![Star :star: ⭐](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2b50.png)
24.10.2019 tarihinde baktırdığım fal;
Melisa Donukuk: Aslında şanslı birisi olduğumu fakat şansımı kullanamadığımı söyledi. İnsanlar beni bıcır bıcır, tatlı, sempatik, güzel, ilgi çekici ve iyi biri olarak görüyorlarmış ve çok seviyorlarmış. Kafamın çok karışık olduğunu ve şu anda umutsuz olduğumu bildi. Sorduğum kişinin benden hoşlandığını, bana karşı zaafı olduğunu fakat emin olamadığını, kararsız olduğunu söyledi. Sevgili olmamanıza rağmen aranızda farklı ve güzel bir bağ çıkmış dedi. Hatta sorduğum kişi de bu duruma anlam veremiyormuş. Baktırdığım fal kahve falıydı fakat tarot falına da bakarak kartlara soru sorduğunda sevgili olabileceğimizi görmüş. Bu kişiyle sevgili olma durumumuz kalıcı olacakmış ve hayatımdaki mutlu gelişmeler 8 ya da 9 vade içerisinde yaşanacakmış. Bu kişiden önümüzdeki haftalarda iletişim veya mesaj gelecekmiş diye fal yorumunu dinlerken şok edici bir şekilde beklenen mesaj beklenen kişiden geldi. Bu mesajdan sonra bir de görüşme olacakmış. Bu kişinin benden çok hoşlandığını, bana çok değer verdiğini, hislerimizin karşılıklı olduğunu fakat bana karşı bilinçli bir şekilde mesafeli davrandığını söyledi. İşimle alakalı olarak bütün motivasyonumu topladığımda işlerin yolunda gideceğini söyledi. Son olarak bu belirsizlik durumunun beni fazlasıyla yorduğunu söyledi ve bütün tespitleri doğruydu. Hem kişilik analizi olarak hem de anlık olarak her konuyu doğru bir şekilde yorumladığını düşünüyorum. Bundan sonra güvenebileceğim bir falcı bulduğuma inanıyorum.