- 30 Ekim 2019
- 217
- 152
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #7.261
Off zülal hanım beni platonikle evlendiriyordu önceden. az önce yeni biri var diye fal attım şimdi de yeniyle evleniyorum LoveMeKyrenia = 7 kocalı hürmüz
pembeci mi çıktı o da yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off zülal hanım beni platonikle evlendiriyordu önceden. az önce yeni biri var diye fal attım şimdi de yeniyle evleniyorum LoveMeKyrenia = 7 kocalı hürmüz
Haha :) ben hep diyorum ya,sahte boş bir ortam burası diye,derdi olunca burada destan destan yazıp her mesaja derhal dönen,forumda çıkmayan insanlar,hayatları biraz düzelince gizemli havalara glrip yok oluyorlar.Aman neyse iyi şeyler olsunda..fal mı çıktı buraya da yazsanız.
Yaa anı biliyor gibi ama sonunu mutlaka pembeye bağlıyorpembeci mi çıktı o da yani
Yaa anı biliyor gibi ama sonunu mutlaka pembeye bağlıyor
Fallik bir olay degil zaten anlattigi. Ayrica G geceninkralicesi bu konunun da sahibi olarak, burda fal baktiran herkesten daha cok bilgilendirme yapip yazi yazan kisi. Vadeleri, kime baktirdigi, analizini her seyini yaziyor. Boyle laf soylemeniz cok ayip. Yeniyseniz de 2 sayfa onceye gidin de yazilan mesajlari okuyunHaha :) ben hep diyorum ya,sahte boş bir ortam burası diye,derdi olunca burada destan destan yazıp her mesaja derhal dönen,forumda çıkmayan insanlar,hayatları biraz düzelince gizemli havalara glrip yok oluyorlar.Aman neyse iyi şeyler olsunda..
Dediginde haklilik payin var. Bakiyorum da yaz aylarinda sular seller gibi dokturen bazi isimler su anda ortada yok. Fallari gectim kotu gun dostu olarak o siralar yanlarinda isek simdi de buraya yazip hic olmazsa durumlarini guncelleyebilirlerdi bizler icin. En azindan sorunlari cozumlendi cozumlenmedi gibi... Yalniz G geceninkralicesi konusunda haksizlik yapiyorsun, diger topiclere de bakarsan onun kadar konuyu sahiplenen kimse yok gercekten. Sozunu ettigi konunun fal baktirdigi konularla ilgisi olmadigi gibi hicbir yorumcu bu olaydan soz etmemis. Ani gelisen bir durum ve o anki duygulariyla online olan arkadaslari ile paylasmak istemis. Hani beklemedigimiz bir sey olur ve telefonu alip yakin arkadaslarimizi arariz ya iste oyle birsey...Haha :) ben hep diyorum ya,sahte boş bir ortam burası diye,derdi olunca burada destan destan yazıp her mesaja derhal dönen,forumda çıkmayan insanlar,hayatları biraz düzelince gizemli havalara glrip yok oluyorlar.Aman neyse iyi şeyler olsunda..
Çıkmadı. Çok farklı bir durum gelişti ve bunu hiçbir falcı söylemedi.fal mı çıktı buraya da yazsanız.
Haha :) ben hep diyorum ya,sahte boş bir ortam burası diye,derdi olunca burada destan destan yazıp her mesaja derhal dönen,forumda çıkmayan insanlar,hayatları biraz düzelince gizemli havalara glrip yok oluyorlar.Aman neyse iyi şeyler olsunda..
Fallik bir olay degil zaten anlattigi. Ayrica G geceninkralicesi bu konunun da sahibi olarak, burda fal baktiran herkesten daha cok bilgilendirme yapip yazi yazan kisi. Vadeleri, kime baktirdigi, analizini her seyini yaziyor. Boyle laf soylemeniz cok ayip. Yeniyseniz de 2 sayfa onceye gidin de yazilan mesajlari okuyun
Yargisiz infaz da ne guzel, oh ne guzel memleket o halde
Benim yorum yazmama gerek bile kalmamış. obsessivebuddy Nilufer_4U İyiki varsınız canlarım. Bazı insanlar da senin kadar nankör işte... Yeni üye falan demiştim, artık eminim senin sahte hesap olduğundan. Senin de kinin zamanında açık sözlü olup sana böyle söylediğim için sanırım. S seleny24Dediginde haklilik payin var. Bakiyorum da yaz aylarinda sular seller gibi dokturen bazi isimler su anda ortada yok. Fallari gectim kotu gun dostu olarak o siralar yanlarinda isek simdi de buraya yazip hic olmazsa durumlarini guncelleyebilirlerdi bizler icin. En azindan sorunlari cozumlendi cozumlenmedi gibi... Yalniz G geceninkralicesi konusunda haksizlik yapiyorsun, diger topiclere de bakarsan onun kadar konuyu sahiplenen kimse yok gercekten. Sozunu ettigi konunun fal baktirdigi konularla ilgisi olmadigi gibi hicbir yorumcu bu olaydan soz etmemis. Ani gelisen bir durum ve o anki duygulariyla online olan arkadaslari ile paylasmak istemis. Hani beklemedigimiz bir sey olur ve telefonu alip yakin arkadaslarimizi arariz ya iste oyle birsey...
Gereksiz polemiğe giremeyecegim,bu benim görüşüm..Geceninkralicesi icin haksız itham olmuş olabilir ama genelinde bence dogru..Buna sizde dahilsiniz,aylarca ortadan kaybolup şimdi gelmiş kafanıza göre herşeye laf yetiştirir oldunuz..Aylar öncede burada insanları sinir edip,kışkırtıp gitmiştiniz zaten..unutmadık..hepinizden eski uyeyim ben ama kim oldugumu açıklamayacağım,isteyen istediğini düşünebilir..ispatlama ihtiyacım yok kimseye birşeyi..Bundan sonrada ne yazsanz cevap alamazsınız çünkü umrumda değilsinizFallik bir olay degil zaten anlattigi. Ayrica G geceninkralicesi bu konunun da sahibi olarak, burda fal baktiran herkesten daha cok bilgilendirme yapip yazi yazan kisi. Vadeleri, kime baktirdigi, analizini her seyini yaziyor. Boyle laf soylemeniz cok ayip. Yeniyseniz de 2 sayfa onceye gidin de yazilan mesajlari okuyun
Yargisiz infaz da ne guzel, oh ne guzel memleket o halde
obsessivebuddy goz ardı ettim siziGereksiz polemiğe giremeyecegim,bu benim görüşüm..Geceninkralicesi icin haksız itham olmuş olabilir ama genelinde bence dogru..Buna sizde dahilsiniz,aylarca ortadan kaybolup şimdi gelmiş kafanıza göre herşeye laf yetiştirir oldunuz..Aylar öncede burada insanları sinir edip,kışkırtıp gitmiştiniz zaten..unutmadık..hepinizden eski uyeyim ben ama kim oldugumu açıklamayacağım,isteyen istediğini düşünebilir..ispatlama ihtiyacım yok kimseye birşeyi..Bundan sonrada ne yazsanz cevap alamazsınız çünkü umrumda değilsiniz
Cevap alamayız çünkü cevabınız yok... Ben sizinle güzel bir iletişim kurmak isterdim, polemiklere girmek değil. obsessivebuddy Arkadaşım hepimize yardımcı oldu, tavsiyeler verdi, her zaman çıkan falını, çıkmayan falını söyledi. Ben kendisine mesaj attığımda hiç cevapsız kalmadım. Ayrıca insanlar bir süre haklı olarak faldan uzak kalmak için buraya da uğramayabilir çünkü sürekli fal konusu, insan fal baktırmayacağı varsa bile fal baktırabiliyor. Zaten derdimizden dolayı fal baktırıyoruz, rica ediyorum bir de burada gerilmeyelim.Gereksiz polemiğe giremeyecegim,bu benim görüşüm..Geceninkralicesi icin haksız itham olmuş olabilir ama genelinde bence dogru..Buna sizde dahilsiniz,aylarca ortadan kaybolup şimdi gelmiş kafanıza göre herşeye laf yetiştirir oldunuz..Aylar öncede burada insanları sinir edip,kışkırtıp gitmiştiniz zaten..unutmadık..hepinizden eski uyeyim ben ama kim oldugumu açıklamayacağım,isteyen istediğini düşünebilir..ispatlama ihtiyacım yok kimseye birşeyi..Bundan sonrada ne yazsanz cevap alamazsınız çünkü umrumda değilsiniz
Ne güzel bir hayal gücü! Ben mutlu olmuşum, bir de buraya girmiyormuşum, hatta gizemli tavırlara bürünmüşüm... Bak bak bak, ben neymişim! İnsan 10 tane iyilik yapar 1 tane yapmaz, senden kötüsü olmaz... Bir de bu söylediklerini yapsaydım vay halime, iyice topa tutardın beni.Haha :) ben hep diyorum ya,sahte boş bir ortam burası diye,derdi olunca burada destan destan yazıp her mesaja derhal dönen,forumda çıkmayan insanlar,hayatları biraz düzelince gizemli havalara glrip yok oluyorlar.Aman neyse iyi şeyler olsunda..
Bende burada bir çok şey paylaştım @geceninkralicesi,üstelik sizinlede obsessive ilede özelden dahi yazıştım yardımcı oldum ama ilginç bir şekilde sürekli görmezden geldiniz,teşekkür dahi etmediniz niye çünkü yeni üyeymişim,sahte profilmişim vs.Çok eski üyeyim belki 15 yıllık,ama şimdi yeni üyelerin uğradığı ayrımcılığı anladım,çok yazık gerçekten..O kadar şüphe duyuyorsanız K Kazen e sorarsınız kimim neyim öğrenirsiniz..Bıktık cidden bu tavırlardan,herkes bir tuhaf..Konu sizin başlığınız bir daha buraya yazmayacağım,mutlu gelişmeler olduysa size mutluluklar dilerim..Benim kimseye kin duyacak bir durumumda yok,özel hayatım gayet iyi gidiyor,iyi gunlerCevap alamayız çünkü cevabınız yok... Ben sizinle güzel bir iletişim kurmak isterdim, polemiklere girmek değil. obsessivebuddy Arkadaşım hepimize yardımcı oldu, tavsiyeler verdi, her zaman çıkan falını, çıkmayan falını söyledi. Ben kendisine mesaj attığımda hiç cevapsız kalmadım. Ayrıca insanlar bir süre haklı olarak faldan uzak kalmak için buraya da uğramayabilir çünkü sürekli fal konusu, insan fal baktırmayacağı varsa bile fal baktırabiliyor. Zaten derdimizden dolayı fal baktırıyoruz, rica ediyorum bir de burada gerilmeyelim.
Yardımcı olmak için konuşuyoruz, iyilikler söylenmez ama biz de yardımcı olmadık mı? Ben özelden mesajlaştığım herkesle gayet güzel konuşuyorum, sizinle de öyle konuştuk diye hatırlıyorum. Örneğin; N NE DEM Nilufer_4U obsessivebuddy asena87 K Kanatlarimdantutma S Seraperkse __hera__ A Ariman AryaDerin @yaseminpinar Kavansit R RANA32 D dreamdreamdreamy @wanderlust1 T Turtituu @yorgunsavas destinyx94Bende burada bir çok şey paylaştım @geceninkralicesi,üstelik sizinlede obsessive ilede özelden dahi yazıştım yardımcı oldum ama ilginç bir şekilde sürekli görmezden geldiniz,teşekkür dahi etmediniz niye çünkü yeni üyeymişim,sahte profilmişim vs.Çok eski üyeyim belki 15 yıllık,ama şimdi yeni üyelerin uğradığı ayrımcılığı anladım,çok yazık gerçekten..O kadar şüphe duyuyorsanız K Kazen e sorarsınız kimim neyim öğrenirsiniz..Bıktık cidden bu tavırlardan,herkes bir tuhaf..Konu sizin başlığınız bir daha buraya yazmayacağım,mutlu gelişmeler olduysa size mutluluklar dilerim..Benim kimseye kin duyacak bir durumumda yok,özel hayatım gayet iyi gidiyor,iyi gunler
Şimdi de ruhsal sıkıntıları mı çözümlüyorsun? Bu kanıya nasıl vardın acaba? Seninle iyi olmadım ya, ondan bu acın. Benim durumum psikologla çözülür de senin psikiyatrise gitmeni tavsiye ederim çünkü senin ilaç kullanman gerekebilir.G geceninkralicesi bence senin ruhsal sıkıntıların var..buraya sarmak yerine bir psikologla görüşmeni tavsiye ederim.Istanbulda falcılara bakıyorum çünkü işle ilgili bir sorunum var ve seni hiç ilgilendirmez..Hoşçakalın
ruhsal sorunları olduğunu düşündüğün G geceninkralicesi dönem dönem yeni hesaplaar açıp, başka biriymiş gibi hortlamıyor. takmışsınız kaç senelik üyeyim, K Kazen e Mune ya sorun diye. yöneticilerin de işi yok sizi mi savunacak.G geceninkralicesi bence senin ruhsal sıkıntıların var..buraya sarmak yerine bir psikologla görüşmeni tavsiye ederim.Istanbulda falcılara bakıyorum çünkü işle ilgili bir sorunum var ve seni hiç ilgilendirmez..Hoşçakalın