu falcının PARAGÖZ ve SAHTEKAR olduğu kanatindeyim.Geysu nerde bakıyor?
paragöz falcılardan bir tanesini kendim geçen kesfettim, gerçekten samimiyetine inandığım biriydi ama bundan sonra baktıracağımı hiç sanmıyorum.Ben baktırdım kendisine bende mail hesabı ve facebook hesabı da var isterseniz özel mesaj atabilirim. Ben dürüst biri olduğunu düşünüyorum( fal çıkar veya çıkmaz en azından kendi hissettiğini yazmıştır diye düşünüyorum). Bunu niye yazdın dersen ben çoğu falcının PARAGÖZ ve SAHTEKAR olduğu kanatindeyim.
Ayrıca mail üzerinden baktığından rahatça istediğinizi sorabiliyorsunuz ben ne sorduysam dönüş yapmıştı.
Ama gel gelelim falından çok memnun kaldım mı yani pek değil. Karşı tarafın durumunu bilmediğim için o konuda pek yorum yapamam ama anlıkta benim hayatıma dair bilmediği şeyler oldu, geleceğe yönelik söylediği şeylerin çıkma ihtimali % 5 belki. Tabi bu benim falım ve bana genelde falların hiçbirisi çıkmıyor : (
Sonuç olarak benden çok etkilenme ama dene derim, hani illa fal baktıracaksan. Biraz saçma ve karışık oldu ama bende şu sıralar saçma ve karışığım
Ona bende baktirdim anlik durum analizini bende cok begenmistim ama verdigi vade cikmadi aralik demisti. Her zamanki dedigimi tekrarliycagim bende kimse tutmadi sadece anlik analizlerini begendigim kisiler arasinda tumaydaBen fal sepetinde baktırmayalı aylar oluyor en son 5 Aralık’ta atmışım , 3 ay olmuş yani neredeyse ama bu sayfanın muhabbetini seviyorum o ayrı en son binnazda tümay cennet’e baktırdım oraya yazmıştım ama buraya da yazayım. Emek veren uzuuun uzuun zaman ayıran biri. Gerçekçi de.. ben beğendim aklında olsun hem binnaz fiyat skalasına göre “görece” uygun. Anlık güzeldi gelecek için 3 ay sonraya bir şey söyledi bakalım güncellerim çıkarsa
anlık durumu olan biteni cok iyi bildi ama garip sekilde harf verdiği kisi ile tanıstım ama sevgili olmadık öyle bi durum yaşanmadan konusmayı bitirme kararı aldık. Bu cıkmamıs sayılıyor dimi? ama verdiği vadelerde cıkmıs ya offfff ins eski sevgilimle olan cıkmaz....Atma... açık açık çıkmadığını kendin yazmışsın işte.
falı tekrar dinledim, yeni biriyle 2 ay icerisinde tanısıcaksın demiş aralıkta ben ocak sonu biriyle tanıstım harflerini verdiği sahısla hemen sevgili olmayacaksınız 2 ay sonra hayatına girecek o sekilde demiş. Ama olmadı. Eski sevgilimin ise 4-5 ay kadar herkesle cinsellik flört amacıyla konusacağını ama sonra biriyle takılmaya baslayacağını cinsellik yasayacagı kisinin teke düseceğini ama sevgili olmayacaklarını söylemiş.Atma... açık açık çıkmadığını kendin yazmışsın işte.