• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

arkadaslar burayı mesgul etmek istemiyorum ama daha once özel hayatımı yazdığım da olmuştu, size söyle bir sorum var ayrılsanız ve ayrıldığınız eski sevgilinizin biriyle konusmaya basladığını duyum alsanız ayrılalı daha 1 ay olmadı, bundan sonra sizde orada burada onu unutmak icin birileriyle konusmaya baslasanız ve eski sevgiliniz sizi böyle biriyle konusurken görüp size saydırsa sizin cok ucuz basit biri oldugunuzu ve hemen arandığınızı itham etse ama kendisi yaptığı seyi ve konustuğunu kesinlikle inkar etse ama sizden iğrendiğini söylese napardınız? Üzülürmüydünüz yoksa o yaparken iyi ben yapınca niye böyle sorun oldu diye mi düsünürdünüz?
2 falcının da falı cıktı bu arada, geysu ve cingene

Araya gireceğim, ama söz konusu kişi... nasıl desem... salatalıkça bir tavır sergilemiş ve şu anda görünen o ki, toplumsal ve kişisel görüşlerini gözden geçirmediği sürece ona herhangi bir biçimde laf anlatmak vs. mümkün görünmüyor. Top onda yani.

kendisi yaptı ama ben de yaptım diye ne basitliğim kaldı ne kaşarlığım cok afedersiniz, ama sen yapınca iyiydi dediğimde de inkar edip ben erkeğim dedi

Yukarıda özellikle ayırdığım kısım senin için yeterli bir done değil mi canım? Ben erkeğim🤣🤣🤣🤣 Bu kafa yapısının benim gözümde çöpten farkı yok. Onlara hak olan her şey bize de hak. Ben kaşarım ama o erkek öyle mi?
Sana kaşar ve basit diyen bir adam bence oturup bakanlığın kamu spotunu izlesin, kadına şiddet suçtur. Bu hakaretler de psikolojik şiddet.
Bunlar ışığında senin bu adamı çoktan engellemen gerekiyordu ama maalesef takıntı yapmışsın ve gel dese gidecek gibisin. Seni yargılamak da bana düşmez, duygularının esiri olmak ne demektir bilirim ama ben kurtulduysam herkes kurtulabilir emin ol, biraz daha güçlü ol ve yoluna bak artık derim ben

Karsilikli inatlasmalar sunlar bunlar yorum yapmak istemiyorum ama kendine hakaret etmesine neden musade ediyorsun ki o kadar agir kelimeler sunu yap bunu yap demek tabiki haddim degil sadece hakaret etmesine musade etmemeni tavsiye ederim. Birde sormak istedigim sadece falcilarin sozleriylemi baskadiyla birlikte diyorsun yoksa ogrendin mi
falcıların sözleriyle öğrendim ama bana söylenen sey henüz sadece beğeni var tanımak icin görüsmeye devam edicekler ama whatsappta sürekli online olması vs ben anlıyordum biriyle konustugunu ama 3 falcıda aynı kızın esgalini verdi, arkadas cevremizden de arkadaslarının bak bu iyi kız bunla iyi anlasırsın diye tanıstırdıklarını biliyorum

Yukarıda özellikle ayırdığım kısım senin için yeterli bir done değil mi canım? Ben erkeğim🤣🤣🤣🤣 Bu kafa yapısının benim gözümde çöpten farkı yok. Onlara hak olan her şey bize de hak. Ben kaşarım ama o erkek öyle mi?
Sana kaşar ve basit diyen bir adam bence oturup bakanlığın kamu spotunu izlesin, kadına şiddet suçtur. Bu hakaretler de psikolojik şiddet.
Bunlar ışığında senin bu adamı çoktan engellemen gerekiyordu ama maalesef takıntı yapmışsın ve gel dese gidecek gibisin. Seni yargılamak da bana düşmez, duygularının esiri olmak ne demektir bilirim ama ben kurtulduysam herkes kurtulabilir emin ol, biraz daha güçlü ol ve yoluna bak artık derim ben
canım beni gördüğü sitede benim üyeliğimi göemesi icin kendi hesabının da olması gerekiyor, bana ben değil bir arkadasım görmüş dedi ama kazık kadar adamlardan kimse aaa ben senin eski sevgilini surda gördüm diyip benim üyeliğimi göstermez. Ben erkeğim minvalinde konustu acık acık söylemedi ama benim hemen kostugumu arandığımı söyledi ben de falcılardan aldığım bilgilerle ona sen de biriyle konusuyorsun diye iddia edince hepsini de inkar etti ama ben hemen arandığım ucuz ve basit oldugum ithamlarıyla kaldım. Ne düsünüyorsunuz?

canım beni gördüğü sitede benim üyeliğimi göemesi icin kendi hesabının da olması gerekiyor, bana ben değil bir arkadasım görmüş dedi ama kazık kadar adamlardan kimse aaa ben senin eski sevgilini surda gördüm diyip benim üyeliğimi göstermez. Ben erkeğim minvalinde konustu acık acık söylemedi ama benim hemen kostugumu arandığımı söyledi ben de falcılardan aldığım bilgilerle ona sen de biriyle konusuyorsun diye iddia edince hepsini de inkar etti ama ben hemen arandığım ucuz ve basit oldugum ithamlarıyla kaldım. Ne düsünüyorsunuz?
Bu falcılar bildi derken sadece biriyle konuştuğunu söylemişler anladığım kadarıyla,kavgayı falan değil..Dışardan akıl vermek kolay,maalesef insanda duygular olunca uygulamak zorlaşıyor doğruyu bilsede..Bence ona iyi bir ders olmuş ama senin elinde falcı lafının ötesinde somut bir delil olmaması kötü,direkt üste çıkabilmiş.Yani aslında bu kafa yapısında bir erkekten bence uzak durmak gerek..Ne demek ben erkeğim,sana dönecektim,yok sen kaşarsın vs..Bir kere saygısız,ikincisi ağzı bozuk ve kaba,üçüncüsü geri kafalı,dördüncüsü canı isterse herseyi yapıp edip senin kenarda oturmanı bekliyor.Karısını eve kapatıp,aldatmayı kendine hak gören ve yeri gelincede şiddete başvuran adamların gençlik başlangıç çıkış noktası anlaşılan bu çocuk..Mutlu olmak istiyorsan uzak dur,engelle bir daha da yuzune bakma derim,kendine kimseyi böyle davrandırtma..

Belki de kimseyle görüşmüyordur sanki falcılar her şeyi biliyor 😊 Belki de kıskandı belki yas tutacağını düşündü ardından. Ama sen hayatına birini alma kafasına geldiysen kimseyi ilgilendirmez. Önüne bak derim ben barışsan bile ısıtıp ısıtıp koyar önüne . Sadece tavsiye karar senin.

Belki de kimseyle görüşmüyordur sanki falcılar her şeyi biliyor 😊 Belki de kıskandı belki yas tutacağını düşündü ardından. Ama sen hayatına birini alma kafasına geldiysen kimseyi ilgilendirmez. Önüne bak derim ben barışsan bile ısıtıp ısıtıp koyar önüne . Sadece tavsiye karar senin.
biliyorlar valla cunku 3 falcının birden aynı seyi söylemesi ve aynı kızı tarif etmesi normal değil eşgal olarak ki ben yesilcingenenin 1 sene icinde söylediği ve yazdığı her şeyi tecrübe etmiş biriyim. Kimseyi alma kafasına gelmedim aslında kafa dagıtmaktı amacım ama beni gördüğüne göre o da oraya üye olmuş, aslında aynı seyi yapmısız ama basit olan ben oldum. Erkektir yapar kafasında biri cünkü

İyi bayramlar herkese. Ben de merak edip Medyum Namaste’ye baktırdım yeni (Tarot). Falın ilk başını beğenmesem de, sonrasında birkaç nokta atışı oldu, bahsetmediğim konularda. Gerçi birebir kartlar üzerinden gidiyor ama doğru yorumladı. Kısa vade verdi. Çıkarsa yazarım.

talianın falını bir daha dinledim, yalnız baya baya benim hiç bahsetmediğim seyleri bilmiş, ben cok basarılı buldum, tekrar baktırıcaktım kaçırdım, siz katina mı atıyorsunuz sadece?

talianın falını bir daha dinledim, yalnız baya baya benim hiç bahsetmediğim seyleri bilmiş, ben cok basarılı buldum, tekrar baktırıcaktım kaçırdım, siz katina mı atıyorsunuz sadece?
Ne oldu canım?Derdin geçti galiba?? Burda bu kadar insan elini yorup sana yorum yazdık..bir teşekkür bile etmekten yoksunsun..

Back