Fal Sepeti Deneyimleri

Bu arada benim falsepetinde tavsiyem Ece Katre olabilir. Hani aman aman kesin baktırmalısınız diyeceğim bir fal değildi ama hem ücret uygun hemde ben iyi buldum kendimce. Ama sadece katina bakıyor bilginiz olsun.
Ben de baktırdım, sonra bi soru sordum soruyu sırf cevaplamış olmak için cevaplamış galiba açılımdaki kartları karıştırmış, insan yanıtlamadan kartlara bakar bi yani... baktığı fala güvenilir mi o durumda bilemedim

Ben Ece Katre'ye daha önce atmıştım denilen gibi ses tonu falan kendinden emin geldi bana dedikleri ise şimdiki zamanı bildi biraz tarihler verdi falan hala beklemedeyim yıl sonu gibi dediği için şu an bir şey diyemem o konuda.. Ama ben tarot baktırıcam artık biraz da onu deniycem kahve çok baktırdım katina zaten baktırmıştım artık tarot zamanı benim için umudum onda :KK66:

Kızlar, bugün bi gelişme oldu.
Didar evren, yağmur,nesibe, emre dinc, zulal sen, kahin kralice, valentina wolf patladı. Alex sadece biraz bildi diyebilirim ama tecrübeli bi insanın mantık çerçevesinde yapacagi bi yorumdu onunki faldan ziyade.
Bi de nesibe cidden iyi degil ya. Pahali yani. Sanki ayakustu iki kelam etmis gibiydi. Hic degmezdi :(

Kızlar, bugün bi gelişme oldu.
Didar evren, yağmur,nesibe, emre dinc, zulal sen, kahin kralice, valentina wolf patladı. Alex sadece biraz bildi diyebilirim ama tecrübeli bi insanın mantık çerçevesinde yapacagi bi yorumdu onunki faldan ziyade.
Bi de nesibe cidden iyi degil ya. Pahali yani. Sanki ayakustu iki kelam etmis gibiydi. Hic degmezdi :(

Nesibe bende de patlayacak gibi. Hicbir nokta atisi da yok bende. Sorum disinda da hicbir yorumu yok zaten. O ucrete de asla ama asla degmez.
Bi de soruyu o esnada okuyor. Lafı çok dolandırıyor. Bi de ben 1 gün falan bekledim yorum yapmasi icin. Bu muymus ove ove bitiremedikleri nesibe dedim.

Bazi yorumculari maalesef deneme yanilma yontemiyle test ediyoruz, bu arada olan paraya oluyor. Artik denemeseydim aklimda kalacakti diye avutuyorum kendimi. 😐

Bi de soruyu o esnada okuyor. Lafı çok dolandırıyor. Bi de ben 1 gün falan bekledim yorum yapmasi icin. Bu muymus ove ove bitiremedikleri nesibe dedim.
1 gün ne ki beni 1 hafta beklettiği bile olmuştu. Yaklaşık 6-7 dakikalık falın önemli kısmı onun soruyu okumasıyla geçiyor zaten. Cümleleri çok uzun ve karmaşık, çoğunlukla anlaşılmaz. Dediklerinin bir cümlesi bile çıkmadı o ayrı mesele ama dinlerken de zerre tatmin etmeyen bir faldır Nesibeninki. O sitenin en eski ve sanırım en pahalı falcısıdır. Belki de eskiden gerçekten iyiydi bilemiyorum. Ama bugün bence zerre hissiyatı yok maalesef.

kızlar selam. hepınıze bsy sormak istiyorum.
isteyen yazabilir tabi:)
şmdi bir katina falı baktırdım falsepetinde. biliyosnz baya kişiye baktırdm yazıyorm hep..
bakan kişi kartları tek tek yorumlayarak gitti.
1. sorum sizce bu normal mi sadece kartları okumak
2. si baktırdgm tonla fal hep aynı çıkarken bu fal da bi kadın enerjisi aldm günü birlik bsy ilşki bile değil bi anlık bsy erkek arkadasınız ztn pişman olmuş dedi.
sorum şu benm sectgm karttan kadın çıkmş ben bi an baska bi kart seçsem bu kadın çıkmayacak mydı yani o an seçerken
sizce bu fal’ı ne kdar dikkate almalıy
tecrübelerinize dayanarak soruyorum

Aynen ,bana da en cok cıkan o olmustu ikinci zeus.Talia ise sadece anda ve gecmiste cok basariliydi.
Yorumcu Zeus bana bir ay kadar once bakti ve Aralik ayi icin hadi canim olmaz diyecegim birsey soyledi. Kendisine buna inanamadigimi soyledim. Bana ne insanlar imkansiz deyip sonra mujdeli haberlerle gelmistir dedi. Bakalim beklemedeyim.
Sizde ne gibi seyleri bildi Zeus?

⭐️ 19.11.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Melek Kara: 2 hafta içinde iş haberinin geleceğini, bu işle alakalı olarak 2 görüşmemin olacağını ve 1 ay içinde de bu işe başlayacağımı söyledi. İlk başlarda başarabilir miyim diye düşünürken kısa zamanda bu işte yükselme yaşayacakmışım. Sorduğum kişinin beni beğendiğini, çevresindeki kişilere benden bahsettiğini, bu zamana kadar beni denediğini ve Aralık ayında sevgili olacağımızı söyledi. Sorduğum kişiyle sevgili olduktan sonra görüşmelerimiz artacakmış, özellikle önümüzdeki ay sürekli benimle iletişim halinde olacakmış. Kahve falı göndermiştim fakat su falıyla destekleyerek önümüzdeki yıl hem aşk hem iş anlamında çok mutlu olacağımı söyledi ve çevremin değişeceğini ekledi. Önümüzdeki yıl adeta bir yıldız gibi parlayacakmışım ve bütün sıkıntılarımdan kurtulacakmışım.

Melek Kara: 2 hafta içinde iş haberinin geleceğini, bu işle alakalı olarak 2 görüşmemin olacağını ve 1 ay içinde de bu işe başlayacağımı söyledi. İlk başlarda başarabilir miyim diye düşünürken kısa zamanda bu işte yükselme yaşayacakmışım. Sorduğum kişinin beni beğendiğini, çevresindeki kişilere benden bahsettiğini, bu zamana kadar beni denediğini ve Aralık ayında sevgili olacağımızı söyledi. Sorduğum kişiyle sevgili olduktan sonra görüşmelerimiz artacakmış, özellikle önümüzdeki ay sürekli benimle iletişim halinde olacakmış. Kahve falı göndermiştim fakat su falıyla destekleyerek önümüzdeki yıl hem aşk hem iş anlamında çok mutlu olacağımı söyledi ve çevremin değişeceğini ekledi. Önümüzdeki yıl adeta bir yıldız gibi parlayacakmışım ve bütün sıkıntılarımdan kurtulacakmışım.
melek karaya ben geçen ay sonu atmıştm dediğinide yaşadm sölemiştm. 2 gün önce tekrar baktırdm yine güzel baktı.
umarım sana da çıkar:)

Burcu Karen: Sorduğum kişinin beni beğeninin ötesinde sevdiğini hatta bu aralar bana karşı özlem duygusunun olduğunu söyledi. Bu kişiyle 3 vade içinde el ele bir görüşmemiz olacakmış ama sevgili olmamız bir yazışma bir görüşme şeklinden sonra 6-7 ay içinde olacakmış. Bu süre içinde benim hayatıma girmek isteyen insanlar olacakmış fakat ben istemeyecekmişim. Sorduğum kişiyle evlilik olabilirmiş. İş hayatım için Aralık ayının ortasını beklemeliymişim.

Kızlar selam uzun zamandır yoktum iş guc çalışyorum koşturmaca 😥😥😥 bu aralar dertliyim utkuya fal atmak istedim bie kacgundur takip ediyorum kendileri girmiyor herhalde siteyi filânmı bıraktı diye düşünmüyor değilim bu arada zulalide goremedim😥😥

Back