Kızlar az önce fallarımı dinledimde bir tespitimi paylaşmak istedim.Iki üç yıldır sürekli aynı adam için fal baktırdım,ayrı değildik ama ilişkide sıkıntılı durumlar oluyordu.Tüm falcılar bunu artık ezberledi,işte adamın adı,kişiliği,sorunlarımız ne falan filan..Geçmişten beri baktordığımın yuzde 90 ını hep sonunuz var ama zor olacak,şunada dayan bak sonra düzelecek,şuda olsun ahanda rahatlayacaksın diye diye diye diye süründürdüler.Bir yıldır resmen b.ka sardı ayrıldık,ama aynı işteyiz görüyoruzda falan bu 1 yıldır hala aynı terane,yok birleşiceksiniz sorunlarını atlatınca düzelecek bilmem ne..Bir yeşil çingene der hep,bu adam basiretsiz,kukla gibi birşey,düzelme şansınız var ama düzelsede aranız,senin istediğin gibi bir ilişki sunamaz vs vs.Neyse velhasıl kelam,spontan şekilde yeni biriyle tanıştım ve bunca yıldır ilk defa farklı birine heyacan duymaya,eskisi dışında birini düşünmeye başladım.Yeniyle tanıştıktan sonra o falcılara atınca,ya eski tükürdüklerini yalamak işlerine gelmediği için,ya böyle sürünüp sürekli fal atmamızı tercih ettikleri için hala daha eskiye yönlendirme çabasındalar..Yaw arkadaş adam hayatımın içine etmiş son 1 yıldır,artı kendinden başkasını düşünmüyor,kalkmış hala yok onunla olacaksın bilmem ne..Bir yine yeşil çingene yerinde olsam yeniyi seçerim,çok daha sahip çıkacak,kuvvetli bir erkek dedi ve kesin bir sonuç söylemeyip tercihi bana bıraktı.Ama şunu anladımki diğer falcılar hep bizim sürünmemizi istiyor belirsizlik içindeki sürekli onlara gidelim..Tek kişi temmuz ayında söylemiş,henüz tanımadığın yeni biri çıkacak karşına ve sen bundan bıkıp yeni kişiye yöneleceksin demiş ve tespitleride çok iyiyimiş cidden.Nas kendinehas Ama artık girmiyor.Onun dışında yeniyi bilenler olmuştu tanışmamıza yakın ama hepsi istemeyeceksin falan demişti halbuki baya beğeniyorum