- 29 Temmuz 2011
- 605
- 675
- 303
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #4.781
Cansu nerelerdesin? Iyi misin? En son yukaridaki post sonrasi yazmayinca merak ettim. Ayrintili anlatimini da bekliyoruz :) Hepimizin cogu fali patliyor zaten...Utku, yusuf, ahmet, asli cinar, talia, su mutlu, venus ates hepsi patladi is ile ilgi, ayrintili anlatirim daha sonra, sarjim yok cok uzgunum fal benim icin bitti
Yuzyuze fal gibi bir kisi alip cikiyor yorumladiktan sonra tekrar giriyor.Talia yine aktif ama yine telefon, baktırmak isteyen varsa baktırabilir. Telefon işi bana göre değil
evet var. bana kımsenın demediği bsyi söyledi. benm ayda bir bez fiyatı yüksek baktırdgm biri var taliadan snra o baktgn da oda aynı seyi söyledi ve baktırdgm kişi çok detaylı ve hayatımı ilk baktrdgm da okuyan biri. taliadan öğrendgm şeyi ondan da öğrenmştmKızlar lütfen talia ya baktıranlar bana yardımcı olsun çok önemli benim için. Onun hissettiği var dediği bişey var mıdır sizce?
Kime baktırıyorsunuz başka? :)evet var. bana kımsenın demediği bsyi söyledi. benm ayda bir bez fiyatı yüksek baktırdgm biri var taliadan snra o baktgn da oda aynı seyi söyledi ve baktırdgm kişi çok detaylı ve hayatımı ilk baktrdgm da okuyan biri. taliadan öğrendgm şeyi ondan da öğrenmştm
Teşekkür ederim çok üzüldüm o zaman çok canım sıkıldıevet var. bana kımsenın demediği bsyi söyledi. benm ayda bir bez fiyatı yüksek baktırdgm biri var taliadan snra o baktgn da oda aynı seyi söyledi ve baktırdgm kişi çok detaylı ve hayatımı ilk baktrdgm da okuyan biri. taliadan öğrendgm şeyi ondan da öğrenmştm
benim instgramdan tesadüf buldugum biri. çok çaresiz bir anımda karsıma çkmştı kader belkide.Kime baktırıyorsunuz başka? :)
ya gene de öyle düşünme sen her dedikleri herkese çıkacak diye bsy yok.Teşekkür ederim çok üzüldüm o zaman çok canım sıkıldı
Ben şu an fal baktırdım ona katina.İş için 2 kere baktırmıştım. Kredim vardı tekrar attım katina attım aşk için. Birde eski kişiyi sordum acaba napıyor falan diye. Onun hakkında bir şey duymuştum. Onu talianın ağzında duydum şu an şok oldum. Doğrumudur bilemiyorum ama ilginç şeyler bildi. Lakin taliaya fazladan yüklenildiği için site hata verdi ve benim sorumu ve kartlarımı göremedi. Tek tek onları söyledim ve hemen hemen 3-4 dakika öyle geçti Fazladan 20 kredim vardı 10 dk geçince onlarda gitti.Kızlar lütfen talia ya baktıranlar bana yardımcı olsun çok önemli benim için. Onun hissettiği var dediği bişey var mıdır sizce?
Eğer dedikleri çıkıyorsa maalesef aldatılmışım o zamanBen şu an fal baktırdım ona katina.İş için 2 kere baktırmıştım. Kredim vardı tekrar attım katina attım aşk için. Birde eski kişiyi sordum acaba napıyor falan diye. Onun hakkında bir şey duymuştum. Onu talianın ağzında duydum şu an şok oldum. Doğrumudur bilemiyorum ama ilginç şeyler bildi. Lakin taliaya fazladan yüklenildiği için site hata verdi ve benim sorumu ve kartlarımı göremedi. Tek tek onları söyledim ve hemen hemen 3-4 dakika öyle geçti Fazladan 20 kredim vardı 10 dk geçince onlarda gitti.
Denedim ama 10 dk yetmiyor maalesef.Talia’yı telefonda deneyeniniz oldu mu? 5 kasımdan beri bekliyorum tam geldi ama hep telefon
Keşke sesli seçenekte yapsaDenedim ama 10 dk yetmiyor maalesef.
Benim eskisi de evlenmiş büyük ihtimalle. 4 ay önce haberini almıştım bir arkadaşımın ablası görmüş .Karısıyla el ele dolaşıyormuş çocuğu bile olmuşEğer dedikleri çıkıyorsa maalesef aldatılmışım o zamanOff hep baktırmıycam artık deyip yine dayanamıyorum.
Benim eskisi de evlenmiş büyük ihtimalle. 4 ay önce haberini almıştım bir arkadaşımın ablası görmüş .Karısıyla el ele dolaşıyormuş çocuğu bile olmuş.Tabi bunu bana ileten kişiyle pek bi münasebetim yok doğruda olabilir yalan söylemişte olabilir. Bu gün talia 1-2 ay içinde sen haber almışsın evlilik meseleri çıkıyor dedi ama şu an tam evlide diyemiyorum bir kopma var gibisinden konuştu.Tabi haberim yok ama doğrudur büyük ihtimalle. Siz bununla kadersel bir karşılaşma yaşayacaksınız dedi. Ki doğruluk oranı çok yüksek .Söyle ben unuttum gitti zatende ilerde karşıma biri çıkacak mı tarzında sordum arada da onu sordum bunları dedi.Acaba bir şeyler bilecek mi diye attım.Emin olmamakla birlikte büyük ihtimalle doğrudur.
Off emin olamamak ne kötü ya :) Kimine çıkıyor kimine çıkmıyor ama şüphe girdi içime artık tabiiBenim eskisi de evlenmiş büyük ihtimalle. 4 ay önce haberini almıştım bir arkadaşımın ablası görmüş .Karısıyla el ele dolaşıyormuş çocuğu bile olmuş.Tabi bunu bana ileten kişiyle pek bi münasebetim yok doğruda olabilir yalan söylemişte olabilir. Bu gün talia 1-2 ay içinde sen haber almışsın evlilik meseleri çıkıyor dedi ama şu an tam evlide diyemiyorum bir kopma var gibisinden konuştu.Tabi haberim yok ama doğrudur büyük ihtimalle. Siz bununla kadersel bir karşılaşma yaşayacaksınız dedi. Ki doğruluk oranı çok yüksek .Söyle ben unuttum gitti zatende ilerde karşıma biri çıkacakmı tarzında sordum arada da onu sordum bunları dedi.
NBenim eskisi de evlenmiş büyük ihtimalle. 4 ay önce haberini almıştım bir arkadaşımın ablası görmüş .Karısıyla el ele dolaşıyormuş çocuğu bile olmuş.Tabi bunu bana ileten kişiyle pek bi münasebetim yok doğruda olabilir yalan söylemişte olabilir. Bu gün talia 1-2 ay içinde sen haber almışsın evlilik meseleri çıkıyor dedi ama şu an tam evlide diyemiyorum bir kopma var gibisinden konuştu.Tabi haberim yok ama doğrudur büyük ihtimalle. Siz bununla kadersel bir karşılaşma yaşayacaksınız dedi. Ki doğruluk oranı çok yüksek .Söyle ben unuttum gitti zatende ilerde karşıma biri çıkacakmı tarzında sordum arada da onu sordum bunları dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?