- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #4.501
Hmm hic ugrasmaya gerek yok o zamanOrada sadece Ilkay var iyi olarak bildigim ama o da bakmıyor sanırım,27 kişi gördüm sırasında
özür dilerim arkadaslar anca kendime gelebildim, haklısınız dert ortağım oldunuz. Bugun daha iyiyim, manipüle edilmeye calıstığımı ve hic bir kadının ne olursa olsun bu sözleri haketmediğini düsünüyorum, erkektir yapar ama kadın dizini kırar beni bekler mantığında olan birinin zaten zihniyeti bozuk ona kendinizi anlatamazsınız. Muhtemelen kendisi bir bakınacaktı aradığını bulamayınca bana geri dönmeye kalkacaktı, kürkcü dükkanı hesabı. Benim ondan önce davrandığımı görünce yediremedi.Ne oldu canım?Derdin geçti galiba?? Burda bu kadar insan elini yorup sana yorum yazdık..bir teşekkür bile etmekten yoksunsun..
Bende baktırmayı düşünüyordum, kısa vade dediğiniz süre ne kadar?İyi bayramlar herkese. Ben de merak edip Medyum Namaste’ye baktırdım yeni (Tarot). Falın ilk başını beğenmesem de, sonrasında birkaç nokta atışı oldu, bahsetmediğim konularda. Gerçi birebir kartlar üzerinden gidiyor ama doğru yorumladı. Kısa vade verdi. Çıkarsa yazarım.
Bende baktırmayı düşünüyordum, kısa vade dediğiniz süre ne kadar?
Ben begenmemistim onu tutarli pek birsey yoktu3-4 hafta dedi.
Ben begenmemistim onu tutarli pek birsey yoktu
Hanımlar Binnaz indirimdeysen kredi almıştım var mı Öner’iniz ?
Bu kismi cok sevdim ve cok dogru sozcuklerle aciklamissin, Nil yorumlarina cuk oturmus- Ne çıkarsa bahtıma falları için: Nil
Anette mi Zeus mu sizce Kasım ayı hakkımı kimde kullanmalıyım özellikle anlık olarak daha isabetli dediğiniz hangisi
Teşekkür ederim cevabınız için:)Bende Anette an için pek detay vermemiş, geçmiş ve analizde oldukça iyiydi. Vade olarak tutturdu. Zeus'a baktırmadım ona bir şey diyemiyorum.
FAL SEPETI VE YAGMUR REZALETI!!!Fal sepetinde bugraya attım fal berbattı,5 dk idi ve hiç dogru duzgun birseyde yoktu soylediklerinde,iade istedim.Yuzde elli hediye kuponu verdiler,zeusa atayım dedim kupon calismadi.Durduk yere cebimden para çıktıSonra kuponu yenilediler,Yagmura atayım dedim.Isim cisim herseyi yazdım,evlimiyim bekarmiyim vs.Gitmiş saçma sapan başkasına bakar gibi bir fal bakmış,evliymişim güya ben,saçma saçma ne anlamsız şeyler anlatamam..Siteye yazdım beni başka danışanıyla karıştırmışmış,nasıl oluyorsa,yüz defa benim ve sevgilimin adını söylemişti falda halbuki.Site yine hediye kupon verdi,yeniden bakacakmış,ücret iadesi yapmıyorlar.Istemiyorum bakmasını güvenmiyorum dedim yok illa yeniden baktı ve iadeyi yapmadılar.Az önce dinledim,bir defa haziranda atmıştım fal,onun tam tersini söylemiş,kendiyle çelişmiş berbat yani..Fal sepetinede yazıklar olsun böyle bir olaya göz yumup yuzde elli kuponla geçiştirdi..Işim yok boyuna cebimden para harcayacagim..
Binnazla ilgim kalmadı zaten..Tellwedede bir yesil cingene var,ondada yanlış fal atma vs asla olamazValla fal sepetine şükret yine çok ilgililer. Telwe ve binnaz abla leş gibi
Artık pek yok ama illa isim verecek olursam:
- Geçmiş/an ve yakın gelecek: Ares
- Ne çıkarsa bahtıma falları için: Nil
- Düzgün analiz: Engin, Eyüp, Elfin, Arnisa
- Sadece ilk falda direkt benimle ilgili kısa/orta vadeli öngörüsü tutanlar: Eyüp, Zümra, biraz Mert
- Direkt benim yaşamadığım/başkalarıyla ilgili olaylarda kısa/orta vade tutturanlar: Nil, Biray, Zişan, Arnisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?