Tesekkur ederiim iyiyiiim
Valla yazip moral bozmakta istemem ama soyleyim kisaca ben bugune kadar cok fazla kisiye baktirdim ve kuzenimde baktirdi onunkileri de dinledim cikti diyebilcegimiz hic bir sey olmadi malesef
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ki ben mesela talia, alex gibi burda en bilinenlere bile baktirdim onlarda dahil cikmayanlara. Mesela utku, yusuf, asli cinar ve bir iki kisi daha vardi hep ayni zamani soyluyolardi eylul- ekim gibi bir kadinin yaninda ise baslicakmisim cok iyi olacakmis maasim sonra da artacakmis gibi seylerde soylediler, iste bende hepsi ayni seyi soyleyince baya umitlenmisim demekki o vakitlerde aslinda bi kadinla gorustum ama boyle mesleginde ün yapmis biriydi bende tanismak ve belki yardimci olur diye gittim gorustum kadin beni maassiz stajyer olarak almak istedi. Ben bu sene mezun oldum bayadir is uzerine baktiriyorun yani hepsinin soyledigi sey is anlaminda onum cok acikmis sansliymisim vs vs mayis haziran gibi attigimda temmuz agustosa bulacagimi soylediler, temmuz agustos gibi attigimda eylul ekim gibi bulacagimi soylediler simdi atincada kasim aralik diyolar. Cok sansliymisim mubarek sene bitecek ben hala is bulamadim. Bi de isten sonra birisiyle tanisip sevgili olacakmisim hepsi ayni seyi soyluyolar bi de o kisiyi tarif ediyolar bana is buldum da orasi kaldi ki o kisi icin verdikleri vadelerde surekli sarkiyor.