- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #4.301
Falcı Nezo'ya fal baktıran var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlık olarak beni yanıltsa da Nakta aslında şuanki durumu bilmiş. Temmuzda son adımı olabilir sonra Ağustosta başka kadına gidecek eğer değerlendiremezsen demişti. Aynen böyle oldu Temmuzda son kez görüştük Ağustosta başkasıyla olduğunu öğrendim. Ama dediğim gibi anda yanıldığı için kızmıştım ama gelecek çıkmış..Merhaba kizlar.
1 ay once cok muhim bir sey yasadigimi ve falcilarin bunu bilemedigini yazmistim.
O an medyum cetin ve oya boran en gercegi soylemisti.
Alex nakta yesilcingene de yaklasmisti...
Oya boranin tesadufen tuttugunu dusundum cunku sonraki fali asiri cikmadi:)
Neyse bu surecte isle ilgili de muhim bir konum vardi,bazilari evet bazilari hayir diyerek yuzde 50 sanslarini kullandilar diyelim.
En mantikli cevabi nakta vermis.
ilk basta sevsem de,talia banu elifsu gibi cok fal atilan kisiler de bu onemli iki konumu digru goremediler.
1 aydir fal baktirmiyorum,gerek gormuyorum cunku ilk bahsettigim konunun bilinmemesi cok onemliydi benim icin.ve bosu bosuna oldgunu zaten bilsem de dank etti.
Ve bazi konular cat pat bilindiginde de bildi diyoruz ya aslinda tesaduf tutuyor belki de.
Vel hasili su an hayatimda duygusal bir konu olsa asla fal atmam demiyorum ama bunu nakta,alex,yesilcingeneyle sinirlarim.
Bu girdap isinden olabildigince cikin derim..en azindan her adini duydugunuza baktirmayin.
sunu da anladim; aslinda bize diyorlar ama o an cikamiyoruz o ruh halinden.
fali birakip kendi hayatimiza dondugumzde daha pozitif oluyoruz,olaylarda,karsilastiklarimizda daha iyi oluyor....
sık fal baktirdigimzda aksam eve kapanip negatif bir halde telvelerde haber bekliyoruz,cakra midir nedir cidden kapaniyor:)
Çok kötüFalcı Nezo'ya fal baktıran var mı?
Yani nadir yorum yaparim burada uzerine ciddi dusundugum falciyi yaziyorum.cunku buradaki birinin umitlenmesini ve hayal kirikligini tahmin edebilirim.Anlık olarak beni yanıltsa da Nakta aslında şuanki durumu bilmiş. Temmuzda son adımı olabilir sonra Ağustosta başka kadına gidecek eğer değerlendiremezsen demişti. Aynen böyle oldu Temmuzda son kez görüştük Ağustosta başkasıyla olduğunu öğrendim. Ama dediğim gibi anda yanıldığı için kızmıştım ama gelecek çıkmış..
Yeşilcingene bana bakmadı gitti yaYani nadir yorum yaparim burada uzerine ciddi dusundugum falciyi yaziyorum.cunku buradaki birinin umitlenmesini ve hayal kirikligini tahmin edebilirim.
Fal isi degisik biraz bir suru etkileyen faktor var falcilara gore.
Naktaya 1 senenin ustunde baktiririm arada bir yorum aldigimdan asil konularla ilgili seyleri genelde bildi oyuzden devam ettim zaten.
Tatmin ve beklenti meselesi belki de,herkes begenmiyor olabilir.
Alex ve yesil de iyi bana gore ama net sordugum bir soruda alex ve yesil esnek cvb verirken nakta net olacagini ve olma seklini anlatti.hosuma gitmisti bu.
He genel olarak keske hic birine baktirmasam:)
Evet bakmiyorsa bakmiyor cingene.baska hesaplardan gondersen de bakmiyor,ilginc.Yeşilcingene bana bakmadı gitti yaAlex i de beğenirim ama onun da dediği asıl konu çıkmadı aylardır. Ben Alex e yeni biriyle tanışırsam baktırırım karakteri konusunda akıl almak için çünkü yorumlarına güvenirim.
İlk sayfada yazmıştım detaylı. Şu an evli ve çocuklu olmadığıma göre falları çıkmadı.siz ayışığının fallarını beğenmişmiydiniz
Ya çok çok spesifik bir konu olmadığı sürece tutan fallar da tesadüfen tutuyor bence :)Evet bakmiyorsa bakmiyor cingene.baska hesaplardan gondersen de bakmiyor,ilginc.
Alex dedigim gibi 1 ay once yasadigim cok onemli bir olayi bilemedi ama dedikleri dolayli olarak da ayni kapiya cikiyordu.
Haklisin kisi analizleri her zaman dogru cikiyor.bu konuda herkes hem fikir herhalde.
Zaten dikkatimi cekti kisilik konusunda asiri emin konusuyor diger konularda soyleyecegini soyleyip yine de belli olmaz diyor.
Nereden tutarsan tut fal isi boyle iste...![]()
Bende bekliyorumMısırlı talia yı bekliyorum bir türlü online olmadı. Okuyorsan talia bekleniyorsun.
Yeşilcingene bana bakmadı gitti yaAlex i de beğenirim ama onun da dediği asıl konu çıkmadı aylardır. Ben Alex e yeni biriyle tanışırsam baktırırım karakteri konusunda akıl almak için çünkü yorumlarına güvenirim.
Ya iki farklı hesaptan attım sırf onun için kredi yüklediğimi söyledim ama yinede bakmadı. Şunu merak ediyorum acaba genel fal bakmıyor mu?2 yıldır baktırıyorum onlarca kişiye spesifik detay vererek anı bilen tek çingene oldu. Olumlu bir fal da değildi ama benim için umut tacirliği yapmasından iyidir. Alex de anı bildi ama genelde karakter analizi ile dolduruyor falı. Ben daha çok yaşanmış bir olayı bilen, harf&isim söyleyen, kişiyi tasvir edebilen fallardan etkileniyorum, şöyle üzülmüşsün, böyle sıkılmışsın, bu adam şöyle biriymiş vs falları bana geyik geliyor.
Çingeneye atarken olumlu olumsuz herşeyi duymaya hazırım diye not düş istersen canım. Ama enerji alamadığından bakmıyorsa onu bilemem.
Ben de sadece 2 kere attım, 4 ay arayla. İkisi de kahveydi ve soru sormuştum. Ama olumlu olumsuz bir şey göremedim diye reddettikleri oluyor sanırımYa iki farklı hesaptan attım sırf onun için kredi yüklediğimi söyledim ama yinede bakmadı. Şunu merak ediyorum acaba genel fal bakmıyor mu?
Evet,katılıyorum düşüncelerinize.Üzülen ,sıkılan insan fal atar.Kesinlikle verilen bilgilerin ışığında söylüyorlar.Yaşa bakıyor,duruma bakıyor ,sen cok badireler atlatmışsın ,güclü kadinsin vs. Bana da geyik geliyor bunlar.Elle tutulur somut cikan da oldu falsepeti sitesinde ama artik tesadüf müdür bilemiyorum yorumlarda da dendigi üzere.Bana en cok Buğra nin kahve fallarinin cikmisligi vardir.Cikmayanlar da oldu dediklerinde tabii.Hani olumlulari ele alirsam Alex in anlik durum ve karakter analizleri ,bugra nin kahve fallari,zeus un kimsenin bilemedigi yönleri bilmesi hep aklimda kalanlar.3 ayı aşkındır atmadim.Site cok ilgili ve güvenilir bir yer.Böyle olmasi da fal atimlarinin sayisinin artmasini kolaylastiriyor işin ilginci.Cok abartmamak lazim. Bi aralar oraya verdigim paraya cok aciyorum simdi.Bir dönem bu heralde .Sonsuza kadar gitmiyor yani :)2 yıldır baktırıyorum onlarca kişiye spesifik detay vererek anı bilen tek çingene oldu. Olumlu bir fal da değildi ama benim için umut tacirliği yapmasından iyidir. Alex de anı bildi ama genelde karakter analizi ile dolduruyor falı. Ben daha çok yaşanmış bir olayı bilen, harf&isim söyleyen, kişiyi tasvir edebilen fallardan etkileniyorum, şöyle üzülmüşsün, böyle sıkılmışsın, bu adam şöyle biriymiş vs falları bana geyik geliyor.
Çingeneye atarken olumlu olumsuz herşeyi duymaya hazırım diye not düş istersen canım. Ama enerji alamadığından bakmıyorsa onu bilemem.
Bana kesin konusmustu alexEvet bakmiyorsa bakmiyor cingene.baska hesaplardan gondersen de bakmiyor,ilginc.
Alex dedigim gibi 1 ay once yasadigim cok onemli bir olayi bilemedi ama dedikleri dolayli olarak da ayni kapiya cikiyordu.
Haklisin kisi analizleri her zaman dogru cikiyor.bu konuda herkes hem fikir herhalde.
Zaten dikkatimi cekti kisilik konusunda asiri emin konusuyor diger konularda soyleyecegini soyleyip yine de belli olmaz diyor.
Nereden tutarsan tut fal isi boyle iste...![]()
Bende görmüştüm youtubede ritüel falan yapıyordu. Siz denediniz mi bayağı iddialı birisi çünkü ? Fiyatıda yüksekVedma Rana. Kesinlikle yarım saat telefonda bakıyor. 150tl. .onlıne olanlar boş