• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

⭐ 23.07.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Liya Costanta : Sesi, konuşması çok tatlı bir falcı fakat söyledikleri hep ihtimaller üzerine kurulu. Esmer, uzun boylu, kirli sakallı olan birisiyle evlenecekmişim hatta 3 kez evlensem bile bu durum böyle olacakmış. Bu kişi olana kadar Batuhan ya da Kemal ismi olan birisiyle sevgili olacakmışım. Sorduğum kişiyle asla geleceğim olmayacakmış. Bakım gerekiyormuş daha detaylı bilgiler için, kahve falında detay çıkmıyormuş. Benim için Sarkaç falı bakmış ve ismi Kemal olan kişinin hep kusurlarını bulacakmışım, aslında bulmasam çok mutlu olurmuşum, durumu iyiymiş. İş hayatımda yükseliş olacakmış.

⭐ 26.07.2019 tarihinde baktırdığım fallar;

Neva Demir: Sorduğum kişiyle alakalı bir sorun görmediğini söyledi hatta geleceğe emin adımlarla ilerlemek istediğini söyledi. Görüşme olacağını bildi, bir görüşme daha olacak dedi henüz olmadı. Böyle böyle ilişki olacak dedi. Sana değer veriyor, senin hakkında olumlu düşünüyor ve senin olduğun zaman tam anlamıyla olmasını istiyor dedi. Bu çocukla başlayacaksınız dedi, beklemedeyim şu an. Bu ilişki hayırlı bir şekilde ilerleyecek dedi. Evlenirsin şimdilik diyemem çünkü anlaşmanıza bağlı olur bu ve gaybı Allah bilir dedi. Haddinden fazla zamanda iş beklemişsin hatta araya giren insanlar, seni ümitlendiren insanlar olmuş dedi, maalesef bu söyledikleri doğruydu. Sorduğum iş için ilk alımlarda o işe gireceksin dedi, şimdilik beklemedeyim.

Fulya Nas: Sorduğum kişinin problemli olduğunu yani dertli olduğunu söyledi. Bu kişiyle bayramdan hemen sonra görüşme olduğunu ama en geç Eylül'de olacağını söyledi, görüşme tarihimiz Eylül oldu. Görüşmelerimizin sıklaşacağını söyledi henüz böyle bir durum olmadı. İlişkimiz 20 Ekim'de başlayacakmış ve benden ailesine sevgi dolu bahsedecekmiş. Benimle iletişim kurmak sorduğum kişiye iyi geliyormuş. Ailesi beni kızları gibi sevecekmiş ve benimle iletişime geçmek isteyeceklermiş. 3 katlı, kurumsal, çok çalışanlı bir firmada 20 Ekim'de işe girecekmişim. Bu iş yerinde bir bey bana destek olacakmış. Sorduğum kişi benim hakkımda net olarak en ufak bir olumsuzluk hissetmiyormuş. 2022 yılında nişanlanıp 2023 yılında bana düşkün, işini oturtmuş, uyumlu olduğum bir kişiyle evlenecekmişim. 2025 yılında ilk kızım, sonra tekrar ikinci kızım olacakmış. Yıldızname haritamda mutlu bir evlilik varmış.

⭐ 27.07.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Özgür Can: Sorduğum kişinin beni beğendiğini ve benden etkilendiğini söyledi. Buluşma olacak dedi ve buluşma oldu. Hemen değil fakat belli bir süre sonra ilişkiniz başlayacak dedi. Maalesef bu kişiyle evlilik göremiyorum diye ekledi. Esmer, orta boylu ve tanıdığınız birisiyle evleneceksiniz dedi. Sonbaharın son dönemlerine doğru ilişkiniz başlayacak evleneceğiniz kişiyle dedi. Çevrenizde çıkarcı kadınlar var, kalbiniz çok temiz maalesef insanlara karşı seçici olun hatta özel hayatınızı anlatmayın diye ekledi. Geçmişteki üzüntülerimi, geçmişimdeki kişiyi yanlış tarif ederek bildi. Ev taşınması olabilir ve kafanızda gerçekleştirmek istediğiniz hayalleriniz var, bunlardan iki tanesini bu yıl gerçekleştirebilirsiniz diye ekledi. Karakterimi ve özelliklerimi doğru analiz etti. Nokta atışları oldu. 2 farklı erkekten haberleriniz geliyor birisi 15 gün içinde, diğeri 1,5 ay içinde dedi. Bu falı baktırdıktan 22 gün içinde birinden, 2 ay içinde de diğer erkekten haber aldım. Sorduğum kişi haricinde eski ilişkimi belirterek inatlaşma yüzünden tartışma olacağını bilmiş. Kendisi çok kibar, iyi ve odaklanarak fal bakan birisi. Belki tekrar fal baktırırım.

Detaylı bir şekilde baktırdığım bütün falları yazdım. Sizin son zamanda baktırıp memnun kaldığınız ya da kalmadığınız falcılar oldu mu? Birbirimize destek olalım...
Canımcım Çiğdem atlıyı da yorumlasan keşke..en çok onu merak ediyordum

⭐ 27.07.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Özgür Can: Sorduğum kişinin beni beğendiğini ve benden etkilendiğini söyledi. Buluşma olacak dedi ve buluşma oldu. Hemen değil fakat belli bir süre sonra ilişkiniz başlayacak dedi. Maalesef bu kişiyle evlilik göremiyorum diye ekledi. Esmer, orta boylu ve tanıdığınız birisiyle evleneceksiniz dedi. Sonbaharın son dönemlerine doğru ilişkiniz başlayacak evleneceğiniz kişiyle dedi. Çevrenizde çıkarcı kadınlar var, kalbiniz çok temiz maalesef insanlara karşı seçici olun hatta özel hayatınızı anlatmayın diye ekledi. Geçmişteki üzüntülerimi, geçmişimdeki kişiyi yanlış tarif ederek bildi. Ev taşınması olabilir ve kafanızda gerçekleştirmek istediğiniz hayalleriniz var, bunlardan iki tanesini bu yıl gerçekleştirebilirsiniz diye ekledi. Karakterimi ve özelliklerimi doğru analiz etti. Nokta atışları oldu. 2 farklı erkekten haberleriniz geliyor birisi 15 gün içinde, diğeri 1,5 ay içinde dedi. Bu falı baktırdıktan 22 gün içinde birinden, 2 ay içinde de diğer erkekten haber aldım. Sorduğum kişi haricinde eski ilişkimi belirterek inatlaşma yüzünden tartışma olacağını bilmiş. Kendisi çok kibar, iyi ve odaklanarak fal bakan birisi. Belki tekrar fal baktırırım.
Ozgur can in kahve falini bende begenmistim

ya kızlar bir de şeyi sorucam ben bugüne kadar alexe hiç baktırmadım merak ediyorum. ne zaman online oluyor bilen var mı

onları ben de duydum. herkes çok iyi diye yorumlara yapmış bi kere gitmek istedim kapalılardı baktıran giden oldu mu acaba
Baba Vanga Emre'ye ben gitmiştim, çok ilgili biri, kibar ve uzun bakıyor ama herkes gibi onun da dediği bana çıkmadı :KK70:
Önden telefon ile randevu alıp gidin mutlaka, çat diye gidince açık olsa bile sahibi kabul etmiyor sanırım

Baba Vanga Emre'ye ben gitmiştim, çok ilgili biri, kibar ve uzun bakıyor ama herkes gibi onun da dediği bana çıkmadı :KK70:
Önden telefon ile randevu alıp gidin mutlaka, çat diye gidince açık olsa bile sahibi kabul etmiyor sanırım
çıkmadı mı:( herkeste çok iyi diyodu. üzüldüm çıkmadıgına

Back