Fal Sepeti Deneyimleri

Zülal Şen bana da tutturamamış. Aylar aylar evvel ayrılık acım tazeyken baktırmıştım. İsmini soy ismini verdim kişinin hatta istiyorlar diye ama eski vs demedim. Bu kişinin sana çok ilgisi var, mutlaka dene, ona bir şans ver vs demişti yani karşıma yeni çıkan biri olduğunu zannetti. Demem o ki, detay vermemizi, net soru sormamızı bu yüzden istiyorlar. Oradan yürümek için. Ex’im deseydim aklı sende barışacaksınız vs diyecekti. İyi bir falcı bağımızın, geçmişimizin olduğunu görmez mi? Ne ala iş, bana da detay verin, ben de herkese oradan yürür fal bakarım

çok şey sormadan çat çat gördüğünü anlatan falcı varsa alırım bir dal arkadaşlar

gerçekten şans işi ya denk gelirse bi sefer de iyisi geliyo.

30 faldan biri çıksa bari.. verdiğim paralara değse.. mümkünse de olumlulardan biri çıksın

İşte benle aynı kafada biri. Kesinlikle katılıyorum birde özellikle yazıyorlar net sorular net cevaplar. Al işte soru bana geri dönecek mi? dönecek veya dönmeyecek % 50 şans, sonrasında seni bir güzel över, biraz yaşam koçu sözleri, iki tane isim doğum tarihi analizi, iki tane tarot kartı çekip onların anlamlarını senin yaşamına uydurma al sana fal...

Ben soru sormadan bana yaşadığım sıkıntıyı anlatacak falcı lazım. Merak ettiğim soruları sonradan sorarım

ah inşallah ya:)
Canım ben her zaman diyorum hiçbirimiz fala inanmıyoruz aslında bizimki terapi. Buda çok normal psikolağa gitsen dünyanın parası :)
Bana birisi bu kadın çok iyi demediği sürece (bu çok yakın arkadaşım olması lazım yada bu siteden güvendiğim bir üye) çok para vermem.

aynen terapi iyi şeyler duymak istiyoruz sadece:) ben falsepetin de çoğu kişiye baktırdm ve beklemeye geçtim ki benm fallarımın hepsi aynı çktı bakalm görücez artk. bazen biri övülünce gaza geliyoruz hemen baktırıyorz ama hepsi iyi çkmıyo maalesef

30 faldan biri çıksa bari.. verdiğim paralara değse.. mümkünse de olumlulardan biri çıksın

Al benden de o kadar. Amortiye bile razıyım. Olumsuzların tamamı çıktı aslında (ıvır zıvırlar dahil) şimdi haklarını yemiş olmayayım :))
Gerçi olumluların çıkıp çıkmaması artık umurumda değil ama maddi bakımdan avuntu olur hiç değilse...

Kızlar selam yeni gelmiş Ece Katre'ye dün akşam katina atmıştım. Ses tonu falan güzel tespitleri de iyi ben beğendim açıkçası..Tahmin ettiğim düşündüğüm konuları bana falda söyledi ve doğruluğunu da öğrenmiş oldum açıkçası demek ki düşündüklerim doğruymuş dedim..Deneyin derim iyi çıktı şansıma

yorumları da baya iyi baktım da şmdi.
ben de didar evren’e su baktırmştm çok iyiydi ve dediiği gibi gdiyo baktıran var mı bilmem ama bana birebir örtüştü falı

yorumları da baya iyi baktım da şmdi.
ben de didar evren’e su baktırmştm çok iyiydi ve dediiği gibi gdiyo baktıran var mı bilmem ama bana birebir örtüştü falı
Didar evrene tarot atmıştım ben de .kısaydi 5 dk sadece.güzeldi ama cok kısa geldi bana.Su falına daha mi uzun bakmis? Dediklerini yasadiniz mi daha önce de baktirdiysanuz?

Didar evrene tarot atmıştım ben de .kısaydi 5 dk sadece.güzeldi ama cok kısa geldi bana.Su falına daha mi uzun bakmis? Dediklerini yasadiniz mi daha önce de baktirdiysanuz?
çok uzun bi fal değildi ama direk konuyu anlattı aynı şeyleri tekrarlamadı çoğu falcı gibi.bir defa baktırdm ben henüz verdği vade gelmedi ama süreç dediği gibi gidiyo kısmen çktı diyebilirm.

çok uzun bi fal değildi ama direk konuyu anlattı aynı şeyleri tekrarlamadı çoğu falcı gibi.bir defa baktırdm ben henüz verdği vade gelmedi ama süreç dediği gibi gidiyo kısmen çktı diyebilirm.
Ne yapalım yapacak bir şey yok tüm fal atmama sözleri yine bozulur şu yorumdan sonra.. bu kız didar evrene su falı atsın bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…