Fal Sepeti Deneyimleri

Utku, yusuf, ahmet, asli cinar, talia, su mutlu, venus ates hepsi patladi is ile ilgi, ayrintili anlatirim daha sonra, sarjim yok cok uzgunum fal benim icin bitti
Cansu nerelerdesin? Iyi misin? En son yukaridaki post sonrasi yazmayinca merak ettim. Ayrintili anlatimini da bekliyoruz :) Hepimizin cogu fali patliyor zaten...

kızlar hep yazıyoruz ben de detaylı yazmak istedim ara ara bilgi verelm birbirmize istiyorum.
sonuçta fallara para saçıyoruz en azından bilgimiz olsun.
ağustos ayında baktırdığım ve verdkleri tarihlerle çıkanlar
buğra-bade doğan- senanur tan- talia-aslı çınar
utku ya baktırdım ilk falı ve ikinci falı tezattı bi daha baktırmadım. ayışığın felaketti resmen baska birinin hayatını anlattı tabiki çıkmadı.
falcı nezo hediye falımdı anı bildi ama ilerisi onun dediiği gibi olmadı.
talia evet anda ve dediği çktı ama sadece o ana yönelik bakıyo kısa tutuyo tekrar baktırmak gerekıyo bi daha ona hiç baktırmadm içimden gelmedi hala da gelmiyo:)
şmdi ekim ayın da baktırdklarımı sölüyorum
buğra: yine süreç dedği gibi ilerliyo ve söyledklerinden çıkan oldu
özgür can: söyledği çktı süreç devam ediyo
didar evren: geçen günde söyledm su falı çok iyiydi ve süreç dediği gibi gidiyo
melisa donukuk: kişiiyi geçmişi çok iyi bildi gelecek beklemede
venüs ateş: durumu iyi anlattı yeşilçingeneyle aynı olayo söyledi görücez
duygu aura: güzel baktı detaylıydı süreci bekliyorm
melek kara: söyledklerini bekliyorm ama iyiydi
fulya nas: oda detaylı ve iyiydi
zülal şen: çok olumluydu inşallah çıkar
valentina wolf: biraz burçlardan gitti ama arada bildiği çok şey oldu
bu ekim ayında bakılan tüm fallarım bana durumuda geçmişide verdkleri tarihte aynı
o yüzden bekliyorm. süreç bittiğinde yine yazıcam
ama benm bütün fallarım aynı çıkıyo yeşilçingenede aynı şeyi söyledi. sanırım olacak ki bir kişi bile farklı söylemedi.
biliyosunz çok baktırdgmz da 5 kişi olacak der aradan 2 kişi çıkar baska söyler ben de hiç olmadı.
durum böyle kızlar inşallah hepımız isteğimize kavuşuruz artk baktırmayız yıldım çnkü:)

Kızlar lütfen talia ya baktıranlar bana yardımcı olsun çok önemli benim için. Onun hissettiği var dediği bişey var mıdır sizce?
evet var. bana kımsenın demediği bsyi söyledi. benm ayda bir bez fiyatı yüksek baktırdgm biri var taliadan snra o baktgn da oda aynı seyi söyledi ve baktırdgm kişi çok detaylı ve hayatımı ilk baktrdgm da okuyan biri. taliadan öğrendgm şeyi ondan da öğrenmştm

evet var. bana kımsenın demediği bsyi söyledi. benm ayda bir bez fiyatı yüksek baktırdgm biri var taliadan snra o baktgn da oda aynı seyi söyledi ve baktırdgm kişi çok detaylı ve hayatımı ilk baktrdgm da okuyan biri. taliadan öğrendgm şeyi ondan da öğrenmştm
Kime baktırıyorsunuz başka? :)

Teşekkür ederim çok üzüldüm o zaman çok canım sıkıldı :(

Kime baktırıyorsunuz başka? :)
benim instgramdan tesadüf buldugum biri. çok çaresiz bir anımda karsıma çkmştı kader belkide.
astromedyumseval. daha önce cafe de bakıyormuş. biraz yüksek fiyatları yani 100-150 arası. ama herseyi öğrendğim biri. tavsiye ederim ama baktırın demem. sonra reklam algılıyolar. ki ben çok kişiye baktırıyorm görüyosunuz yazdm. oda neden seval hanıma baktırıyorm kızıyo baktık aynı şeyler için para ödüyosn diye. ben de ona baktırmadgm zamanlar skıntıdan böyle kahve fln baktırıyorm.:)

Kızlar lütfen talia ya baktıranlar bana yardımcı olsun çok önemli benim için. Onun hissettiği var dediği bişey var mıdır sizce?
Ben şu an fal baktırdım ona katina.İş için 2 kere baktırmıştım. Kredim vardı tekrar attım katina attım aşk için. Birde eski kişiyi sordum acaba napıyor falan diye. Onun hakkında bir şey duymuştum. Onu talianın ağzında duydum şu an şok oldum. Doğrumudur bilemiyorum ama ilginç şeyler bildi. Lakin taliaya fazladan yüklenildiği için site hata verdi ve benim sorumu ve kartlarımı göremedi. Tek tek onları söyledim ve hemen hemen 3-4 dakika öyle geçti Fazladan 20 kredim vardı 10 dk geçince onlarda gitti.

Ben şu an fal baktırdım ona katina.İş için 2 kere baktırmıştım. Kredim vardı tekrar attım katina attım aşk için. Birde eski kişiyi sordum acaba napıyor falan diye. Onun hakkında bir şey duymuştum. Onu talianın ağzında duydum şu an şok oldum. Doğrumudur bilemiyorum ama ilginç şeyler bildi. Lakin taliaya fazladan yüklenildiği için site hata verdi ve benim sorumu ve kartlarımı göremedi. Tek tek onları söyledim ve hemen hemen 3-4 dakika öyle geçti Fazladan 20 kredim vardı 10 dk geçince onlarda gitti.
Eğer dedikleri çıkıyorsa maalesef aldatılmışım o zaman :( Off hep baktırmıycam artık deyip yine dayanamıyorum.

Eğer dedikleri çıkıyorsa maalesef aldatılmışım o zaman :KK43: Off hep baktırmıycam artık deyip yine dayanamıyorum.
Benim eskisi de evlenmiş büyük ihtimalle. 4 ay önce haberini almıştım bir arkadaşımın ablası görmüş .Karısıyla el ele dolaşıyormuş çocuğu bile olmuş :halay: .Tabi bunu bana ileten kişiyle pek bi münasebetim yok doğruda olabilir yalan söylemişte olabilir. Bu gün talia 1-2 ay içinde sen haber almışsın evlilik meseleri çıkıyor dedi ama şu an tam evlide diyemiyorum bir kopma var gibisinden konuştu.Tabi haberim yok ama doğrudur büyük ihtimalle. Siz bununla kadersel bir karşılaşma yaşayacaksınız dedi. Ki doğruluk oranı çok yüksek .Söyle ben unuttum gitti zatende ilerde karşıma biri çıkacakmı tarzında sordum arada da onu sordum bunları dedi.

Benim eskisi de evlenmiş büyük ihtimalle. 4 ay önce haberini almıştım bir arkadaşımın ablası görmüş .Karısıyla el ele dolaşıyormuş çocuğu bile olmuş :halay: .Tabi bunu bana ileten kişiyle pek bi münasebetim yok doğruda olabilir yalan söylemişte olabilir. Bu gün talia 1-2 ay içinde sen haber almışsın evlilik meseleri çıkıyor dedi ama şu an tam evlide diyemiyorum bir kopma var gibisinden konuştu.Tabi haberim yok ama doğrudur büyük ihtimalle. Siz bununla kadersel bir karşılaşma yaşayacaksınız dedi. Ki doğruluk oranı çok yüksek .Söyle ben unuttum gitti zatende ilerde karşıma biri çıkacak mı tarzında sordum arada da onu sordum bunları dedi.Acaba bir şeyler bilecek mi diye attım.Emin olmamakla birlikte büyük ihtimalle doğrudur.

Benim eskisi de evlenmiş büyük ihtimalle. 4 ay önce haberini almıştım bir arkadaşımın ablası görmüş .Karısıyla el ele dolaşıyormuş çocuğu bile olmuş :halay: .Tabi bunu bana ileten kişiyle pek bi münasebetim yok doğruda olabilir yalan söylemişte olabilir. Bu gün talia 1-2 ay içinde sen haber almışsın evlilik meseleri çıkıyor dedi ama şu an tam evlide diyemiyorum bir kopma var gibisinden konuştu.Tabi haberim yok ama doğrudur büyük ihtimalle. Siz bununla kadersel bir karşılaşma yaşayacaksınız dedi. Ki doğruluk oranı çok yüksek .Söyle ben unuttum gitti zatende ilerde karşıma biri çıkacakmı tarzında sordum arada da onu sordum bunları dedi.
Off emin olamamak ne kötü ya :) Kimine çıkıyor kimine çıkmıyor ama şüphe girdi içime artık tabii :(

Talia geçmişle ilgili nokta atışlı hep. Mesela Mayısta ilişkiye başladımsa Mayısta başlamışsın diyebiliyor direkt. Geçmiş ve an konusunda iyi baya. Ama gelecek hep fos :(
N

Back