Fal Sepeti Deneyimleri

Ne oldu canım?Derdin geçti galiba?? Burda bu kadar insan elini yorup sana yorum yazdık..bir teşekkür bile etmekten yoksunsun..
özür dilerim arkadaslar anca kendime gelebildim, haklısınız dert ortağım oldunuz. Bugun daha iyiyim, manipüle edilmeye calıstığımı ve hic bir kadının ne olursa olsun bu sözleri haketmediğini düsünüyorum, erkektir yapar ama kadın dizini kırar beni bekler mantığında olan birinin zaten zihniyeti bozuk ona kendinizi anlatamazsınız. Muhtemelen kendisi bir bakınacaktı aradığını bulamayınca bana geri dönmeye kalkacaktı, kürkcü dükkanı hesabı. Benim ondan önce davrandığımı görünce yediremedi.
Çok tesekkür ederim söylediklerinize.

Bende baktırmayı düşünüyordum, kısa vade dediğiniz süre ne kadar?

Ben begenmemistim onu tutarli pek birsey yoktu

Ben de kararsızım aslına bakarsan. Hala puanlama yapmadım o yüzden. Dediğim gibi, falın başında nerdeyse kaydın devamını dinlemeden silecektim, ama daha sonra kartlarda yakaladığı şeyler doğruydu. Yani öngörüleri çıkarsa hem şaşırırım hem şaşırmam, öyle değişik bir bakımdı :))

Hanımlar Binnaz indirimdeysen kredi almıştım var mı Öner’iniz ?

Artık pek yok ama illa isim verecek olursam:

- Geçmiş/an ve yakın gelecek: Ares
- Ne çıkarsa bahtıma falları için: Nil
- Düzgün analiz: Engin, Eyüp, Elfin, Arnisa
- Sadece ilk falda direkt benimle ilgili kısa/orta vadeli öngörüsü tutanlar: Eyüp, Zümra, biraz Mert
- Direkt benim yaşamadığım/başkalarıyla ilgili olaylarda kısa/orta vade tutturanlar: Nil, Biray, Zişan, Arnisa

- Ne çıkarsa bahtıma falları için: Nil
Bu kismi cok sevdim ve cok dogru sozcuklerle aciklamissin, Nil yorumlarina cuk oturmus
Falci analizlerini de yine bildigim isimler icin cok guzel ozetlemissin. Ares ve Elfin icin aynen katiliyorum.
Ellerine saglik...

Kızlar selam ben de fal baktırmak istiyorum konuyu görünce merak edip inceledim..1-2 aydır bu sitedeyim bende epey baktırmışımdır orada fal..Ama tabi denemediklerim var bir de yenilerde geliyor sürekli siz en çok hangisine fal gönderiyorsunuz..bu arada yorumcular hakkında epey yorum varmış iyi oldu incelediğim

FAL SEPETI VE YAGMUR REZALETI!!!Fal sepetinde bugraya attım fal berbattı,5 dk idi ve hiç dogru duzgun birseyde yoktu soylediklerinde,iade istedim.Yuzde elli hediye kuponu verdiler,zeusa atayım dedim kupon calismadi.Durduk yere cebimden para çıktı Sonra kuponu yenilediler,Yagmura atayım dedim.Isim cisim herseyi yazdım,evlimiyim bekarmiyim vs.Gitmiş saçma sapan başkasına bakar gibi bir fal bakmış,evliymişim güya ben,saçma saçma ne anlamsız şeyler anlatamam..Siteye yazdım beni başka danışanıyla karıştırmışmış,nasıl oluyorsa,yüz defa benim ve sevgilimin adını söylemişti falda halbuki.Site yine hediye kupon verdi,yeniden bakacakmış,ücret iadesi yapmıyorlar.Istemiyorum bakmasını güvenmiyorum dedim yok illa yeniden baktı ve iadeyi yapmadılar.Az önce dinledim,bir defa haziranda atmıştım fal,onun tam tersini söylemiş,kendiyle çelişmiş berbat yani..Fal sepetinede yazıklar olsun böyle bir olaya göz yumup yuzde elli kuponla geçiştirdi..Işim yok boyuna cebimden para harcayacagim..

Valla fal sepetine şükret yine çok ilgililer. Telwe ve binnaz abla leş gibi

Bu saydıklarınızdan ares ve nile baktırmışlığım var ares bende çıkmadı, Nilin bildiği şeyler evet oldu. Çoğu da galiba sadece katina bakıyor bana iş için bakacak birisi lazım. Resmen kendi kendimin gazına gelip kredi aldım Neyse ki çok almamışım

kızlar bilen vardır diye soruyorm binnaz da kredim var yeşil çingeneye hiç baktırmadım deniyim diyorum ama 10-15 gündür
bir kere bile online göremedim kaç gibi giriyor bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…