Fal Sepeti Deneyimleri

Çıkmış çıkmış :)) kimler onlar?

Bence diyebiliyoruz Benzer bir durumu ben de yaşamıştım 2 ay önce, yani 3lü tarih diye verilen tahmini ayın 13'ünde yaşamıştım ve hahhh tuttu, böylece param boşa gitmedi diye yorumlamayı tercih etmiştim... Azıcık iyimserlikten zarar gelmez diyeyim yani...

Valla aklıma ilk bu geldi maksat içimi rahatlatmaktı yoksa fal baktırmama kararıma uyuyorum 1 aydır

Talia benim adama taktigim ismi bilmiş sen bu adama isim mi taktin sapik gibi tarzinda demiş evet takmistim ama sapik değil abaza diyordum her kadina atladigindan benim falda da çıka çıka bu çıktı
Galiba hepimiz abazalardan muzdaribiz. Hala da uğraşıp duruyoruz ya Allah’tan cezamızı mı istiyoruz ne istiyoruz ben de bilmiyorum.

Fal yorumun geldi mi Yasemin? Nasil buldun?
Falım geldi dün. Güzel bakmış aslında, baştan savma bir şey değildi. Bu kadar beğeneni olduğu için bir şeyler biliyordur diye düşünüyorum. Ama söyledikleri gerçekleşir mi bilemiyorum. Çok pembeci değil anladığım kadarıyla ama gelecekle ilgili o kadar olumlu öngörüleri var ki inanmaya korkuyorum şimdilik.

herkese slmlar.. uzun zamandır bu online fal deneyimlerini bir kenara bıraktım. ama zaman zaman burdaki yorumları okumaktan kendimi alıkoyamıyorum. 90 üstü fal baktırmışım. inanın bütün samimiyetimle söylüyorum yakın vade de olan gerçekleşen büyük birşey hiç olmamış.tamamen çaresizlikten baktırmışım diyorum. ve kendime üzülüyorum. kızıyorum da. bile bile hep atmışım insanlara.. arayacak demişler aramış.. aramamış. ama zaten olacağa varıyormuş herşey. benim nacizane önerim sizinde inşallah bu farkındalığa bir an evvel ulaşmanız. giden paradan ziyade umut ve bekleyişlerin hayal kırıklığı oluyor. adamla ara ara konuşuyorum. konuşmadığım da tekrar konuşur muyum diye sormuyorum.. sonunda bu mertebeye geldim.. hepimizin yardımcısı olsun..

size önerim.. kemikleşmiş isimlere baktırın.. bu 15-20 tl civarı yorumcular sizi daha da üzmesin.

Kızlar iyi akşamlar, talianın falı dün geldi ama dinlediğimden bişey anlamamıştım az önce tekrar sakin kafa dinledim. fal sanki yarıda kesilmiş gibi konuşurken pat bitiyo.
Sonra bir iki cümle gelecek var gibi(gibi diyorum saçma bi iki cümle ortada bırakan tarzda) şu an için yorumlama ama kendi fikri ile, kendi fikri dediğim arkadaşınıza anlatırsınız yorum yapar akıl verir ya onun gibi. Yani bu kadına önceden 2 kere atmıştım tamam zamanları olmadı ama genel hatları ortalamaydı (tekrar dinlemem gerek çok net hatırlamadığım için günahını almiyim) ama bu falı hiç tatmin etmedi, olmadı yani. Hayırlısı neyse ben bildiklerimden pahalıda olsa devam edicem. En azından yakın gelecek çıkıyo onlarda ve daha özenliler net olarak.

Kimlerden memnun kaldınız

Kim bu bildiklerin cnm?

Konu dışı olsa da biraz, bir şey sormak istiyorum. Bu olumlama imgeleme ve ritüel denilen şeylerin büyü ile yakından uzaktan alakası var mıdır? Youtube yorumlarında okudum gerçeklik payı var mı merak ettim.

B babutsa_0607 Nilufer_4U Kuzularım doğa dan, gilda koç bide uzun süreçte elfin ama elfin sık baktırılacak biri değil. Doğa ile gilda çok daha detaylı ve iyiler. Pahalılar o yüzden siz bilirsiniz ama ben doğaya nerdeyse 1-1,5 yıldır danışıyorum hani gildaya 3-4, kere baktırdım ama ne dediyse oldu kızın

Teşekkürler

Gildaya baktım ama yok

ya aklımı çelme noolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…