- 3 Eylül 2019
- 157
- 199
- 23
- 32
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #4.741
ahahahah ben de öyleym ya:))Ne yapalım yapacak bir şey yok tüm fal atmama sözleri yine bozulur şu yorumdan sonra.. bu kız didar evrene su falı atsın bakalım..
Bak şimdi yaNe yapalım yapacak bir şey yok tüm fal atmama sözleri yine bozulur şu yorumdan sonra.. bu kız didar evrene su falı atsın bakalım..
Bende denicem şimdi kanıma girdin:)Kızlar selam yeni gelmiş Ece Katre'ye dün akşam katina atmıştım. Ses tonu falan güzel tespitleri de iyi ben beğendim açıkçası..Tahmin ettiğim düşündüğüm konuları bana falda söyledi ve doğruluğunu da öğrenmiş oldum açıkçası demek ki düşündüklerim doğruymuş dedim..Deneyin derim iyi çıktı şansıma
Talia genel olarak akşam 8 den sonra çevrim içi oluyor diye biliyorum. 7-8 kişi alıyor sonra hemen kapatıyor.Zeus acikti gönderdim.hemen kapadi.Mısırlı talia gece mi aciliyor gündüz mü cogunlukla bilen var mi? Yönetimden söylemiyorlar.1 tane de atman lazim katina .Ablam bekliyor onun icin
Ben 2 hafta önce öğleden önce görmüştüm bir daha da görmedim çevrimiçi olduğunu.Zeus acikti gönderdim.hemen kapadi.Mısırlı talia gece mi aciliyor gündüz mü cogunlukla bilen var mi? Yönetimden söylemiyorlar.1 tane de atman lazim katina .Ablam bekliyor onun icin
anlık durum analizi nasıl vade falan verdi mi sizeEce katre ucuzken denenebilir, katina çok attığım için anlamlarını az buçuk öğrendim. Sallamasyon bakmıyor, doğru yorum yapıyor bence
Anlık iyi kuzucum beğendim ben gerçekten. Vade verdi de 2 li zaman dedi mesela, katina öyle vade verir zaten diye biliyorum. Olumsuzuda söylüyoranlık durum analizi nasıl vade falan verdi mi size
sevındımm beğenmene. inşallah güzle olan olumlu olan hersey çıkar:)Anlık iyi kuzucum beğendim ben gerçekten. Vade verdi de 2 li zaman dedi mesela, katina öyle vade verir zaten diye biliyorum. Olumsuzuda söylüyor
İnşallah hepimizesevındımm beğenmene. inşallah güzle olan olumlu olan hersey çıkar:)
Bende denicem şimdi kanıma girdin:)
Ben de attım ece katreye. Çok tatlı bi bayan evet..veee çok ilginç kart seçerken kafamdan geçen cümleyi söyledi bana aynen..yıllar yılı çok fal baktirmis biri olarak söylüyorum bi cok yorumcu gibi kartların anlamlarını aynen aktarıp yorumlamiyor.birbirine bağlayarak ve genel klasik anlamlarindan uzak yorumladı.yorum tarzını beğendim..Bende denicem şimdi kanıma girdin:)
Ben cok begenemedim cok pozitif gibi geldi bana.False
Ben de attım ece katreye. Çok tatlı bi bayan evet..veee çok ilginç kart seçerken kafamdan geçen cümleyi söyledi bana aynen..yıllar yılı çok fal baktirmis biri olarak söylüyorum bi cok yorumcu gibi kartların anlamlarını aynen aktarıp yorumlamiyor.birbirine bağlayarak ve genel klasik anlamlarindan uzak yorumladı.yorum tarzını beğendim..
Bana olumsuz da söyledi tabii dedikleri çıkarmı asıl önemli olan o.an itibariyle durum yorumunu beğendimBen cok begenemedim cok pozitif gibi geldi bana.
Ben baktirdim çok pembe bir faldi övulen bir yorumcuydu acikcasi hic imkan vermedim soylediklerinin olacaginaZamanında medyum fatimaya (falalem) baktıran oldu mu yorumlarınızı alabilir miyim
ben orada hep rezzan ve banu doğru ya baktırırdım. özellikle banu doğru çok iyi ama sürekli baktırdgm için artk hep aynı konusmalara döndü uzun süredir baktırmıorum.Zamanında medyum fatimaya (falalem) baktıran oldu mu yorumlarınızı alabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?