- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #3.821
kızlar alex çevrimiçi bilginize :)
Ya ben uyumuştum tuh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar alex çevrimiçi bilginize :)
ben yönlendirmek istemem ama burda bekleyenler vardı ondan yazdım :)
Hala 4 kişi var, akşama doğru ancak gelir benim falımTalia kalan fallara ne zaman bakar kızlar bi fikriniz var mı? Ben sonlara kalmışım gelmedi falım 4 kişi duruyor da:))
Benimkide öyle gelir o zaman, sürekli bakıp duruyorum da ilerlemiyor o 4 kişi. PööffHala 4 kişi var, akşama doğru ancak gelir benim falım![]()
O zaman niye fal atıyorsun boşuna paran gidiyor madem olmucaksa:)Var olan durumu biliyorum malesef polyanna olamıyorum :)
Canım selam inşallah senin için durum böyledir ama emin ol %95’imize aynı muhabbeti yapıyorlar. Benim ex hayatına 2 yıl içinde 2 kişiyi aldı ama falcılara sorsan hala aklı ve kalbi bendeAlex karşı tarafın hisleri konusunda nasıldır arkadaşlar? Sorduğum kişinin hayatında biri var ama bütün falcılar benden hoşlandığını iddia ediyor... aslında hal ve hareketlerinden artık bana da öyle geliyor ama emin olamadım...falların etkisi de olabilir
Canım selam inşallah senin için durum böyledir ama emin ol %95’imize aynı muhabbeti yapıyorlar. Benim ex hayatına 2 yıl içinde 2 kişiyi aldı ama falcılara sorsan hala aklı ve kalbi bendeo kadar vazgeçilmez değiliz hiçbirimiz, burada maalesef falcıların sürekli onlara gidelim diye umutlandırma taktiği uyguladığını düşünüyorum. Bu bakımdan Alex kibar gerçekçilerden olduğu için kırmadan anlatır durumu.
Kibar gerçekçi ne demekse![]()
![]()
![]()
Kesinlikle haklısın canım... Bana Alex’te öyle söyleyince olabilir mi ki acaba dedim... her defasında baktırmayacağım diyorum yine baktırıyorum... çokta umutlanmamak lazım sanırım...Canım selam inşallah senin için durum böyledir ama emin ol %95’imize aynı muhabbeti yapıyorlar. Benim ex hayatına 2 yıl içinde 2 kişiyi aldı ama falcılara sorsan hala aklı ve kalbi bendeo kadar vazgeçilmez değiliz hiçbirimiz, burada maalesef falcıların sürekli onlara gidelim diye umutlandırma taktiği uyguladığını düşünüyorum. Bu bakımdan Alex kibar gerçekçilerden olduğu için kırmadan anlatır durumu.
Kibar gerçekçi ne demekse![]()
![]()
![]()
Alex de aynı yorumu yaptıysa olabilir tabi çünkü cidden olumsuzu kırmadan söyleyen biri. Ama yine de bel bağlamamak lazım, umut yoran bir duygu. Nefretten, aşktan, kinden bile daha çok yoruyor umut etmek. İnşallah dedikleri gibidir tabi, olursa güzel olur diye düşün ama sürekli umut ederek bekleme derim ben.Kesinlikle haklısın canım... Bana Alex’te öyle söyleyince olabilir mi ki acaba dedim... her defasında baktırmayacağım diyorum yine baktırıyorum... çokta umutlanmamak lazım sanırım...
Şaka mısın ya sen? Sana mı sorcam işine baksana alla allaO zaman niye fal atıyorsun boşuna paran gidiyor madem olmucaksa:)
Ben de atmıştım ona dün, Taliadan önce.Kızlar Anette ye baktırdım dün. Fakat hiç memnun kalmadım. Şöyle ki sorumu yanlış anlayıp onun üzerinden yorummyapmış. Erkeğin burcuna göre yorum yapmış. Olumlu şeyler söyledi fakat istediğim cevaplaarın hiçbirini alamadım. Siteye iade talebinde bulundum. İadelere ne zaman dönüyolar acaba ?
Dün denedim. Genel olarak iyi denebilir ama kart falı atmanı öneririm.Merhaba özlem yılmazı deneyen var mı?
Benim oradaki iki favorimden birisi.Alex iyi mi ya?
Çok duydum Alexi
TesekkurlerDün denedim. Genel olarak iyi denebilir ama kart falı atmanı öneririm.
Benim çok önemli bir durumumu bilemedi
Yine de yorum alınabilir. Fİyatına göre iyi
Benim oradaki iki favorimden birisi.
Şahane analizler yapıyor. Ve şimdiye dek falları bana nokta atışlı çıktı.
Fakat enerjin göndermeni istiyorsa çekiyorsa gönder derim.
Fal işleri herkeste aynı olmayabiliyor, biri beğenirken diğeri beğenmiyor.![]()
Talia’nın ara vermesi iyi olmuş sanırım. Peki ilk sıralarda mıydın? Ona denk gelip son sıralarda olunca biraz tereddut ediyorum enerjisi dusuyor mu acaba diyeAy kızlar Taliadan falım geldi ve ağzım açık dinledim. İlk falıyla alakası yoktu. Demek ki ilk fal attığımda havasında değildi kadın ya da enerjisi düşüktü
Müthiş analizler yapmış ve söylediği tek bir doğru olmayan şey yok. Verdiği vadeler de çıkarsa harika olur![]()