• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

İstanbul’da fal topiğinde Gülistan diye bir falcıdan söz ediliyor, ücreti 500 lira.
:skandal:
Yazık cidden yaaa..Yüzyüze bakacaksa,cidden çok iyi falcı olduğunu biliyorsam max. 200 verirdim sanırım.
Dışardan ses kayıtlı,soru falan soramayacağın bakıma kusura bakmasınlarda 50 den fazla verilmez bence..

İstanbul’da fal topiğinde Gülistan diye bir falcıdan söz ediliyor, ücreti 500 lira.
Ama onlarada birsey diyemiyorum...Yolunacak kaz bulmuslar,yoluyorlar işte..ITU,Bogaziçi okumuşum, yabancı dilim var,yaptığım işe kafa patlatıyorum saatlik aldığım ücret 60 tl.Pardonda yani sen kimsin,nesin,ne katacaksın hayatımada,1 saatine 500 tl vereyim??Kendilerini bulunmaz Bursa kumaşı sanıyorlar...

:skandal:
Yazık cidden yaaa..Yüzyüze bakacaksa,cidden çok iyi falcı olduğunu biliyorsam max. 200 verirdim sanırım.
Dışardan ses kayıtlı,soru falan soramayacağın bakıma kusura bakmasınlarda 50 den fazla verilmez bence..
Eskiden kafede bakıyormuş, şu an sadece telefonda bakıyor.

Ben de görmüştüm o kadından bi korkmuştum büyü falan da yapar o hahaha
Evet görüşüyorum kendisi ile kardeşimde görüştü. Aldığı parayı Sonuna kadar hakkediyor. Yarım saat görüştük telefonda. Ayrıca Binnaz dakiler de 100 TL iyi falcılar ama soru hakkın bile yok. Hemde hepsi fos. Binnaz da çok yorum aldım. Fal sepeti dede. Ama onlar falcı değil bence. Hep tavsiye para tuzağı. Birde Anna vedunya var. Onunlada özelden çok görüştüm. Çok çok iyidir. Ama 1 soru 1 açılım şeklinde onun çalışma şekli. Ha birde şu var gaybı Allahtan başka kimse bilemez. Tarot uyarıcı olduğu için yol gösterdiği için seviyorum.

Evet görüşüyorum kendisi ile kardeşimde görüştü. Aldığı parayı Sonuna kadar hakkediyor. Yarım saat görüştük telefonda. Ayrıca Binnaz dakiler de 100 TL iyi falcılar ama soru hakkın bile yok. Hemde hepsi fos. Binnaz da çok yorum aldım. Fal sepeti dede. Ama onlar falcı değil bence. Hep tavsiye para tuzağı. Birde Anna vedunya var. Onunlada özelden çok görüştüm. Çok çok iyidir. Ama 1 soru 1 açılım şeklinde onun çalışma şekli. Ha birde şu var gaybı Allahtan başka kimse bilemez. Tarot uyarıcı olduğu için yol gösterdiği için seviyorum.
Anna vedunya kim nerdenn bakıyor ve ne kadar

Bende niyetlenmistim baktirmaya kartlari sectim sorumu yazdim gondermek istedigimde yorumcu fal almiyor uyarisi geldi sans yada baktirmamam gerekiyordu

Evet, belki zamanı değilmiş, doğru söylüyorsun. Ben de çok uzun zamandır niyetlenmiştim ona, ama asla yakalayamıyordum. Geçen akşam şans eseri oldu.

6 kişi alıp kapattı evet. Zaten toplamda 10 dk falan online kalıyor :KK43:
Artık Talia’ya ihtiyacım kalmadı,ister girsin ister girmesin...:dondurma::dondurma:
Ondan daha iyi iki falcı keşfettim online da ve fiyatları da daha uygun ve sesli bakıyorlar..
Sadece buradan bir kaç sevdiğim,yazıştığım kişiyle paylaşacağım,eskiden direkt ortaya yazardım ama artık burada haz etmediğim kişiler var,ortaya bilgi paylaşmayıp kendine saklayan,onlarla paylaşmak istemiyorum.

Artık Talia’ya ihtiyacım kalmadı,ister girsin ister girmesin...:dondurma::dondurma:
Ondan daha iyi iki falcı keşfettim online da ve fiyatları da daha uygun ve sesli bakıyorlar..
Sadece buradan bir kaç sevdiğim,yazıştığım kişiyle paylaşacağım,eskiden direkt ortaya yazardım ama artık burada haz etmediğim kişiler var,ortaya bilgi paylaşmayıp kendine saklayan,onlarla paylaşmak istemiyorum.
Fidelle Fidelle canımcım,falcıların bizi sevdigini düşündüğünümü sanıyorsun,çok nadir bir iki tanesini tenzih ederim,onların bende yeri ayrıdır,ama diğerlerinin gözünde sadece banknottan ibaretiz..Bu yüzden evet daha iyi falcı bulunca Talianın hiçbir değeri kalmaz benimde gözümde..Madem biz banknotuz..

Back