- 24 Ekim 2017
- 3.155
- 3.088
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #4.221
Canımcım Çiğdem atlıyı da yorumlasan keşke..en çok onu merak ediyordumDetaylı bir şekilde baktırdığım bütün falları yazdım. Sizin son zamanda baktırıp memnun kaldığınız ya da kalmadığınız falcılar oldu mu? Birbirimize destek olalım...
Ozgur can in kahve falini bende begenmistim27.07.2019 tarihinde baktırdığım fal;
Özgür Can: Sorduğum kişinin beni beğendiğini ve benden etkilendiğini söyledi. Buluşma olacak dedi ve buluşma oldu. Hemen değil fakat belli bir süre sonra ilişkiniz başlayacak dedi. Maalesef bu kişiyle evlilik göremiyorum diye ekledi. Esmer, orta boylu ve tanıdığınız birisiyle evleneceksiniz dedi. Sonbaharın son dönemlerine doğru ilişkiniz başlayacak evleneceğiniz kişiyle dedi. Çevrenizde çıkarcı kadınlar var, kalbiniz çok temiz maalesef insanlara karşı seçici olun hatta özel hayatınızı anlatmayın diye ekledi. Geçmişteki üzüntülerimi, geçmişimdeki kişiyi yanlış tarif ederek bildi. Ev taşınması olabilir ve kafanızda gerçekleştirmek istediğiniz hayalleriniz var, bunlardan iki tanesini bu yıl gerçekleştirebilirsiniz diye ekledi. Karakterimi ve özelliklerimi doğru analiz etti. Nokta atışları oldu. 2 farklı erkekten haberleriniz geliyor birisi 15 gün içinde, diğeri 1,5 ay içinde dedi. Bu falı baktırdıktan 22 gün içinde birinden, 2 ay içinde de diğer erkekten haber aldım. Sorduğum kişi haricinde eski ilişkimi belirterek inatlaşma yüzünden tartışma olacağını bilmiş. Kendisi çok kibar, iyi ve odaklanarak fal bakan birisi. Belki tekrar fal baktırırım.
İlk sayfaya bakabilirsin, yorumlamıştım.Canımcım Çiğdem atlıyı da yorumlasan keşke..en çok onu merak ediyordum
İstanbulda mısınızİlk sayfaya bakabilirsin, yorumlamıştım.
Emre Asmin Cafe’de olan mı?İstanbulda mısınız
Falcı emre varmış bahseder misin
Yok Cafe baba vanga daymışEmre Asmin Cafe’de olan mı?
Birde aynı yerde hazal hanım varmışEmre Asmin Cafe’de olan mı?
onları ben de duydum. herkes çok iyi diye yorumlara yapmış bi kere gitmek istedim kapalılardı baktıran giden oldu mu acabaBirde aynı yerde hazal hanım varmış
İlk defa duyuyorum.Yok Cafe baba vanga daymış
ben yazın bi ara delirmiştim bakıyodum internetten herkes nası yorumlar yapmış. tabi artık yorumlardan gaza gelmemeyi öğrendiğim için bir sürü siteden fln baktım herkes çok övüyo. gideyim dedm aradm kapalıydı sonra unutmuşum. şimdi gene aklıma düştüİlk defa duyuyorum.
Ben de onu bekliyorum.ya kızlar bir de şeyi sorucam ben bugüne kadar alexe hiç baktırmadım merak ediyorum. ne zaman online oluyor bilen var mı
dün akşamdan beri sürekli bakıyorum hiç girmedi. ilk defa baktırmak istedm ben de. umarım bugün girerBen de onu bekliyorum.
Baba Vanga Emre'ye ben gitmiştim, çok ilgili biri, kibar ve uzun bakıyor ama herkes gibi onun da dediği bana çıkmadıonları ben de duydum. herkes çok iyi diye yorumlara yapmış bi kere gitmek istedim kapalılardı baktıran giden oldu mu acaba
çıkmadı mıBaba Vanga Emre'ye ben gitmiştim, çok ilgili biri, kibar ve uzun bakıyor ama herkes gibi onun da dediği bana çıkmadı
Önden telefon ile randevu alıp gidin mutlaka, çat diye gidince açık olsa bile sahibi kabul etmiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?