Fal Sepeti Deneyimleri

Benim hiçbir falım çıkmıyor nedense. Eylül ayı için söylenen hiçbir şey yaşanmadı. Neyseki genelde uygun fiyatlı falcılar denedim de çok bir zararım olmadı. Fallar çıkmadıkça fal baktırmanın ne kadar gereksiz bir şey olduğunu daha iyi anlıyorum.

Biraz eski bir post ama Talia acaba hep 5 aylik mi veriyor kariyerde? Sana cikti mi bu konuda dedikleri 5 ay oldu mu bu sozettigin acilimdan bu yana?
Talia bende yakın gelecek ve anda gerçekten iyi ama henuz soyledigi işle ilgili elişme olmadı. Bir de mesela bir tarih veriyor senin için çok onemli olacak diyor ve o tarihte gercekten gelisme yasıyorum, vadesiyle biliyor ama küçk bir gelişme oluyor mesela oyle soyledigi gibi çok çok onemli seyler olmuyor. Ama genel olarak memnun kalıyorum falından, bence hisleri kuvvetli.

eylül bitti, fal hevesi gitti resmen herkeste
umutlarımız da tükendi galiba kızlar ?
Böyle böyle uzaklaşacağız bu sayfalardan, yerimize başkaları gelecek çünkü arada eskiden burada olanlar artık yok gibi yorumlar okuyordum. Muhtemelen fallar çıkmadıkça vazgeçip girmekten vazgeçtiler, sonra başka jenerasyon geldi sonra onlar gitti başkaları geldi vs. Şu an bizler varız zaten aşağı yukarı aynı isimler yazışıyoruz, falların çıkmadığını görünce biz de yerimizi başkasına bırakacağız falan filan

Şöyle kozmetik ürünleri işte hobiler, kitaplar vs gibi sayfalarda buluşsak bu sevdadan vazgeçince

Ben bu ay falsepeti ya da tellwe’den baktırmayacağım sanırım en son çok iddialı konuşan Kaan Balkan’dı adı sanırım o da patladı bilginize

Açıkcası ben o vazgeçip baktırmayan gruptanım. Darısı başınıza️ Zor bir mertebe ama çıkmadıkça ne gereksizmiş diyosunuz. Çıkmıyor arkadaşlar. Olmuyor..

Eski fallarımı dinliyorum, Talia 8 vakit ya da 2 ay sonra buluşma demiş ve günü gününe sorduğum kişiyle buluşma olmuş. Hepinizden özür diliyorum, buraya yorum yazamadım ve çok boşladım ama inanın kendi sorunlarım vardı... İnşallah baktırıp yorumlayamadığım falları yorumlayacağım.

22.07.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Mısırlı Talia:
Bu çocukla kaderin var ve ne kadar birbirinizi engelleseniz de yollarınız kendi isteğinizle kesişiyor dedi, doğru söyledi. Çok romantik bir tanışma olmuş diye ekledi ve sen de bekleyerek fedakarlık yaparak ilişkinize yatırım yapıyorsun dedi. Geçmişindeki yıkımı bile bildi fakat yıl olarak yanlıştı. Sorduğum kişiyle ne kadar mesafemiz olursa olsun birbirimizle iletişimimizi koparamadığımızı bildi. Buluşmanıza 8 vakit var dedi ve biz tam 8 hafta sonra aynı gün buluştuk. İlişkiniz Eylül'ün ilk haftası başlayacak dedi, başlamadı fakat beni ve sorduğum kişiyi çok iyi analiz etti. Sorduğum kişi hakkında seni görsel olarak çok beğeniyor dedi ve gerçekten de o kişi bana sözlü-yazılı olarak bunu söylemişti. Bu kişi dürüst birisi ve sandığın gibi çapkın değil dedi. Evlenmene 2-3 yıl var dedi. Başka biriyle de 3 vakit içinde tanışma olabilir dedi, bu kişi kumral olacakmış fakat öylesine bir tanışmaymış. Talia abla ne görüyorsa kaderimizde söylüyormuş. Geçmişi ve anı çok iyi bildi. En önemlisi buluşma günümüzü günü gününe söyledi. Benim ailesel hassas konularımı bildi. Ufak tefek bilemediği tarihler olsa da ben sonuç olarak onların da çıkacağına inanıyorum. İşimle ilgili sorunları ve beklemem gerektiğini söylemiş, hala bekliyorum. Eylül ayını çok beklemiştim, dönüp baktığımda hayatımda en memnun kaldığım fal olmuş diyorum. Aranızdaki etkileşimler artacak ve kader sizi mühürlemiş adeta demiş son olarak, şu an etkileşimlerin artmasını bekliyorum.

23.07.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Zülal Şen: Sorduğum kişiyle alakalı olarak benden hoşlandığını fakat sıkıntılı günlerinin olduğunu, beni çok beğendiğini ama ilişkiye hazır olmadığını söyledi. Eylül ve Ekim'de de ufak görüşmeler var fakat ilişkiye başlamıyorsunuz dedi ve gerçekten de öyle oldu. Sorduğum kişiye kafamı taktığımı, başka kişileri istemediğimi doğru söyledi. 3 vakte kadar başka kısmetlerim gelecekmiş, o konu için beklemedeyim. 4-5 saat yola gideceğimi ve 3-5 tane iş haberi geleceğini söyledi, şimdilik ne işim ne de yolum yok. Beklemedeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…