- 25 Temmuz 2012
- 489
- 583
- 103
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #4.941
10 tane harf saydı, eski sevgilimi yanlış tarif ettihediye falım vardı kahin kraliçeye çıkmış puanı çok düşük onun
bana da baktı sağolsn sigara fln içiyo ben hepsini duydum:) aynı şeyleri tekrarlıyohediye falım vardı kahin kraliçeye çıkmış puanı çok düşük onun
onun için de kahve içmiştim. kime atsam acaba falsepetinden :)bana da baktı sağolsn sigara fln içiyo ben hepsini duydum:) aynı şeyleri tekrarlıyo
melek kara ya da buğrayı tavsiye ederimonun için de kahve içmiştim. kime atsam acaba falsepetinden :)
Alex e cok kereler baktirdim ,pisman olmadim ama Alex vade vermez sıklıkla,gelecek icin mantiga dayalı öngörüler yapar.Alex in en iyi oldugu konu karakter analizi yapmak ve bir dost,sırdaş gibi hatta psikolog gibi nerdeyse yol göstermek.Yoksa şu olucak,bu olucak demez,sorduğunuz sorular dışında da farkli bi sey söylemez.selam canlar şu fal illetine tekrar bulaştım sanırsam :) Alex'e baktırıp pişman olan ya da 'evet alex tutturuyor' diyen var mı? Geçen gün ona attım ikinci kere, ben bayağı beğendim analizini falan ama size de sormak istedim :/
Evet ,Bugra yi kahve falinda ben de tavsiye ederim.melek kara ya da buğrayı tavsiye ederim
Merhaba, ben gelecek için dediklerini yaşamadım açıkçası (geçmiş ve anda ise iyiydi). Gerçi bugünlerde bir hareketlenme var ama tam olarak Talia’nın dedikleriyle örtüşmüyor.
yani söyledikleri çıktı ı sende:)Alex e cok kereler baktirdim ,pisman olmadim ama Alex vade vermez sıklıkla,gelecek icin mantiga dayalı öngörüler yapar.Alex in en iyi oldugu konu karakter analizi yapmak ve bir dost,sırdaş gibi hatta psikolog gibi nerdeyse yol göstermek.Yoksa şu olucak,bu olucak demez,sorduğunuz sorular dışında da farkli bi sey söylemez.
Sizinde maşallah falsepetindeki tüm falcılar iyi çıkıyor.Arkadaşlar selamlar hafta sonu Talia'ya ile telefonda fal yaptık.. Epey soru sorabildim kredim kadar konuştuk yaklaşık 15-16 dakika sürdü. Herşeyi anlattı ben de sorabildim...Memnun kaldım diyebilirim genelde akşamları giriyorum sisteme dedi kendisi zaten bunu belirtti anlayışınız için teşekkür ederim falan dedi..Arkadaşım ise valentina wolf'a katina baktırdı ve profilinde yazıyor su falıda hediyeymiş..O da çok memnun kaldı ondan bilginiz olsun kızlar..
Tüm karakter analizleri birebir hatta fazlasiyla aynı evetyani söyledikleri çıktı ı sende:)
Gelecek hakkinda da dedigim gibi mantiga dayali olabilirligi olan seyler söylüyor.Ciktiklari oldu,cikmadiklari da oldu gelecek hakkinda.Direk gelecek hakkinda hisleri somut verilere dayali söylüyor.Buğra hisler ile bakiyor tamamen.Onun gelecek hakkinda söyledikleri daha net ve çıkma yüzdesi yüksek oldu bendeyani söyledikleri çıktı ı sende:)
Evet tam da öyle yorumlarıben alexin falını tekrar dinledim ama hani böyle hayat tavsiyesi gibi çoğu.. çok fal gibi değil de hani ben sorunumu anlatmışım o da bana genel olarak olabilecek şeyleri söylemiş gibi geldi ama tabi bana öyle gelmiş olabilir bilemiyorum
Benim hediye falımada Fulya Nas bakmış, saçma sapan özensiz bir yorum gelir diye düşünmüştüm ama tam tersine gayet özenli ve ayrıntılı bakılmış bir fal geldi. Şanslıyım sanırım.hediye falım vardı kahin kraliçeye çıkmış puanı çok düşük onun
Bende beğenmiştim onuBu arada benim falsepetinde tavsiyem Ece Katre olabilir. Hani aman aman kesin baktırmalısınız diyeceğim bir fal değildi ama hem ücret uygun hemde ben iyi buldum kendimce. Ama sadece katina bakıyor bilginiz olsun.
buğra hangisinde daha kuvvetli peki kahve katina?Gelecek hakkinda da dedigim gibi mantiga dayali olabilirligi olan seyler söylüyor.Ciktiklari oldu,cikmadiklari da oldu gelecek hakkinda.Direk gelecek hakkinda hisleri somut verilere dayali söylüyor.Buğra hisler ile bakiyor tamamen.Onun gelecek hakkinda söyledikleri daha net ve çıkma yüzdesi yüksek oldu bende
bence kahve. güzel bakıyobuğra hangisinde daha kuvvetli peki kahve katina?
sana da dedikleri tuttu mu çıktı mı :)bence kahve. güzel bakıyo
bana buğra hep çıkıyo %80 dediklerinden. daha öncede yazmıştm burayasana da dedikleri tuttu mu çıktı mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?