Fal Sepeti Deneyimleri

Son zmnlarda yine fallara sardim malesef.
issizlik sureci beni mahvetti..
bugun Izmirli Katina’ya tarot gonderdim,
Yorum geldikten sonra buraya yazarim mutlaka.

07.10.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Samantha Grey: Sorduğum kişinin benimle ilgili geleceğe dönük planlarını görmüş fakat ailesiyle sorunları varmış. Benim hakkımda evlilik düşünüyormuş fakat geçmişte yaşadığı durumlardan dolayı üzgünmüş. Sevdiği zaman çok seven, fedakar birisi olurmuş. Bu kişinin bana karşı sevgisi varmış fakat sorunları ilişkimizin başlamasına engel oluyormuş. Bu kişinin ailesiyle olan dertleri çokmuş ve annesi oğlunu hiç kimseyle paylaşmak istemiyormuş. Ben kahve falı yollamıştım fakat benim için tarot kartı da seçtiğinde kısmetimde yakışıklı, koyu kumral saçları olan birisi çıkmış. İşle ilgili olarak bir teklif gözükmüş ve gideceğim işte koyu kumral saçları olan kişiyle tanışacakmışım. 2020 gelmeden yani en fazla 1,2 ay içinde işim olacakmış. Sorduğum kişi hakkında çok bilgi verdim ve o bilgilerle yorum yaptığını düşünüyorum.

o normalde olumsuz konusuyor diye okumustum burda, umarım sana olumlu konusur
Cook olumsuz konusmus, ama kartlara baktigimda genellikle olumsuz kartlarim da...
ben daha nokta atisli bir yorum bekliyordum, hep ayni sozleri evirip cevirip soylemis.
bir daha yorum almam diye dusunuyorum..

Yani tarot kartlarinin anlamini bilen herkes bu yorumu yapabilirdi..
1 puan vermeyi dusunuyorum
benim olumsuz falla bir sıkıntım yok, kartlar negatifse ve bakan öyle hissediyorsa direk duymak isterim ama bazıları dediğiniz gibi çok özensiz bakabiliyor işte ona sinirleniyorum.
iyi bakana da kötü özensiz bakana da puan verip yorum yaparsak zaten uzun vadede iyi olmayanlar elenmiş oluyor

Evet , yani olumsuz olabilir cikan kartlar ya da hisleri olumsuzdur..
Ama dediginiz gibi ozensizce, ya da sirf sure dolsun diye isteksiz bir ses tonuyla 2 dakika boyunca sordugum soruyu bulmaya calisip,sonra soruyu okuyup sallamasayon yorumlar yapiyorsa diyecek bir lafim yok.
Sikayet ettim ancak yorumcuyu hakli buldular.

08.10.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Özgür Can (2): Kendisine baktırdığım ikinci kahve falıydı ve ilkinden çok memnun kalmıştım. Detaylı olarak ilk falımı üstte okuyabilirsiniz. İkinci falıma gelecek olursak sorduğum kişiyle ilgili olarak bir hayli olumlu gelişmelerin yaşanacağını söyledi. İçin rahat olsun, sana çok değer veriyor ve hoşlanıyor fakat kendi sorunlarından dolayı sana pek hissettirememiş dedi. Tekrar yüz yüze görüşmemiz olacakmış ve samimi bir şekilde fala yansımışız. 2020 yılının ilk aylarından itibaren uzun soluklu bir ilişkiye başlayacakmışım fakat sorduğum kişiyle mi yoksa farklı birisiyle mi olacağı falda çıkmamış. Anlayışlı, işi iyi olan, kültürel olarak anlaşacağımız, kumral birisiymiş bu kişi. 2020’nin Şubat ayı hem maddi olarak hem aşk hayatı olarak hayatımın dönüm noktası olacakmış. Yakın çevremde isminin içinde T harfi olan beyaz tenli bir kişi ve isminin içinde M harfi olan buğday tenli bir kişi bana zaman kaybettiriyorlarmış. Bu kişilerin kadın ya da erkek olduğu falda çıkmamış fakat kendilerini hayatımdan çıkarmam gerekiyormuş. İş hayatımla ilgili olarak yetkili bir kadın ve bir erkek bana destek olacakmış. Yakın zamanda esmer tenli, orta boylu ve bana karşı çıkarcı olan bir kadını hayatımdan çıkaracakmışım. 1 aylık zaman diliminden sonra hem iş hem aşk hayatım yoğun olacakmış. Çevrene karşı seçici davranmalısın çünkü çok iyi niyetlisin ve fazlasıyla duygusalsın dedi. Son olarak falımda bana verilen bir hediye paketi çıkmış.

Son düzenleme:

Bu fal tuttu mu acaba 2018 de yazılmış mesaj

Dedikleri çıktı mı bende baktırdım ama halen hiçbir gelişme yok. Oysa çok güzel bir faldı

️ 09.10.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Burcu Karen: Hediye edilen bir faldı. Eski sevgilimin beni özlediğini, anılarımızın aklına geldiğini ve 2,5 hafta içinde geri döneceğini söyledi. Sorduğum kişiyle ilgili olarak ilişkiye başlarsak birbirimizin yaralarını saracakmışız çünkü bu kişinin de geçmişten gelen çöküntüleri varmış. Bu kişi ciddi problemlerinden ve sorunlarından dolayı ilişkiye başlayamıyormuş fakat beni çok önemsiyormuş. 2020'de söz ya da nişanlanma olasılığım çok yüksekmiş. Bu kişi renkli gözlü, kumral, saçlarının önü uzun, geniş omuzlu, hisleri çok kuvvetli, boyu benden biraz uzun, mesleğinde çok para kazanan ve arabası ya da araba galerisi olan birisiymiş. Bu kişiyle Haziran ya da Temmuz'da bir kız arkadaşım aracılığıyla tanışacakmışım. İlk çocuğum kız, ikinci çocuğum erkek olacakmış.

️09.10.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Duygu Aura: Sorduğum kişinin özgüven problemi varmış. Ben bir erkeğin fazlasıyla beğenebileceği bir profilmişim ve bu kişi beni oldukça beğeniyormuş. Bu kişi merhametli, duygusal ve su grubundan bir burca sahipmiş. Gerçekten de burcu su grubundan. Falımda 3 aylık bir süre içinde yüz yüze görüşeceğimizi ve görüşmelerimizin sıklaşacağını görmüş. Bu kişinin maddiyatla ilgili problemleri olduğunu söyledi, böyle bir problemi yok aksine durumu çok iyi. İlk çocuğum kız, ikinci çocuğum erkek olacakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…