• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Talia’nın ara vermesi iyi olmuş sanırım. Peki ilk sıralarda mıydın? Ona denk gelip son sıralarda olunca biraz tereddut ediyorum enerjisi dusuyor mu acaba diye
Evet ilk sıralardaydım, pc başındaydım, denk geldim ve hemen gönderdim. 🍀

Fakat ilk gönderdiğim falda sıram kaçtı hatırlamıyorum. Çünkü ben o ilk falı hiç beğenmemiştim.

Kizlar merhaba.
Dun yasanan bir olay neticesinde buraya yazmayi borc biliyorum kendime,
o kadar tuhaf o kadar bilmedigim bir durum varmis ki ortada,ozel durumumu paylasmayacagim ama falda muhakkak cikmasi gereken,cikmiyorsa da butun yorumlarin cop oldugu bir durum.
Her falda herseyin cikmayabileceginin,bazen baska seylere yogunlasinca asil seyin cikmayabileceginin falan farkindayim ya da bilmiyorum bu polyannacilik belki.
Ama totalde yasadigim bu durumu hic bir falcinin bilmedigini gordum.
Yaşadigim şoktan dolayi,fallar o kadar netleşti ki,
evet dogru analizler yapanlar var,anı bilen de belki vardir ama asil bilinmesi gereken durumu bilemeyince bir onemide kalmiyormus.

Hazirandan beri adı gecen cogu falciya baktirdim.
Bu bahsettigim olaydan hic kimse bahsetmemis.
Simdi biz detayli fali seviyoruz.
Ne kadar analiz ederse falci okadar hosumuza gidiyor.
Ama bu durumu bilen 3 kisiden 2 si cok kisa,pek de analiz etmeden anlatmis.
Medyum cetin ve banu yilmaz.
Hele banu okadar kisa fal atiyor ki ama bu hic kimseinin bilmedigi durumu soylemis.
3.kisi en detayli en dogru yorumu yapan kisi oya boranmış.abartisiz cok iyiymis.
Yani bu 3 kisi siralama yapsam en sonlarda derdim normalde.
Ama durum bu...kendilerine sempatim oldugundan degil,baktirirsiniz begenmezsiniz onuda bilmem ya da onceden size cikmamistir.
Sadece benim durumum bu.
Hic kimsenin bilmedigi konuyu acikca yazinca oyayi begendim acikcasi.
Ama fallardan o kadar dilim yandi ki,simdi atsam belki bu kez bilemez,
inanin fal isi girdap.
Bir falci bir falinda biliyor digerinde bilmiyor,onemli konuyu bilemiyor ama o anı iyi soyluyor,bazisi ortaci konusuyor ne anlarsan anla...o an bildiler diyoruz.

Eksik anlatmak istemem.
alex,yesilcingene ve naktanin analizleri dogru evet begeniyorum..fakat bazi onemli bizimde bilmedigimiz detaylar gorulmeyince analizler yetiyor mu hayir.
Ama bu kisilerin fali direkt cop oldu diyemem,haklarini yemeyeyim.ve kismen elifsucan da bilmis.
Taliayi eliyorum artik.cunku anı iyi yorumluyor diyoruz ama zaten cikan kartlarin anlamlarina bakinca bende benzer yorumu yapabilirim ve ileriye donuk pozitif veya pozitife yakin konusuyor.
Alex ,dedigim olayi bilmesede uyarilari hep bu yondeydi.
Aslinda yakin bir zamanda isimle ilgili muhim bir gelisme var.bununla ilgili konusanlari da yorumlamak icin sonra atacaktim bu yaziyi da,bekleyemedim:KK43:

Simdi ki durumumu yasayip da size bunlari yazmak hic istemezdim.
Ve...bu kadar fal baktirmasaydim ne bu durum buyuyecekti belki,ne de bu kadar para ve zaman harcayacaktim.
Cok uzgunum.

Bu durumu da anlatmaliyim,surekli konusuyor olsak da.
Bir falci eylulde ekimde sevgilin donecek diyor misal.
Zaten doner veya donmez yuzde 50 ihtimal var.
Donerse bu falci biliyor mu oluyor yani simdi...o yuzden her yeni gelen falciya inanmamanizi oneririm.
Cunku uzulerek soyluyorum,fala para harcadim,bazen sevgimi buyuttum,bazen umut ettim,bazen eylulde arayacak nasilsa moduna girdim:)
ve ben kendimi mantikli biri olarak goruyorum.fallara inanip saplantili bir hale gelebilirdim de,ki bazen dalga geciyoruz ama o hale gelmis kisilerde var.
Neyse herkes kendi durumunu biliyor,herkesin yasi buyuk,istedigini yasiyor.
Burada hic bilinmeyeni anlatip,brifing de vermiyorum.
Ama biraz gozunuzu acin lutfen.
Su falci su detayi verdi,bildi deyip inanmayin en azindan..
Şunu da belirteyim,durumum erkek arkadasindan ayrilma,falcilarin seni cok seviyorlari,sonra adamin bir iliskisini ogrenme gibi bir durum degil pek,anlatmasamda bunu bilin.
Lutfen sakin kalin bir dusunun lutfen.
Fal baktirmanin hayatiniza kattigi artilari eksileri dusunun sadece.
Bu saatten sonra fal atmam demiyorum bende.
Ve onceden sunu dusunurdum;bu kotu sureci falla goturuyoruz iste derdim.ama oyle degil.ister istemez fallara gore yoguruyoruz gidisatimizi,
umut,zaman ve para...ve belki psikoloji...bunlardan gidiyor farkinda miyiz?
sıkıntın her neyse büyük geçmiş olsun :(

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 o zaman bana özelden sorma su nasıl bu nasıl diye banane zaten de sen resmen fal baktırmak için baktiriyorsun 🤣🤣 hanı etik spesifik bir olayında yok konunu biliyoruz . Insan gibi yaklaşım sergiliyoruz fuzuli israfsindiyim ben sana :)))))
herkes burada birbirine bir şeyler soruyor burası paylaşım yeri senle konuştuğum gibi çoğu üyeyle de konuşuyorum bu çok normal :) Ayrıca etik bir olayın yok derken? Neymiş etik olmayan? Hepimiz fala para harcayarak israf yapıyoruz sen de dahil bilmem farkında mısın :)

Anette'ye bende fal attım. Sanırım yoğunluğundan iletişim karışıklığımız oldu. O da özür mahiyetinde daha özenli baktı. Kadın söylediklerinde haklıydı. Geçmiş, an ve kişi analizleri doğruydu. Ama falı gelene kadar kaç kere desteğe yazmak zorunda kaldım. Desteğe düne kadar 1 kere yazmış insandım ben. Yıldım beklerken. Boş biri olduğunu düşünmüyorum. Yine yorumunu almak isterim. Ama işte yine aması geliyor... Böyle yoğun bekletirse zor. Fal için beklemeye tahammülüm kalmamış.

Bedava falım ise Samantha'ya düştü. Kart açtı bence direkt. Fincana baktığını düşünmüyorum. Anlık analizlerde iyiydi. Şu an ki durumu olduğu gibi anlattı. Promosyon olmasına göre epey iyiydi. Beğendim.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 o zaman bana özelden sorma su nasıl bu nasıl diye banane zaten de sen resmen fal baktırmak için baktiriyorsun 🤣🤣 hanı etik spesifik bir olayında yok konunu biliyoruz . Insan gibi yaklaşım sergiliyoruz fuzuli israfsindiyim ben sana :)))))
Sunu yapmayin bence su topikte en sinir oldugum sey gelip “sen cok baktiriyorsun baktirma” diyenlerve boyle insanlarin fal baktirmasina karisanlar. Hayir gercekten, kime ne ister baktirir ister baktirmaz, herkes kendi baktirdigi falla ilgilense her sey daha guzel olur. Burasinin amaci baktirdiginiz falcilar hakkinda yorum yapmak.

Sunu yapmayin bence su topikte en sinir oldugum sey gelip “sen cok baktiriyorsun baktirma” diyenlerve boyle insanlarin fal baktirmasina karisanlar. Hayir gercekten, kime ne ister baktirir ister baktirmaz, herkes kendi baktirdigi falla ilgilense her sey daha guzel olur. Burasinin amaci baktirdiginiz falcilar hakkinda yorum yapmak.
Kendisi baktırmıyormuş gibi birde israf demesi peki? :D Neyse boşver bu arkadaş ortalığı karıştırmayı seviyor sanırım daha önce de forumda tartışmalarını görmüştüm çok umursamamak lazım :)

Alex de aynı yorumu yaptıysa olabilir tabi çünkü cidden olumsuzu kırmadan söyleyen biri. Ama yine de bel bağlamamak lazım, umut yoran bir duygu. Nefretten, aşktan, kinden bile daha çok yoruyor umut etmek. İnşallah dedikleri gibidir tabi, olursa güzel olur diye düşün ama sürekli umut ederek bekleme derim ben.

Tabi bir de karşı görüş var, istediğin konu ile ilgili olumlama, imgeleme yaparsan olur gibi ama yorucu işte o süreç de🤷🏻‍♀️

Kişilik bölünmesi yaşıyorum şu an hangisini yapmak lazım daha yazarken kafam karıştı :KK70:

Bence hiç beklentiye girmemeyi tercih ediyorum ama bir yandan da merak ediyorum :))) çünkü umut edip beklerken hayal kırıklığına uğruyorum... 😂😂😂tabi hangisi doğru olur onu bende bilemedim canım

Talia beni çok üzüyor :(
Dün 9 tane fal alıp kapattı, son 4 tanesi dün geceden beri duruyor kadın yine kayıplarda.
Bari elle tutulur bir şeyler söylese de beklediğime değse.

Selam kızlar hepinize ben de nacizane bugüne kadar fal sepetinde 10 kişi olmustur baktirdigim.Anette duygu aura nas kendine has Utku Venüs ateş Alex aslı Çınar thalia Melisa donukuk .Az önce baktirdigim Fallara baktım geçen iki ayda biri 150 biri 180 TL olan iki adet fatura odemisim mobil ödeme ile yapmıştım ödemeleri.Dise dokunur çıkan maalesef birşey yok .Yüz yüze de online de aynı hep aynı senaryo aynı döngü aslında.İki türlü senaryo var genelde fal baktirdigimiz adamların karakteri belli yapı olarak tabi istisnalar hariç diyerek ayrıca belirteyim.
Günü birlik yaşayan aşkla pek işi olmayan cinsellik odaklı cevresinde o tarz arkadaşları olan içki içen gamsız umursamaz yedekte tutan dengesiz profilinde ki adamlar .Hep sunu diyorlar bu çocuğun çevresinde o tarz kızlar var ama senden etkileniyor sana değer veriyor adım niye atmıyor diyince de sorunları var ailevi ve maddi ya da seni üzmek istemiyor sen düzgün yaşayan birisin.
İkinci senaryo da aşırı olumsuz bakanlar bu çocuk seni hiç sevmiyor seni tamamen aklından silmiş ismini bile hatırlamıyor şu an başkası var hayatinda önüne bak diyen sert sert söyleyen insanın enerjisini aşağı çeken bazı falcilar.
Aslında şunu fark ettim onlar bize sadece hikaye satıyorlar sonu iyi ya da kötü biten senaryo.Fal baktirdim çünkü o an insan psikolojik olarak rahatlamak istiyor merak ediyor iyi birşeyler duymaya Gine baktiririm fal ama bu kadar değil.
Aslında karşı tarafın ne düşündüğünü ne hissettiğini bilmekte bitiyor iş onu bilse insan o kadar yipranmaz.Tabi yapısını bildiğin bir adamın ne düşündüğünü ne hissettiğini bilmek tahmin etmek cok zor değil.
Bazen ters köşe yapanlar da var bu baktirdigimiz kişiler arasinda.Bu adamlar da bizi çeken birsey var ama ne bilemiyorum yasanmamislik ulaşamamak olabilecekken olmaması ya da yarım kalması .
Sagligim yerinde isim var sekreterim maddi durumum da iyi çok şükür.Ama insanjn özel hayati iyi gitmeyince ister yönetici ol ister 5 bin lira maaş al en iyi pozisyona sahip ol hepsi boş geliyor .İnsan gerçekten biri tarafından sevilmek ozlenmek sahiplenilmek istiyor gün içinde seni merak eden düşünen biri olması insana en ağır işte çalışsan bile müthiş bir motivasyon kaynağı oluyor.
Ama şans kader artık ne bilmiyorum hep bir bekleyiş umut etmek zamanla insanı psikolojik olarak ve ruhen yoruyor .
Bu aralar ritüel yapıyorum bilinçaltı mesajları telepati gibi umarım işe yarar.

Back