Fal Sepeti Deneyimleri

kızlar olumsuz die duymuştm. bana baktgı hem olumlu olumsz şeler içeriyodu. mesela bana kısa bir yol ayrılığı olabılır siz de dediğnde ihtimal vermedm ama 10 gündür görüşmüyorz benmkiyle dediği çktı maalesef:))
Valla bana promosyon bakmıştı, kısa geneldi ama dediği tarihte buluştuk, dur dinliyim bi falı çıkmış mı bari:)

benm de o sürede düşündğm herseyi bana söledi böle yavas konusuo fln snra böle böle olcak dedi dediği gibi de oldu
Dinledim şimdi falı. Kısa bakmış anlık durumu ruh halimi çok güzel özetlemiş. Dediği tarihte buluşmuşuz. Süreç artık olumlu gidecek demiş, ki olumsuz bi gelişme olmadı zaten henüz. Bide aralık ayını vermii bi durum için. Tekrar denenebilir bence de

Dinledim şimdi falı. Kısa bakmış anlık durumu ruh halimi çok güzel özetlemiş. Dediği tarihte buluşmuşuz. Süreç artık olumlu gidecek demiş, ki olumsuz bi gelişme olmadı zaten henüz. Bide aralık ayını vermii bi durum için. Tekrar denenebilir bence de
aynen benm de ruh halimi çok iyi özetlemiş.
bence de denenebilir

Arkadaşlar merhaba, taliaya fal baktırmıştım ben vade de vermişti bana ancak vadesinin bitmesine çok az kaldı. Baktırıp vadesi geçse bile falları çıktı diyen biri var mı içinizde? Ya da hiçbir şekilde dediklerini yaşamayan var mı?

Melek Kara hakkinda ne dusunuyorsunuz? Pembecimi? Hep olumlu mu konusur? Olumsuz konustugu var mi hic?

Promosyon falda denk gelmiştim ve o ilk falı çok isabetliydi. Evet pembe olmasına pembeydi, ama tutturduğu şeyler oldu, iş ve özelde. Örneğin kaç zamandır ertelenen ve hiç umudumun kalmadığı bir iş tekrar gündeme geldi, tam da onun dediği gibi. Şu an üzerinde çalıştığım iş o hatta. Özelde de bir şeyler tutar gibi oldu.

İkinci falı daha olumsuzdu, eş dost hakkında. Dediği bir şey doğru çıktı (daha doğrusu tam o dönemde çıkmaktaydı). Onun dışında patlayan öngörüleri de oldu tabii. Yine de genel olarak benim uyuştuğum bir yorumcu.

Arkadaşlar merhaba, taliaya fal baktırmıştım ben vade de vermişti bana ancak vadesinin bitmesine çok az kaldı. Baktırıp vadesi geçse bile falları çıktı diyen biri var mı içinizde? Ya da hiçbir şekilde dediklerini yaşamayan var mı?

Merhaba, ben gelecek için dediklerini yaşamadım açıkçası (geçmiş ve anda ise iyiydi). Gerçi bugünlerde bir hareketlenme var ama tam olarak Talia’nın dedikleriyle örtüşmüyor.

Arkadaşlar selamlar hafta sonu Talia'ya ile telefonda fal yaptık.. Epey soru sorabildim kredim kadar konuştuk yaklaşık 15-16 dakika sürdü. Herşeyi anlattı ben de sorabildim...Memnun kaldım diyebilirim genelde akşamları giriyorum sisteme dedi kendisi zaten bunu belirtti anlayışınız için teşekkür ederim falan dedi..Arkadaşım ise valentina wolf'a katina baktırdı ve profilinde yazıyor su falıda hediyeymiş..O da çok memnun kaldı ondan bilginiz olsun kızlar.. :KK76:

Arkadaşlar selamlar hafta sonu Talia'ya ile telefonda fal yaptık.. Epey soru sorabildim kredim kadar konuştuk yaklaşık 15-16 dakika sürdü. Herşeyi anlattı ben de sorabildim...Memnun kaldım diyebilirim genelde akşamları giriyorum sisteme dedi kendisi zaten bunu belirtti anlayışınız için teşekkür ederim falan dedi..Arkadaşım ise valentina wolf'a katina baktırdı ve profilinde yazıyor su falıda hediyeymiş..O da çok memnun kaldı ondan bilginiz olsun kızlar.. :KK76:
valentinaya ben de baktırmıştım, dediğinin çıkmasını o kadar isterdim ki :(

selam canlar şu fal illetine tekrar bulaştım sanırsam :) Alex'e baktırıp pişman olan ya da 'evet alex tutturuyor' diyen var mı? Geçen gün ona attım ikinci kere, ben bayağı beğendim analizini falan ama size de sormak istedim :/

Back