Fal Sepeti Deneyimleri

Alex e cok kereler baktirdim ,pisman olmadim ama Alex vade vermez sıklıkla,gelecek icin mantiga dayalı öngörüler yapar.Alex in en iyi oldugu konu karakter analizi yapmak ve bir dost,sırdaş gibi hatta psikolog gibi nerdeyse yol göstermek.Yoksa şu olucak,bu olucak demez,sorduğunuz sorular dışında da farkli bi sey söylemez.

yani söyledikleri çıktı ı sende:)

Sizinde maşallah falsepetindeki tüm falcılar iyi çıkıyor.

ben alexin falını tekrar dinledim ama hani böyle hayat tavsiyesi gibi çoğu.. çok fal gibi değil de hani ben sorunumu anlatmışım o da bana genel olarak olabilecek şeyleri söylemiş gibi geldi ama tabi bana öyle gelmiş olabilir bilemiyorum

yani söyledikleri çıktı ı sende:)
Gelecek hakkinda da dedigim gibi mantiga dayali olabilirligi olan seyler söylüyor.Ciktiklari oldu,cikmadiklari da oldu gelecek hakkinda.Direk gelecek hakkinda hisleri somut verilere dayali söylüyor.Buğra hisler ile bakiyor tamamen.Onun gelecek hakkinda söyledikleri daha net ve çıkma yüzdesi yüksek oldu bende

Bu arada benim falsepetinde tavsiyem Ece Katre olabilir. Hani aman aman kesin baktırmalısınız diyeceğim bir fal değildi ama hem ücret uygun hemde ben iyi buldum kendimce. Ama sadece katina bakıyor bilginiz olsun.

buğra hangisinde daha kuvvetli peki kahve katina?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…