- 19 Mayıs 2010
- 1.687
- 3.084
- 408
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #4.901
Para yutma makinesi yani deseneEvt cnm telefonla bakiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Para yutma makinesi yani deseneEvt cnm telefonla bakiyor.
Ben tel.la Talia denemedim, ama evet tel. la fal daha cok kredi yiyor haklisin. Insan o heyecala da tuketiyor ne varsa. Zamani iyi kullansa en azindan. Smrya ne zamandir istiyor h.ici serviste uygun olmayacagindan baktiramadi o yuzden aklinda kalmasin diye dedim. Ben de tum yaz denk gelemedim Ve 1 ay filan once anca yorum aldim ilk kez. Ask ta dedigi gelismeleri yasiyorum su an. Ara ara gerginlikler olsa da...Para yutma makinesi yani desene
Ben bir ara fazla kaptırdım Taliaya,haldır haldır baktırdım,çünkü çıktı doğruya doğru ama nasıl çıktı dersenz iki hafta -3 haftalık vadeler artı çıkmayanda bir ton şeyi oldu onun yanında.Oyle bir punduna getiriyorki her an gidesiniz diye herseyi bastan komple söylemiyor,bir kısım söylüyor,ve ortada bırakıyor aniden falın bitiminde.O yuzden siz surekli aralıklarla baktırma ihtiyacı duyuyorsunuz,birde o aradaki surec biraz çıkınca..Surekli online olmaması falanda hep bu satış pazarlama stratejileri.Talia beni en büyük hayal kırıklığına uğratan falcılardan biridir,çünkü bakım yaparken sesini,konuşmasını,sıcak davranışını vs çok sevmiş,bir bağ kurmuştum,kendide sürekli öyle diyordu ama sonra anladımki sahteymiş ve yalanmış..Taliada diğer falcılar gibi para varsa varmış..O yüzden artık taktikleride,sahte samimiyetide,canım cicimleride itici ve yalan geliyor.Iki haftalık surec ogrenecegim diye onun peşinde koşucak,fanatiği olacak,yolunu gözleyecek değilim.Söyledikleride ara dönemlerdeki ayrıntılar,gidişatın bu kadar uzun süreceğini bana asla söylemedi ya göremedi ya görüp söylemedi kasten.Son falıda çıkmadı,tam tersi oldu zaten..Benim yeşil çingenem var ya..1 sene önceden uyardı söyledi herseyi,bin kat daha hisli falcı ama asla Talia gibi stratejisi,sahte samimiyeti yok,para için insanlarla oynamıyor..Dost acı söyler,çingenede öyle benm için,ve gerçek samimiyetini hissediyorumBen tel.la Talia denemedim, ama evet tel. la fal daha cok kredi yiyor haklisin. Insan o heyecala da tuketiyor ne varsa. Zamani iyi kullansa en azindan. Smrya ne zamandir istiyor h.ici serviste uygun olmayacagindan baktiramadi o yuzden aklinda kalmasin diye dedim. Ben de tum yaz denk gelemedim Ve 1 ay filan once anca yorum aldim ilk kez. Ask ta dedigi gelismeleri yasiyorum su an. Ara ara gerginlikler olsa da...
Cingene'nin de enerji tutma, tutmama durumu var. Kendi normal hesabımdan iki kere gönderdim enerji tutmadı, sonra yeni üyelik oluşturdum ne hikmetse onda enerji tuttu. Bir falcı, yorumcu artık ne derseniz enerji tuttu, tutmadı olayına giriyorsa bende baştan kaybediyor. Ayrıca cingene tamam uzun ve ayrıntılı anlatıyor ama nedense sordugumuz soru dısında sıfır yorum yapıyor.Ben bir ara fazla kaptırdım Taliaya,haldır haldır baktırdım,çünkü çıktı doğruya doğru ama nasıl çıktı dersenz iki hafta -3 haftalık vadeler artı çıkmayanda bir ton şeyi oldu onun yanında.Oyle bir punduna getiriyorki her an gidesiniz diye herseyi bastan komple söylemiyor,bir kısım söylüyor,ve ortada bırakıyor aniden falın bitiminde.O yuzden siz surekli aralıklarla baktırma ihtiyacı duyuyorsunuz,birde o aradaki surec biraz çıkınca..Surekli online olmaması falanda hep bu satış pazarlama stratejileri.Talia beni en büyük hayal kırıklığına uğratan falcılardan biridir,çünkü bakım yaparken sesini,konuşmasını,sıcak davranışını vs çok sevmiş,bir bağ kurmuştum,kendide sürekli öyle diyordu ama sonra anladımki sahteymiş ve yalanmış..Taliada diğer falcılar gibi para varsa varmış..O yüzden artık taktikleride,sahte samimiyetide,canım cicimleride itici ve yalan geliyor.Iki haftalık surec ogrenecegim diye onun peşinde koşucak,fanatiği olacak,yolunu gözleyecek değilim.Söyledikleride ara dönemlerdeki ayrıntılar,gidişatın bu kadar uzun süreceğini bana asla söylemedi ya göremedi ya görüp söylemedi kasten.Son falıda çıkmadı,tam tersi oldu zaten..Benim yeşil çingenem var ya..1 sene önceden uyardı söyledi herseyi,bin kat daha hisli falcı ama asla Talia gibi stratejisi,sahte samimiyeti yok,para için insanlarla oynamıyor..Dost acı söyler,çingenede öyle benm için,ve gerçek samimiyetini hissediyorum
Çingeneyle tutmuyorsa Uyumsuzuda tavsiye ederim,yıldızname ve canlı özel baktırıyorum ben,o da baştan beri çingeneyle paralel,benim sürecim çok uzun zamana yayılmış durumda,baştan çat çat vadeyle vs açıkça söyleyenler bunlardı.Cingene'nin de enerji tutma, tutmama durumu var. Kendi normal hesabımdan iki kere gönderdim enerji tutmadı, sonra yeni üyelik oluşturdum ne hikmetse onda enerji tuttu. Bir falcı, yorumcu artık ne derseniz enerji tuttu, tutmadı olayına giriyorsa bende baştan kaybediyor. Ayrıca cingene tamam uzun ve ayrıntılı anlatıyor ama nedense sordugumuz soru dısında sıfır yorum yapıyor.
Zulal ve Senanuru denedim.Senanur kendiyle çelişti sonraki fallarında,vadesi vs çıkmadı.Zulalde çok kötüydü bende hindistanda yaşayan adamla bizi evlendirdi.Adam y.dışında bir defa gördüm hoşlandım yeniden görürmüyüm o da hoşlanmışmıydı sorum sadece :) Adamı görmedimde o da aramadı hiç :)Ben burada Zulal ve Didar Evren'i begeniyorum. Senanur'da iyi.
Talia da biliyor ama yukardakileŕ varken onu cok aramiyorum.
ikisininde fallari hep tutarli bende. Birkac aydir baktiriyorum. Hic absurd birsey soylemediler. Hatta Zulal bazi ilginc seyleride bildi.Zulal ve Senanuru denedim.Senanur kendiyle çelişti sonraki fallarında,vadesi vs çıkmadı.Zulalde çok kötüydü bende hindistanda yaşayan adamla bizi evlendirdi.Adam y.dışında bir defa gördüm hoşlandım yeniden görürmüyüm o da hoşlanmışmıydı sorum sadece :) Adamı görmedimde o da aramadı hiç :)
canm ben baktırdm durumu söyledi baska da bşy demedi aynı şeyleri tekrarladı ama begenenende olmş bsy diyemiyorum.Slm kızlar şu medyum namasteye fal atan oldu mu yorumlara baktım çoğu kişi beğenmiş Tarot atarım diye düşündüm ama kararsız kaldim
zülal’e ben tekrar baktırdm bana da tutarlı baktı ilk falıyla 2. falı,ikisininde fallari hep tutarli bende. Birkac aydir baktiriyorum. Hic absurd birsey soylemediler. Hatta Zulal bazi ilginc seyleride bildi.
Didar ise daha farkli birsey gorduki o yuzden ona da cok guveniyorum.
Dogrudur. Bana ilk fali oldugu icin mi oncesinde hayatimda fazla aksiyon gormedigi icin mi bilemeyecegim ama gelecek yila sarkan vadeler de verdi. Ben daha yakin gelecek odakli beklentiyle baktiriyorum. Gelecegi kimse bilemez. Bu durumda yakin gelecek icin neden baktiriyorum derseniz daha once tellwe topiginde yazmistim sanirim. Hatta buldum ekliyorum:Ben bir ara fazla kaptırdım Taliaya,haldır haldır baktırdım,çünkü çıktı doğruya doğru ama nasıl çıktı dersenz iki hafta -3 haftalık vadeler artı çıkmayanda bir ton şeyi oldu onun yanında.Oyle bir punduna getiriyorki her an gidesiniz diye herseyi bastan komple söylemiyor,bir kısım söylüyor,ve ortada bırakıyor aniden falın bitiminde.O yuzden siz surekli aralıklarla baktırma ihtiyacı duyuyorsunuz,birde o aradaki surec biraz çıkınca..Surekli online olmaması falanda hep bu satış pazarlama stratejileri.Talia beni en büyük hayal kırıklığına uğratan falcılardan biridir,çünkü bakım yaparken sesini,konuşmasını,sıcak davranışını vs çok sevmiş,bir bağ kurmuştum,kendide sürekli öyle diyordu ama sonra anladımki sahteymiş ve yalanmış..Taliada diğer falcılar gibi para varsa varmış..O yüzden artık taktikleride,sahte samimiyetide,canım cicimleride itici ve yalan geliyor.Iki haftalık surec ogrenecegim diye onun peşinde koşucak,fanatiği olacak,yolunu gözleyecek değilim.Söyledikleride ara dönemlerdeki ayrıntılar,gidişatın bu kadar uzun süreceğini bana asla söylemedi ya göremedi ya görüp söylemedi kasten.Son falıda çıkmadı,tam tersi oldu zaten..Benim yeşil çingenem var ya..1 sene önceden uyardı söyledi herseyi,bin kat daha hisli falcı ama asla Talia gibi stratejisi,sahte samimiyeti yok,para için insanlarla oynamıyor..Dost acı söyler,çingenede öyle benm için,ve gerçek samimiyetini hissediyorum
Evet begenen cok bende pek begenmemistim acikcasiSlm kızlar şu medyum namasteye fal atan oldu mu yorumlara baktım çoğu kişi beğenmiş Tarot atarım diye düşündüm ama kararsız kaldim
Evet güzel özetlemişsin :) Aslında bana seni sevdim,yakınız,dostuz vb hisleri vermese bu kadar sinir olmayacağım.Ucretim şu kardeşim,bu benim işim o kadar,ben bundan daha öte samimiyet kurmam dese amenna.Ama sanki böyle seni sevmişde,bir bağ kurmuş da,arkadaşınmış gibi bir havalara olayı sokup sonra şaakk diye suratına senin aslında sadece ona banknottan ibaret olduğunu vurması,veya bu fala ihtiyaç duyan zayıf birisi,elbet bir krizi tutar bende bundan para kazanırım bakış açısı beni itiyor..Kendinde o zeka uyanıklık varda karşısındaki insan sanki aptal..Yaptıkları resmen leş kargalığı haberleri yok,insanların zor zamanlarından,zayıf anlarından istifade etmeye çalışan taşra uyanıkları bunlar sadece benim gözümdeDogrudur. Bana ilk fali oldugu icin mi oncesinde hayatimda fazla aksiyon gormedigi icin mi bilemeyecegim ama gelecek yila sarkan vadeler de verdi. Ben daha yakin gelecek odakli beklentiyle baktiriyorum. Gelecegi kimse bilemez. Bu durumda yakin gelecek icin neden baktiriyorum derseniz daha once tellwe topiginde yazmistim sanirim. Hatta buldum ekliyorum:
-Cok kez yazdim ve cogu kisinin de durumu benim gibi yani soyle soyleyeyim hickimsenin fali tamamen cikmadi bugune kadar, daha cok ucundan kosesinden tutturanlar ve farkli olay ve konularin ic yuzunu bilenler oldu ki bunlar yakin gecmis ve anla ilgiliydi (bazi durumlari ve olaylari detaylariyla sonradan ogrenebilyoruz ya bazen) bir de yakin gelecek dogru ongorulebiliyor zaman zaman. Bu da nasil olabiliyor ornegin is icin gorusmeye gittin ve HR sana is teklifinde bulunacak bu sirket icinde kararlastirilmis ve ornegin cuma gunu yoneticilerin onayindan gecmis sen de ctesi fal baktirdin ve sana is teklifi var deniliyor ve sana bir sonraki hafta haber geliyor. Sen bunu gelecek dusunuyorsun oysa ki karsi taraf yani sirket icinde bu bir gun onceden karara baglanmis yani aslinda gecmis zaman... Bu tarz durumlar olabiliyor...Gelecegi sadece Yuce Yaradan bilir...- diye yazmisim. iste bu nedenle aslinda karsi tarafi iceren yakin gecmis kararlarla ilgili ama bizim ileride deneyimleyecegimiz muhtemel olaylar diyelim.
Bir de burada bir uye ayni falcidan ikinci kez yorum almadigini yazmisti uzun sure once. Bu cok dogru bir yaklasim bence cunku cok begenip te ikinciye beni hayal kirikligina ugratan cok falci olmustur. Hatta online da ayni kisi olup olmadigini dusunduklerim bile oldu. Talia ya tekrar baktirsam diye dusunmedim degil ama kendimi tuttum. Bazi yorumcularin da anini yakalamak onemli, o nedenle ben enerji uydu uymadi degil de falcinin enerjisinin o an yuksek olup olmadigina veya baska bir deyisle algilarinin acik olup olmadigina inaniyorum. Cok yorulmussa, stresli bir donemden geciyorsa enerjisi dusmus, algilari kapanmis olabilir bu da iyi bir yorum sonucu vermez.
Senin dedigin gibi yorumcularin para hirsiyla bir takim strateji, taktik, marketing, PR etc. gelistirmeleri ise baska bir yazi konusu ... ama ozellikle bu online fal isi zaten tamamiyla "eglence" amacli gosterilen bir ticaret bir show business bir anlamda.
Bende olumluydu buluşma tarihi dediği gibi oldu. Ama pembeci mi diye düşünmüyo değilim bendeMelek Kara hakkinda ne dusunuyorsunuz? Pembecimi? Hep olumlu mu konusur? Olumsuz konustugu var mi hic?
kızlar olumsuz die duymuştm. bana baktgı hem olumlu olumsz şeler içeriyodu. mesela bana kısa bir yol ayrılığı olabılır siz de dediğnde ihtimal vermedm ama 10 gündür görüşmüyorz benmkiyle dediği çktı maalesef:))Bende olumluydu buluşma tarihi dediği gibi oldu. Ama pembeci mi diye düşünmüyo değilim bende