Fal Sepeti Deneyimleri

kızlar bilen vardır diye soruyorm binnaz da kredim var yeşil çingeneye hiç baktırmadım deniyim diyorum ama 10-15 gündür
bir kere bile online göremedim kaç gibi giriyor bilen var mı

Gün içi aktif yazar cingenede. Siz fal gönderebilirsiniz o yorumlar. Enerji tutarsa :) Çevrim dışı değil kendisi hiçbir zaman.

aa ben bilmiyodum teşekkür ederim.
peki baktıran arkadaslar ilşki için en güzel hangisine bakıyo deneyimlerinize göre

Rica ederim. Cingene ilk fala özellikle güzel bakıyor gerçekten. Ben sonrasında da 2 adet daha fal attım kişilik analizleri de güzel ve özenli bakıyor fal. Ancak henüz bir gelişme yaşamadım son falında, geçmek üzere vadesi. Ama kesinlikle deneyebilirsiniz. Ben Alex ve Taliaya da fal attım. Onlar da çok ilgililer. Vadeleri henüz gelmedi. Özellikle Alex’i çok sevdim, doğru yorumlamalar yapıyor. Bu üçünden birine bence gönderebilirsiniz. Ama dediğim gibi Talianın vadesi henüz gelmedi. Alex de olacak dedi ama bir vade vermedi net olarak.

Bu saydıklarınızdan ares ve nile baktırmışlığım var ares bende çıkmadı, Nilin bildiği şeyler evet oldu. Çoğu da galiba sadece katina bakıyor :KK43: bana iş için bakacak birisi lazım. Resmen kendi kendimin gazına gelip kredi aldım 🤦🏻‍♀️ Neyse ki çok almamışım 😄

İş konusunda Engin’i önerebilirim. Tarot bakmıştı ve işle ilgili dediği olayları yaşıyorum şu an. En azından bende tuttu, hiç ihtimal vermediğim halde.
Yani dolayısıyla Engin’i de kısa vadesi tutanlar listesine ekleyebiliriz :))

Kızlar selam ben de fal baktırmak istiyorum konuyu görünce merak edip inceledim..1-2 aydır bu sitedeyim bende epey baktırmışımdır orada fal..Ama tabi denemediklerim var bir de yenilerde geliyor sürekli siz en çok hangisine fal gönderiyorsunuz..bu arada yorumcular hakkında epey yorum varmış iyi oldu incelediğim :KK66:

Hoşgeldiniz. Benim en çok baktırma rekorlarım Binnaz’da Eyüp, Nil ve Ares, Fal Sepeti’nde Talia. Tellwe’de ise birkaç isme sadece 1’er kez baktırdım ve dedikleri az çok çıkanlar/doğru konuşanlar sadece Yeşilçingene ve Yulee oldu.

Rica ederim. Cingene ilk fala özellikle güzel bakıyor gerçekten. Ben sonrasında da 2 adet daha fal attım kişilik analizleri de güzel ve özenli bakıyor fal. Ancak henüz bir gelişme yaşamadım son falında, geçmek üzere vadesi. Ama kesinlikle deneyebilirsiniz. Ben Alex ve Taliaya da fal attım. Onlar da çok ilgililer. Vadeleri henüz gelmedi. Özellikle Alex’i çok sevdim, doğru yorumlamalar yapıyor. Bu üçünden birine bence gönderebilirsiniz. Ama dediğim gibi Talianın vadesi henüz gelmedi. Alex de olacak dedi ama bir vade vermedi net olarak.
ben talia ya baktırdım ağustos ayında dediğini de yaşadım. alex in kişilik analizi iyiydi vadesine var daha ama alex de şöle bsy oldu kişiyi doğru analiz etti ama bana sen yakın davran ilgilen dedi aksine ben öyle davrandığım da karsı tarafa geriye çekiliyo. bana talia dahil baktırdğm onlarca kişi hep kendini geri çek diye özellikle belirtti. o yüzden alex te pek emin olamadım.
onun harici buğra fulya nas didar evren çok güzel baktı

ben talia ya baktırdım ağustos ayında dediğini de yaşadım. alex in kişilik analizi iyiydi vadesine var daha ama alex de şöle bsy oldu kişiyi doğru analiz etti ama bana sen yakın davran ilgilen dedi aksine ben öyle davrandığım da karsı tarafa geriye çekiliyo. bana talia dahil baktırdğm onlarca kişi hep kendini geri çek diye özellikle belirtti. o yüzden alex te pek emin olamadım.
onun harici buğra fulya nas didar evren çok güzel baktı

Ayy umarım bana da çıkar Talianın falı 🙏 Bana üçü de doğru orantılı yorumlar yaptılar. Hepsi de gerçekten ilgili ve kibarlardı. Alex’in falı henüz çıkmamasına rağmen bana tavrı çok iyi geldi. Ama yine de her dediklerini yapmamak gerek. Sonuçta bizim ilişki dinamiğimizi bizden daha fazla bilemezler 🙂

Ayy umarım bana da çıkar Talianın falı 🙏 Bana üçü de doğru orantılı yorumlar yaptılar. Hepsi de gerçekten ilgili ve kibarlardı. Alex’in falı henüz çıkmamasına rağmen bana tavrı çok iyi geldi. Ama yine de her dediklerini yapmamak gerek. Sonuçta bizim ilişki dinamiğimizi bizden daha fazla bilemezler 🙂
zaten bi tek alex bana öyle dedi. dediğin gibi kişinin özellikleri doğrudur ama ilişkide bazen öyle olmuyo erkekler değişiyo:)
talia kısa vade veriyo o ana bakıyo oda çıkmıştı umarım sana da çıkar:)

Gönderdim yesil çingeneye kaç saatte bakar. Kötü kartlar seçmişim. sağol Polymnia Polymnia

Kaçıncı sırada olduğunuz yazar falda. Genelde ben gönderdiğimde 2. Veya 3. oldum hepsine de aynı gün yorum yaptı. Sadece o kartlara bağlı kalmıyor merak etme, kendisinde his var kartlar bahane bence :) İnşallah güzel yorumlar alırsın.

Gönderdim yesil çingeneye kaç saatte bakar. Kötü kartlar seçmişim. sağol Polymnia Polymnia
Eğer görü alabilirse bakıyor yeşilçingene, iade etmezse en geç 2 gün içinde bakıyor. Ben şu ana kadar 2 kere attım ona, en memnun kaldığım isimdi çünkü spesifik şeyler söylüyor, sana da bakar inşallah
Bir de Alex’i öneririm
Bu isimleri önerme nedenim duymak istediğim şeyleri söylemeleri değil bu arada tam tersi ikisinin falı da olumsuzdu sorduğum konu ile ilgili🤣🤣🤣 Ama umut tacirliği yapmazlar, olumsuzu da kırmadan söylerler. Başka da kimseden memnun kalmadım Talia dahil. Talianın falı başta olumsuzdu bitirirken ortada bırakmıştı hiç anlamamıştım🤷🏻‍♀️

aa ben bilmiyodum teşekkür ederim.
peki baktıran arkadaslar ilşki için en güzel hangisine bakıyo deneyimlerinize göre
Ben baktırdım abartıldığı kadar değil. Enerjisi tutarsa falan da yalan şeyler bunlar. Daha önce iki kere gönderdim enerjim tutmadı, bir şey göremedim dedi. Farklı bir hesaptan gönderdim ne hikmetse görü almış bakmış. Tamamen soru odaklı bakıyor, sorularınız kesin ve net olmazsa bakamıyor yani soru üzerinden yürüyor benim gözlemim böyle.

Kaçıncı sırada olduğunuz yazar falda. Genelde ben gönderdiğimde 2. Veya 3. oldum hepsine de aynı gün yorum yaptı. Sadece o kartlara bağlı kalmıyor merak etme, kendisinde his var kartlar bahane bence :) İnşallah güzel yorumlar alırsın.
Ben baktırdım abartıldığı kadar değil. Enerjisi tutarsa falan da yalan şeyler bunlar. Daha önce iki kere gönderdim enerjim tutmadı, bir şey göremedim dedi. Farklı bir hesaptan gönderdim ne hikmetse görü almış bakmış. Tamamen soru odaklı bakıyor, sorularınız kesin ve net olmazsa bakamıyor yani soru üzerinden yürüyor benim gözlemim böyle.
tamamen sürpriz yani:) bakalım bize ne olacak:)

Hoşgeldiniz. Benim en çok baktırma rekorlarım Binnaz’da Eyüp, Nil ve Ares, Fal Sepeti’nde Talia. Tellwe’de ise birkaç isme sadece 1’er kez baktırdım ve dedikleri az çok çıkanlar/doğru konuşanlar sadece Yeşilçingene ve Yulee oldu.
Yule ye cok istedim ama hic baktiramadim sanirim bir o kaldi icimde ukte 😂😂

Back