Fal Sepeti Deneyimleri

Hiç sanmıyorum olumlu olumsuz her şekilde yazdı çünkü , şok olduk derken kastım ondandı zaten. Arkadaşımın babasıyla konuşmadığını küs olduklarını , sevgilisinin onu aldattığını vs yazdı yani. Arkadaşım zaten biliyordu bunları.
70 tl birde ya pişman olursam diye emin olamıyorum :KK70:

Kredi işlemlerimden daha fazla yükle’ye tıklıyorum, açılmıyor.

Eklentiler

• 8F6A510C-ECC9-4E34-83C3-0DF069E84572.png
    8F6A510C-ECC9-4E34-83C3-0DF069E84572.png
    134,1 KB · Görüntüleme: 35
Ahenk özümü tavsiye etmiştin yanlış hatırlamıyorsam sen. Ben de baktırdım ona :) ama teyit edemiyorum karşı tarafı ve verdiği vadeye daha var
Sende nasıldı anda?
Telwede medyumçetine baktırdım. Gömdü resmen ilişkimizi :) gerçi bana o haklı gibi geliyor ama bilemiyorum.
Çok geç bakıyor ayrıca anette. 8 kişi sabahtan beri bekliyor :KK66: sabah bakmıştım 514'tü şimdi baktım 7 kişiye düşmüş. Yıldızname için 2 gün bekletiyormuş. Normal fallar içinde 3-4 saat falan
Bende net tarihler verdi , yukarılarda yeni yorumum var yıldızname baktırdık arkadaşımla resmen yağdırdı şok oldum , peşinden arkadaşım su falı baktırdı onuda aynı şekilde resmen gözlerimiz fal taşı gibi açıldı
Hiç sanmıyorum olumlu olumsuz her şekilde yazdı çünkü , şok olduk derken kastım ondandı zaten. Arkadaşımın babasıyla konuşmadığını küs olduklarını , sevgilisinin onu aldattığını vs yazdı yani. Arkadaşım zaten biliyordu bunları.
Kızlar benim durumum biraz vahim, söyledikleri çıkan bir falcı hangisi ?

Bende bedava fal var onu kullanacaktıım. Yazılı olarak baktırdığım için genelde sadece yazılı bakanlar alıyor falı , Ahenk alsın diye yazacağım iletişime :KK66: uyanıklık yapayım biraz

X