- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.758
- 83
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #4.761
Cikmadi mi sana dedikleri?Ben baktirdim çok pembe bir faldi övulen bir yorumcuydu acikcasi hic imkan vermedim soylediklerinin olacagina
Eylulde vade vermisCikmadi mi sana dedikleri?
2020 Eylul mu? Olumlu demissin cikar umarim...Eylulde vade vermis
Yoo gectigimiz eylüldü olmadi tabiki2020 Eylul mu? Olumlu demissin cikar umarim...
Ben baktirdim ve cikmadi maalesef.kızlar selam bade doğan nasıl baktıran var mı?
Maddi sıkıntıları bende cok duyuyorum ama ondan cok adamin dengesiz bencil egoist oldugu hatta uzak durmamin iyi oldugusize de tüm falcılar karşı taraf için maddi sıkıntılar var, ailevi sıkıntılar var diyorlar mı..kime baktırsam ikisinden biri hatta çoğunda ikisini de söylemiş..sanki hep aynı şeyler söylenip duruyor ya...
en azında herkese aynı şeyleri demediklerini düşünerek mutlu olabiliriz ahshajahsjaMaddi sıkıntıları bende cok duyuyorum ama ondan cok adamin dengesiz bencil egoist oldugu hatta uzak durmamin iyi olduguhmm birde abaza oldugunu biliyorlar o zaman ben diyorum ki evet bu yorumcu iyi
Ben eskisi için baktırırken 100 kişiden 99 u öyle diyordu. Maddi sıkıntıları var aile içinde sıkıntıları var. Yok efendim onları düzelticek sonra gelicek diyorlardı. Işte bende soruyordum neden şimdi değil de sonradan gelicek dediğimde. O seni çok seviyor cok deger veriyor senide aileci sıkıntıları icine sokmak istemiyor bla bla bla ... falan diyorlardi hep (ADAM GELMEDİ)size de tüm falcılar karşı taraf için maddi sıkıntılar var, ailevi sıkıntılar var diyorlar mı..kime baktırsam ikisinden biri hatta çoğunda ikisini de söylemiş..sanki hep aynı şeyler söylenip duruyor ya...
Senin is durumun belli oldu mu? Kimler bildi kimler bilemedi?Ben eskisi için baktırırken 100 kişiden 99 u öyle diyordu. Maddi sıkıntıları var aile içinde sıkıntıları var. Yok efendim onları düzelticek sonra gelicek diyorlardı. Işte bende soruyordum neden şimdi değil de sonradan gelicek dediğimde. O seni çok seviyor cok deger veriyor senide aileci sıkıntıları icine sokmak istemiyor bla bla bla ... falan diyorlardi hep (ADAM GELMEDİ)
Malesef hala açıklanmadı .İsrarla açıklamıyorlar 1.5 ay oldu.Senin is durumun belli oldu mu? Kimler bildi kimler bilemedi?
Umarim olumlu sonuclanir canim.Malesef hala açıklanmadı .İsrarla açıklamıyorlar 1.5 ay oldu.Bu arada tekrar cingeneye attim. O girdigim mülakatta bi olayı bildi ama olumlu konuştu. Açıklanır açıklanmaz detaylı yazıcam
Amaaan herkese aynı terane canım sıkılıyor diye atıyorum artık heyecan olsun falanBen eskisi için baktırırken 100 kişiden 99 u öyle diyordu. Maddi sıkıntıları var aile içinde sıkıntıları var. Yok efendim onları düzelticek sonra gelicek diyorlardı. Işte bende soruyordum neden şimdi değil de sonradan gelicek dediğimde. O seni çok seviyor cok deger veriyor senide aileci sıkıntıları icine sokmak istemiyor bla bla bla ... falan diyorlardi hep (ADAM GELMEDİ)
aynen canım herkese hep paralel şeyler söylüyorlar,ki zaten biçok insana uyabilecek şeyler günümüzde çoğunun ailevi maddi sorunu vardır mutlaka gelir düzeyin yüksek bile olsa ona göre ..Bana da buna benzer şeyler söylediler...Bu arada aralıkta sanırım güneş tutulması mı var ve geçende bir yerde okumuştum 2017 den beri süregelen çözümlenmeyen gündem konulari için son viraja girilen bir döneme giriyoruz diye....Inşaallah herkes beklentisi aşk,iş her neyse ulaşır kavuşur ve bir daha fal baktirma gereği duymayız burda sadece muhabbet ederiz.:)Ben eskisi için baktırırken 100 kişiden 99 u öyle diyordu. Maddi sıkıntıları var aile içinde sıkıntıları var. Yok efendim onları düzelticek sonra gelicek diyorlardı. Işte bende soruyordum neden şimdi değil de sonradan gelicek dediğimde. O seni çok seviyor cok deger veriyor senide aileci sıkıntıları icine sokmak istemiyor bla bla bla ... falan diyorlardi hep (ADAM GELMEDİ)
aynen ztn herkesn maddi sıkıntısı da oluyo ailevi problemi de ben onları hiç baz almıyorm bana kişiyle alakalı söyledkleri durumu bilmeleri önemli. diğerleri hep genel şeyler bzm de genel şeylere ihtiyacımız yok zaten. olsa fal baktırmayız:))aynen canım herkese hep paralel şeyler söylüyorlar,ki zaten biçok insana uyabilecek şeyler günümüzde çoğunun ailevi maddi sorunu vardır mutlaka gelir düzeyin yüksek bile olsa ona göre ..Bana da buna benzer şeyler söylediler...Bu arada aralıkta sanırım güneş tutulması mı var ve geçende bir yerde okumuştum 2017 den beri süregelen çözümlenmeyen gündem konulari için son viraja girilen bir döneme giriyoruz diye....Inşaallah herkes beklentisi aşk,iş her neyse ulaşır kavuşur ve bir daha fal baktirma gereği duymayız burda sadece muhabbet ederiz.:)
Telefon olduğu için bende baktıramadım, serviste telefon mu açacağım şimdi :)Talia online arkadaslar!
Yalniz cok ilginc sadece telefon yorumu acik. Ben tercih etmezdim acikcasi... Secenekli olmasi daha olumlu olurdu diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?