- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #4.201
Memnun kaldınız mı pekiyesilcingeneye baktırdım 1 ay once ilişkimle ilgili ona o kadar baktırdım ki baska falcı istiyorum artık ya kızlar yok mu ya?
MEMnun kaldıklarınız kimler acabaKesinlikle ya vadeden çok durum analizleri önemli bnmiçin onuda yerinde yapan bana akıl veren gormediklerimi görüp dikkatli ol diyen 3 falcim var çok şükür gerisi boş benim için.
MEMnun kaldıklarınız kimler acaba
[/QUOTE
Firuze zülal ve tabiki utku inanç bu üç falcim gold tur ayda 1 yada 2 kere baktiriyorum
Hiç baktirmadimcingeneyle enerjiniz tutuyormu sizin
Talia bende yakın gelecek ve anda gerçekten iyi ama henuz soyledigi işle ilgili elişme olmadı. Bir de mesela bir tarih veriyor senin için çok onemli olacak diyor ve o tarihte gercekten gelisme yasıyorum, vadesiyle biliyor ama küçk bir gelişme oluyor mesela oyle soyledigi gibi çok çok onemli seyler olmuyor. Ama genel olarak memnun kalıyorum falından, bence hisleri kuvvetli.Biraz eski bir post ama Talia acaba hep 5 aylik mi veriyor kariyerde? Sana cikti mi bu konuda dedikleri 5 ay oldu mu bu sozettigin acilimdan bu yana?
eylül bitti, fal hevesi gitti resmen herkeste
umutlarımız da tükendi galiba kızlar?
Böyle böyle uzaklaşacağız bu sayfalardan, yerimize başkaları gelecekeylül bitti, fal hevesi gitti resmen herkeste
umutlarımız da tükendi galiba kızlar?
Açıkcası ben o vazgeçip baktırmayan gruptanım. Darısı başınızaBöyle böyle uzaklaşacağız bu sayfalardan, yerimize başkaları gelecekçünkü arada eskiden burada olanlar artık yok gibi yorumlar okuyordum. Muhtemelen fallar çıkmadıkça vazgeçip girmekten vazgeçtiler, sonra başka jenerasyon geldi sonra onlar gitti başkaları geldi vs. Şu an bizler varız zaten aşağı yukarı aynı isimler yazışıyoruz, falların çıkmadığını görünce biz de yerimizi başkasına bırakacağız falan filan
Şöyle kozmetik ürünleri işte hobiler, kitaplar vs gibi sayfalarda buluşsak bu sevdadan vazgeçince
Ben bu ay falsepeti ya da tellwe’den baktırmayacağım sanırım en son çok iddialı konuşan Kaan Balkan’dı adı sanırım o da patladı bilginize
Ben de :)Açıkcası ben o vazgeçip baktırmayan gruptanım. Darısı başınızaZor bir mertebe ama çıkmadıkça ne gereksizmiş diyosunuz. Çıkmıyor arkadaşlar. Olmuyor..
Bende baktırayım mı bir yere diyordum modum düştü birazAçıkcası ben o vazgeçip baktırmayan gruptanım. Darısı başınızaZor bir mertebe ama çıkmadıkça ne gereksizmiş diyosunuz. Çıkmıyor arkadaşlar. Olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?