- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #4.261
Selaam, Nesibe son zamnalarda hiç giriyor mu , denk gelen varmı hiç ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftada 2 kere falan giriyor, aynı sistemdeSelaam, Nesibe son zamnalarda hiç giriyor mu , denk gelen varmı hiç ?
şu anda online olmuşSelaam, Nesibe son zamnalarda hiç giriyor mu , denk gelen varmı hiç ?
o normalde olumsuz konusuyor diye okumustum burda, umarım sana olumlu konusurSon zmnlarda yine fallara sardim malesef.
issizlik sureci beni mahvetti..
bugun Izmirli Katina’ya tarot gonderdim,
Yorum geldikten sonra buraya yazarim mutlaka.
Bana yıllar önce fal yerine sadece tavsiye vermişti. Hiç memnun kalmamıştım...Son zmnlarda yine fallara sardim malesef.
issizlik sureci beni mahvetti..
bugun Izmirli Katina’ya tarot gonderdim,
Yorum geldikten sonra buraya yazarim mutlaka.
Cook olumsuz konusmus, ama kartlara baktigimda genellikle olumsuz kartlarim da...o normalde olumsuz konusuyor diye okumustum burda, umarım sana olumlu konusur
Yani tarot kartlarinin anlamini bilen herkes bu yorumu yapabilirdi..Bana yıllar önce fal yerine sadece tavsiye vermişti. Hiç memnun kalmamıştım...
benim olumsuz falla bir sıkıntım yok, kartlar negatifse ve bakan öyle hissediyorsa direk duymak isterim ama bazıları dediğiniz gibi çok özensiz bakabiliyor işte ona sinirleniyorum.Yani tarot kartlarinin anlamini bilen herkes bu yorumu yapabilirdi..
1 puan vermeyi dusunuyorum
Evet , yani olumsuz olabilir cikan kartlar ya da hisleri olumsuzdur..benim olumsuz falla bir sıkıntım yok, kartlar negatifse ve bakan öyle hissediyorsa direk duymak isterim ama bazıları dediğiniz gibi çok özensiz bakabiliyor işte ona sinirleniyorum.
iyi bakana da kötü özensiz bakana da puan verip yorum yaparsak zaten uzun vadede iyi olmayanlar elenmiş oluyor
Rüyada ermiş dede benim odama gelmişti, sizce bunun anlamı ne olabilir
keşke anlatmasaydınız. böyle rüyalar anlatılmaz derler cnm. iyi rüyalardır :)
Anladım teşekkür ederim. Ama umarım bana çıkmaz çünkü erkek arkadaşımın başka kızlarla flörtleştiğini söylemişti:) Ben zaten şüpheci biriyim iyice canım sıkıldı. İnanmalı mıyım bilmiyorum o yüzden baktıranlardan akıl almak istedim![]()
Dedikleri çıktı mı bende baktırdım ama halen hiçbir gelişme yok. Oysa çok güzel bir faldı05.10.2019 tarihinde baktırdığım fal;
Asu Çiftçi: Kafamın karışık olduğunu, dönem dönem çok mutsuz, dönem dönem çok mutlu olduğumu ve bir süreçten geçtiğimi söyledi. Şu anki ruh hallerimi doğru analiz etti. Sorduğum kişinin sıkıntılı olduğunu söyledi. Bu kişiyle 4 gün ya da 4 hafta içinde arkadaşça görüşecekmişiz. Bu görüşmede çok mutlu olup kafamdaki sıkıntıları atacakmışım. Bu görüşmeden sonra 6 hafta ya da 6 ay içinde ciddiye yönelik bir ilişkimiz başlayacakmış, bu birlikteliğe ben bile inanamayacakmışım. Sabırlı olup karşındaki kişinin dertlerini dinlemelisin dedi, böyle olursa bu kişi benim yanımda rahat hissedecekmiş. Bu kişi beni arkadaşı olarak görmüyormuş ve benimle ilgili duyguları yükselişe geçmiş. 3 yıl içerisinde bu kişiyle evlilik görüyormuş. Son olarak net bir şekilde söylüyorum ki bu kişiyle hiçbir olumsuzluk görmüyorum dedi. 2 ay içerisinde isminde R veya K harfi olan bir kadından işle ilgili bir haber alacakmışım. Devlet kapısından bir haberim gelecekmiş.
Söylediklerine çıktı ya da çıkmadı diyebilmek için en az 4 haftaya ihtiyacım varDedikleri çıktı mı bende baktırdım ama halen hiçbir gelişme yok. Oysa çok güzel bir faldı![]()