Fal Sepeti Deneyimleri

Anlık olarak beni yanıltsa da Nakta aslında şuanki durumu bilmiş. Temmuzda son adımı olabilir sonra Ağustosta başka kadına gidecek eğer değerlendiremezsen demişti. Aynen böyle oldu Temmuzda son kez görüştük Ağustosta başkasıyla olduğunu öğrendim. Ama dediğim gibi anda yanıldığı için kızmıştım ama gelecek çıkmış..

Yani nadir yorum yaparim burada uzerine ciddi dusundugum falciyi yaziyorum.cunku buradaki birinin umitlenmesini ve hayal kirikligini tahmin edebilirim.
Fal isi degisik biraz bir suru etkileyen faktor var falcilara gore.
Naktaya 1 senenin ustunde baktiririm arada bir yorum aldigimdan asil konularla ilgili seyleri genelde bildi oyuzden devam ettim zaten.
Tatmin ve beklenti meselesi belki de,herkes begenmiyor olabilir.
Alex ve yesil de iyi bana gore ama net sordugum bir soruda alex ve yesil esnek cvb verirken nakta net olacagini ve olma seklini anlatti.hosuma gitmisti bu.
He genel olarak keske hic birine baktirmasam :)

Yeşilcingene bana bakmadı gitti ya Alex i de beğenirim ama onun da dediği asıl konu çıkmadı aylardır. Ben Alex e yeni biriyle tanışırsam baktırırım karakteri konusunda akıl almak için çünkü yorumlarına güvenirim.

Evet bakmiyorsa bakmiyor cingene.baska hesaplardan gondersen de bakmiyor,ilginc.
Alex dedigim gibi 1 ay once yasadigim cok onemli bir olayi bilemedi ama dedikleri dolayli olarak da ayni kapiya cikiyordu.
Haklisin kisi analizleri her zaman dogru cikiyor.bu konuda herkes hem fikir herhalde.
Zaten dikkatimi cekti kisilik konusunda asiri emin konusuyor diger konularda soyleyecegini soyleyip yine de belli olmaz diyor.
Nereden tutarsan tut fal isi boyle iste...

Ya çok çok spesifik bir konu olmadığı sürece tutan fallar da tesadüfen tutuyor bence :)

Mısırlı talia yı bekliyorum bir türlü online olmadı. Okuyorsan talia bekleniyorsun.
Bende bekliyorum
Mısırlı neden bukadar az giriyor acaba, girince herkes fal gönderiyor aslında. İyi anını mı bekliyor ? normalde canı fal bakmak mı istemiyor nedir acaba olayı

2 yıldır baktırıyorum onlarca kişiye spesifik detay vererek anı bilen tek çingene oldu. Olumlu bir fal da değildi ama benim için umut tacirliği yapmasından iyidir. Alex de anı bildi ama genelde karakter analizi ile dolduruyor falı. Ben daha çok yaşanmış bir olayı bilen, harf&isim söyleyen, kişiyi tasvir edebilen fallardan etkileniyorum, şöyle üzülmüşsün, böyle sıkılmışsın, bu adam şöyle biriymiş vs falları bana geyik geliyor.

Çingeneye atarken olumlu olumsuz herşeyi duymaya hazırım diye not düş istersen canım. Ama enerji alamadığından bakmıyorsa onu bilemem.

Ya iki farklı hesaptan attım sırf onun için kredi yüklediğimi söyledim ama yinede bakmadı. Şunu merak ediyorum acaba genel fal bakmıyor mu?

Evet,katılıyorum düşüncelerinize.Üzülen ,sıkılan insan fal atar.Kesinlikle verilen bilgilerin ışığında söylüyorlar.Yaşa bakıyor,duruma bakıyor ,sen cok badireler atlatmışsın ,güclü kadinsin vs. Bana da geyik geliyor bunlar.Elle tutulur somut cikan da oldu falsepeti sitesinde ama artik tesadüf müdür bilemiyorum yorumlarda da dendigi üzere.Bana en cok Buğra nin kahve fallarinin cikmisligi vardir.Cikmayanlar da oldu dediklerinde tabii.Hani olumlulari ele alirsam Alex in anlik durum ve karakter analizleri ,bugra nin kahve fallari,zeus un kimsenin bilemedigi yönleri bilmesi hep aklimda kalanlar.3 ayı aşkındır atmadim.Site cok ilgili ve güvenilir bir yer.Böyle olmasi da fal atimlarinin sayisinin artmasini kolaylastiriyor işin ilginci.Cok abartmamak lazim. Bi aralar oraya verdigim paraya cok aciyorum simdi.Bir dönem bu heralde .Sonsuza kadar gitmiyor yani :)

Bana kesin konusmustu alex

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…